Moderator: Czech Moderators
JEN TO NE, BEZ TĚCH DRESŮ BY MĚ SOCCER UŽ ANI NEBAVIL !!!Raduuza wrote:ještě chvíli do toho budete vrtat a Palo se na to vykašle![]()
![]()
Se nevytahuj taky...crueface1 wrote: Postup jsme ale měli jistý,takže se těším na Mohykány
No jo šutr se do kopečka valí těžko. Takže na nás zbyl pán s hvězdou že. On nás stejně určitě chtěl jak ho znám.šutr wrote:Navzdory Polovým předpokladům jsme skupinu ovládli, a v osmifinále přivítáme Kenjiho. Soupeř to je nebezpečný, ale co si budeme povídat, cíl byl, vyhnout se Kopečkovi
Tak, takkopeckar wrote:No jo šutr se do kopečka valí těžko. Takže na nás zbyl pán s hvězdou že. On nás stejně určitě chtěl jak ho znám.šutr wrote:Navzdory Polovým předpokladům jsme skupinu ovládli, a v osmifinále přivítáme Kenjiho. Soupeř to je nebezpečný, ale co si budeme povídat, cíl byl, vyhnout se Kopečkovi
S odpovědí počkám po osmifinálovém zápase.šutr wrote:Tak, takkopeckar wrote:No jo šutr se do kopečka valí těžko. Takže na nás zbyl pán s hvězdou že. On nás stejně určitě chtěl jak ho znám.šutr wrote:Navzdory Polovým předpokladům jsme skupinu ovládli, a v osmifinále přivítáme Kenjiho. Soupeř to je nebezpečný, ale co si budeme povídat, cíl byl, vyhnout se Kopečkovi
Jsi rád, ne
kopeckar wrote:Dal frflaniu za pravdu.Mccgrady wrote:Skrátka frflal.
Chlapci, ja byť Palom, tak by ste už pozvánky do turnaja nedostali...situácia zopakovaná...
palo wrote:No já jsem po pravdě teď nějaké all starsy moc neprožíval anžto furt syslím na hokej...![]()
Protože chlapci - my jsme v semifinále !!! Ševci !!!
Protože včera hrála opravu hrozně,myslel jsem si že se o to porve víc...Raduuza wrote:palo wrote:No já jsem po pravdě teď nějaké all starsy moc neprožíval anžto furt syslím na hokej...![]()
všimli jsme si a slávka takyjen ta sparta to "trošku" nezvládla
jak už dneska geo řekl, asi měli na dnešek letenky na dovolenoupalo wrote:Protože včera hrála opravu hrozně,myslel jsem si že se o to porve víc...Raduuza wrote:palo wrote:No já jsem po pravdě teď nějaké all starsy moc neprožíval anžto furt syslím na hokej...![]()
všimli jsme si a slávka takyjen ta sparta to "trošku" nezvládla
(teda nebudu předstírat že mne to mrzí...
)
Noo - ono to tak fakt vypadalo...Raduuza wrote:
jak už dneska geo řekl, asi měli na dnešek letenky na dovolenou