pupajdi13 wrote:Promo video je na světě.....drtivá většina z vás , by ho měla najít i ve své poště.
Poděkování patří brachovi íčkovi.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=AMwTR_PI ... e=youtu.be
to se vám povedlo, pánové

Moderator: Czech Moderators
pupajdi13 wrote:Promo video je na světě.....drtivá většina z vás , by ho měla najít i ve své poště.
Poděkování patří brachovi íčkovi.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=AMwTR_PI ... e=youtu.be
Tak něco podobnýho jsem psal pupíkovi .. "tam prostě jednou chci být !"kopeckar wrote:Bude nám ctí být v další upoutávce.
Na druhou stranu tě musí hřát ta výhra..kopeckar wrote:ŇOUMÍCI - FC Žďár nad Sázavou. 3:2 (127:118)
Čert nám byl dlužnej tenhle zápas. Chtěli jsme ho vypustit a neudělali to, tak jsme za to byli odměněni dvěmi zraněnými hráči z A výběru.
Tu jsem ale vůbec nepotřeboval.Ataner wrote:Na druhou stranu tě musí hřát ta výhra..kopeckar wrote:ŇOUMÍCI - FC Žďár nad Sázavou. 3:2 (127:118)
Čert nám byl dlužnej tenhle zápas. Chtěli jsme ho vypustit a neudělali to, tak jsme za to byli odměněni dvěmi zraněnými hráči z A výběru.
Kopečku tady nejde o to co jsi potřeboval..tady jde o ten pocit..kopeckar wrote:Tu jsem ale vůbec nepotřeboval.
To jsi už házel flintu do žita,po prvním prohraným zápase?Mazzy wrote:No Boost - 1.SK Carl Kozojidky = 4:0 (131:86)
No uz sem se pomalicku zacal loucit s postupem. Kdyz sem rupnul s Cruem, ale tahle vyhra mi jeste dava nadeji.
Chce skončit druhej a hrát s náma.Dajo wrote:3.kolo
FK Laugaricio : FC Crue Olomouc 2-1 ( 1:1 ) 140:136
Trošku sme zdramatizovali situáciu v našej skupine.![]()
Dve premenené penalty na strane domácich a dve červené redky na strane hostí......toľko v krátkosti priebeh stretnutia.Neviem o čo sa Crue snažil a dnes by tu nevyhral nik.
![]()
![]()
Tabuľka po 3.kolách
1 FC Crue Olomouc 6 2 0 1 +4 9 5
2 No Boost 4 1 1 1 +3 6 3
3 FK Laugaricio 4 1 1 1 0 5 5
4 1.SK Carl Kozojidky 3 1 0 2 -7 5 12
Tak tohle je ukázka podplacenýho zápasu.. když už,tak hned penaltu v první minutě na odrovnání morálky hostí,pak jsme srovnali a dostali se do převahy,tak rozhodčí zase zakročil a když viděl v závěru,že ty 3 body chceme,vyloučil podivným způsobem v jedné minutě hned dva hráče.... Nehezký zápas nehodný Minci zdramatizoval skupinu..Dajo wrote:3.kolo
FK Laugaricio : FC Crue Olomouc 2-1 ( 1:1 ) 140:136
Trošku sme zdramatizovali situáciu v našej skupine.![]()
Dve premenené penalty na strane domácich a dve červené redky na strane hostí......toľko v krátkosti priebeh stretnutia.Neviem o čo sa Crue snažil a dnes by tu nevyhral nik.
![]()
![]()
Tabuľka po 3.kolách
1 FC Crue Olomouc 6 2 0 1 +4 9 5
2 No Boost 4 1 1 1 +3 6 3
3 FK Laugaricio 4 1 1 1 0 5 5
4 1.SK Carl Kozojidky 3 1 0 2 -7 5 12