No to jsem zvědavej..pupajdi13 wrote: Promo video k turnaji mistrů už je ve výrobě![]()

Moderator: Czech Moderators
No to jsem zvědavej..pupajdi13 wrote: Promo video k turnaji mistrů už je ve výrobě![]()
Jen velmi nerad bych tu poukazoval na finále minulého Bubnu...pupajdi13 wrote:Černá listina turnaje
palo,Mošník,Šutřík.......všichni 3 nadělili Radůzce po dvou golech a sebrali jí 9 bodů ( i přes mé nařízení ) , já jim za odměnu po turnaji naoplátku nadělím 3 žluťoučké banánky ,, já si Vás tu prostě musím vychovat.
![]()
Náprava je možná v odvetných zápasech.
Neradi bysme dostali banánkapupajdi13 wrote:Černá listina turnaje
palo,Mošník,Šutřík.......všichni 3 nadělili Radůzce po dvou golech a sebrali jí 9 bodů ( i přes mé nařízení ) , já jim za odměnu po turnaji naoplátku nadělím 3 žluťoučké banánky ,, já si Vás tu prostě musím vychovat.
![]()
Já nevim že se sereš mezi dospělý..Maro1995 wrote:Po 4 kolech skóre 4:21, s 0 body ,ve zbývajících dvou utkání věřím,že nějáké bodíky seberu
Ataner wrote:Já nevim že se sereš mezi dospělý..Maro1995 wrote:Po 4 kolech skóre 4:21, s 0 body ,ve zbývajících dvou utkání věřím,že nějáké bodíky seberu
Tak to sedí jako ...Ataner wrote:Já nevim že se sereš mezi dospělý..Maro1995 wrote:Po 4 kolech skóre 4:21, s 0 body ,ve zbývajících dvou utkání věřím,že nějáké bodíky seberu
asi se tě nebojejpupajdi13 wrote:Černá listina turnaje
![]()
Bohuzel za poslednich 14 dni jsem nemel na SP temer ani trochu casu, ligu jsem uz jsem do konce sezony vypustil a turnaje jsem zapomel nastavit, takze vysledky jsou des a bida...oliwapol wrote:SPC Czech Tigers 3 - 4 ACS Pardubice
137 - 139
Předpokládám, že Tigerinho zapoměl nastavit agresivitu a díky tomu si 3 duležitý body odvážíme do Pardubice![]()
A k mému překvapení máme jistotu po 5. kole 1. místa ve skupině. Ale ta protiskupina ta stojí teda za to