Nekopnem si buben 22?

Moderator: Czech Moderators

mrakoplas44
Member of the Soccer Project Association

Re: O.P.B.9 - Už se hraje. Soutěž kdo je kdo.

Post by mrakoplas44 »

Image
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Image
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

mrakoplas44 wrote:Ještě tu mám střelbu od PaTTTTricka, ale to až zítra. :wink: Už je zítra a je to stejně jako Milan a to 19.
Ty jo, tak to jsem nečekal.. bál jsem se náklepu jak od Hernána v největší slávě :lol:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Znáš své kamarády z turnaje?

Image

godzila14 , pret , 7sakal7 , neruda , kimi373 , Mazzy_ , DBS , Prim , PaTTrick , tosa_CZ , mantel , střelec4 , albert52 , Crueface , Njumy ,Palo , Dawer24 , DooMicek , martysvadla , EasyVamp , husic , Iram82 , zaboj , koster , MilanSLOVAKIA , Moravian, okocha , PaToM , pavlusa , Roman44 , ps2512

Je třeba přiřadit čísla z mapy k manažerům ze seznamu a aby nikdo neopisoval tak výsledky posílejte do pošty SP.

Soutěž poběží do konce skupin.

První odvážlivec Milan už to má za sebou a 19 X správná odpoveď a to je slušný. I pana domácího určil dobře , ale Peésko by neměl radost. :wink:
Další je mantel a jeho 22 tref.
Njumy kontruje a taky 22
Přidává se DBS a 18 x spávný hlas
Mazzy přidává 23 tref a je v čele.
Koster a jeho 27 správných odpovědí asi překonán nebude.
Dnes se pokusil trefit 7sakal7 a jeho 24 správných ho zatím řadí na druhé místo.
Ještě tu mám střelbu od PaTTTTricka, ale to až zítra. :wink: Už je zítra a je to stejně jako Milan a to 19.
20 krát pro PaToMa a děkuji za hlasování
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

FK TRNAVA 6 - 1 kozlovic
V poslednom zápase skupiny sme nasadili B-team, čo hneď využil bývalý útočník Áčka Diego Jose 'Armando Maradona' Mouraghi, a nasúkal súperovi 6 :!: gólov ! Postupujeme z prvého miesta, čo nás veľmi teší :wink:
GeorgeTT
tomkycz

Post by tomkycz »

hmm tak dnes nás mazzy odepsal tím že pustil zápas Milanovi. Nevím, co si o tom myslet, ale jelikož mazzy dnes už hraje jen přáteláky, tak... K naprostému vypuštění zápasu neměl žádný důvod :roll:

FC DAC 5 - 1 No Boost
4 - 3 - 3 Rozestavení 4 - 3 - 3
Dlouhé míče Taktika Bez taktiky
100% Styl 60%
50% Agresivita 40%
62% Obrana 34%
31% Záloha 23%
38% Útok 25%
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

GeorgeTT wrote:FK TRNAVA 6 - 1 kozlovic
V poslednom zápase skupiny sme nasadili B-team, čo hneď využil bývalý útočník Áčka Diego Jose 'Armando Maradona' Mouraghi, a nasúkal súperovi 6 :!: gólov ! Postupujeme z prvého miesta, čo nás veľmi teší :wink:
Tak to bude počítání. :mrgreen:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Big El

Post by Big El »

tomkycz wrote:hmm tak dnes nás mazzy odepsal tím že pustil zápas Milanovi. Nevím, co si o tom myslet, ale jelikož mazzy dnes už hraje jen přáteláky, tak... K naprostému vypuštění zápasu neměl žádný důvod :roll:

FC DAC 5 - 1 No Boost
100% Styl 60%
50% Agresivita 40%
62% Obrana 34%
31% Záloha 23%
38% Útok 25%
No, ten poslední zápas se mnou bude zápas poháru ČMS soutěží. Jinak koukám na tabulku a ve hře pořád jednoznačně jsi. Ale pravda, bez Mazzyho vypuštění bys na tom byl lépe.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Mazzy

Post by Mazzy »

Big El wrote:
tomkycz wrote:hmm tak dnes nás mazzy odepsal tím že pustil zápas Milanovi. Nevím, co si o tom myslet, ale jelikož mazzy dnes už hraje jen přáteláky, tak... K naprostému vypuštění zápasu neměl žádný důvod :roll:

FC DAC 5 - 1 No Boost
100% Styl 60%
50% Agresivita 40%
62% Obrana 34%
31% Záloha 23%
38% Útok 25%
No, ten poslední zápas se mnou bude zápas poháru ČMS soutěží. Jinak koukám na tabulku a ve hře pořád jednoznačně jsi. Ale pravda, bez Mazzyho vypuštění bys na tom byl lépe.
Ano mas pravdu, ze jsem ten zapas vypustil zamerne. Ocekaval jsem navrat zraneneho MC a to se nestalo. Proto setrim A i B na zitra kdy hraju 2 dulezita utkani. Postup jsem si tu zajistil a tak setrim tym. Mam 3 zraneni a vsechna jso z A tymu. Proto ta opatrnost.
No Boost

Image
tomkycz

Post by tomkycz »

Mazzy wrote:Ano mas pravdu, ze jsem ten zapas vypustil zamerne. Ocekaval jsem navrat zraneneho MC a to se nestalo. Proto setrim A i B na zitra kdy hraju 2 dulezita utkani. Postup jsem si tu zajistil a tak setrim tym. Mam 3 zraneni a vsechna jso z A tymu. Proto ta opatrnost.
no tak co mám s tebou dělat. nezbývá než ti příště nakopat zadek 8) ale to ještě nějakou dobu potrvá než na to budeme mít, ale neboj, jednou se dočkáš :wink:
Mazzy

Post by Mazzy »

tomkycz wrote:
Mazzy wrote:Ano mas pravdu, ze jsem ten zapas vypustil zamerne. Ocekaval jsem navrat zraneneho MC a to se nestalo. Proto setrim A i B na zitra kdy hraju 2 dulezita utkani. Postup jsem si tu zajistil a tak setrim tym. Mam 3 zraneni a vsechna jso z A tymu. Proto ta opatrnost.
no tak co mám s tebou dělat. nezbývá než ti příště nakopat zadek 8) ale to ještě nějakou dobu potrvá než na to budeme mít, ale neboj, jednou se dočkáš :wink:
Verim tomu, ze se to povede. :-D Muj tym je jen prumerny a nic poradneho jeste nedokazal. Ale nehazej flintu do zita. FC DAC uz jsi jednou porazil, takze muzes svuj vykon zopaknout a postoupit. Bude to alespom cenejsi postup, nez kdybych ti ho zajistil ja. :wink:
No Boost

Image
tomkycz

Post by tomkycz »

mazzy - jak je vidět tak především milan získal výhodu v podobě lepšího skóre, které si na tobě nahnal, takže mu bude stačit i remíza, což při jeho kvalitě nebude problém.

My se tedy pouštíme do další vlny obměny kádru, v turnajích jsme vyhořeli takže není nač čekat. Ligu snad s nižší náladou týmu ukopeme..
mrakoplas44

Re: O.P.B.9 - Už se hraje. Soutěž kdo je kdo. HLASOVÁNÍ

Post by mrakoplas44 »

1FC Mrakoplaš 3 - 1 1.FC Georgswalde
Tak se nám podařilo vyhrát zápas i skupinu, kde do dalších bojů nás doprovodí Atanerovo JPD. :wink:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Mazzy

Post by Mazzy »

tomkycz wrote:mazzy - jak je vidět tak především milan získal výhodu v podobě lepšího skóre, které si na tobě nahnal, takže mu bude stačit i remíza, což při jeho kvalitě nebude problém.

My se tedy pouštíme do další vlny obměny kádru, v turnajích jsme vyhořeli takže není nač čekat. Ligu snad s nižší náladou týmu ukopeme..
No je pravda, ze jsem mohl nasadit B s C, aby to skore tak nenabehlo, ale vtu chvili jsem chtel hlavne setrit kvalitni hrace. Zitra musim v obou turnajich postoupit. V mem turnaji POHODA mi to muzes pripadne vratit. :wink:
Milan i ty budete kvalitni souperi do osmifinale. Skore je pravda, ze hraje spis pro nej, ale pro tebe zas agresivita.
No Boost

Image
palo

Re: O.P.B.9 - Už se hraje. Soutěž kdo je kdo. HLASOVÁNÍ

Post by palo »

Ten pavouk Ti nesedí - já budu hrát u kostera.
Image
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”