Milkov cup XXIII. - Finále - ruda masina víťazom!!!
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Milkov cup XXI. - Pozvánky dnes po 22:00 hod!!!
takže labužník 

tomkycz wrote:takže labužník
ty jsi to správně vystihl

-
Sakra já včera s Rudou mašinu vyřadil na pencle, takže se mi místo neuvolnilo. Další možnost až v neděli. Takže neobhájím. 

-
Re: Milkov cup XXI. - Pozvánky 11.11.2014 (utorok)...
Já to oželím a tentokrát budu muset vynechat.oliwapol wrote:Už dlouho jsme si nedali par turnajových zápasůMazzy wrote:No já bych se vůbec nezlobil, kdyby jsi ho opětovně vynechal.oliwapol wrote:já jsem jeden ročník stál,ale tenhle už si ujít nenechám
To je škoda Mazzy...čo narobímeMazzy wrote:Sakra já včera s Rudou mašinu vyřadil na pencle, takže se mi místo neuvolnilo. Další možnost až v neděli. Takže neobhájím.

Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
ZOSTÁVA EŠTE 1 VOĽNÉ MIESTO...KTO HO OBSADÍ

-
Re: Milkov cup XXI. - Posledné voľné miesto!!!
Deti moje, tak toto bol masaker
pekne sa večer prihlásim na soccerproject a že jeeee pozvánka od milka do turnaja, zo srandy si kliknem, že koľko ľudí sa prihlásilo a zrazu počet 31
Ma skoro vykotilo. Prebral som sa jak nič a v strese či to stihnem som sa okamžite prihlásil. Bol to šialené 

Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
Tak to vypadá, že se nás všichni báli a nechtěli nás do skupiny, protože jsme skončili až v tý poslední 

-
jak se říká, to nejlepší na konec 

Žreb rozhodol nasledovne:
Skupina 1
Scolopax
Kenjiho Queeni
Dynamo Oleksovice
Los Ojos Unicos
Skupina 8
FK Raduzza
The Last Mohycan
Libo Team
Real Pilsen
V 1. skupine to bude veľmi, ale veľmi vyrovnané...Postúpiť môže každý jeden, dokonca aj Peesko
V 8.skupine sa asi nezahráme na gentlemanov a Raduzku necháme na chvoste, rozhodne sa medzi hajasom, Libom a Milkom...teda dúfam.
________________________________________________________________________________________________________________
Skupina 2
FK TRNAVA
AC Had Bozak
Mission Impossible
Baníček
Skupina 7
ACS Pardubice
paarse duivels
Poprad
FC Crue Olomouc
"Dvoječka" má zaujímavé a zároveň atraktívne zloženie, za čo mi George poďakoval
Azor ide vždy naplno, Íčko sa bude venovať turnajom viac asi ako lige, Hadísek je nevyspytateľný...George - ja ti verím - postúpiš
S Íčkom...
V 7. skupine je favorit jasný - oliwapol, myslím, že si brúsi zuby aj na celkové víťazstvo. Zgody sa pomaličky dostáva svojimi výkonmi už medzi známejších managerov, Crue zatiaľ odpočíva. Belgán môže prekvapiť...
________________________________________________________________________________________________________________
Skupina 3
F.C. Technica Praha
FC Veselice
Fc Mantel
Stratovarius
Skupina 6
FC DAC
FK Laugaricio
Macropus Ultras Mania
CHEROKEE
3. skupina prinesie postup mojich obľúbených managerov Mantela a Pala. Balda a Drajmi tak zostanú pred bránami osemfinále. Kvalita Mantela a Pala sa naplno prejavia...
V 6tke hra môj slabučký brat
, ktorý si s božou pomocou vykope postup, doprevádzať do vyraďovačky ho bude Milan. Geo a Long Hair budú sparingpartneri...
Skupina 4
S.S.C. Kenny Juniors
Sipkari
Cechie Dubec
Šutrteam
Skupina 5
Dynamo Suomi
1FC Mrakoplaš
PC Bonner
DBS on tour
4.skupina je opäť skupina, ktorá mi robí vrásky...opäť veľká vyrovnanosť. Šutríkovi fandím, tak dúfam, že ma nesklame, doctor sa mi javí, že by sa mohol dostať tiež ďalej. Sexton s bakulom však svoju kožu lacno nedajú...
V 5-ke je Peter z Dynama favorit na poslednú pozíciu. Patrik by mal ísť "hore", s najväčšou pravdepodobnosťou ho bude nasledovať DBS-ko. Uvidíme, čo na to Mrakyč
Prognózy boli robené bez toho, že by sa usporiadateľ pozeral na priebežné tabuľky
Skupina 1
Scolopax
Kenjiho Queeni
Dynamo Oleksovice
Los Ojos Unicos
Skupina 8
FK Raduzza
The Last Mohycan
Libo Team
Real Pilsen

Skupina 2
FK TRNAVA
AC Had Bozak
Mission Impossible
Baníček
Skupina 7
ACS Pardubice
paarse duivels
Poprad
FC Crue Olomouc

Skupina 3
F.C. Technica Praha
FC Veselice
Fc Mantel
Stratovarius
Skupina 6
FC DAC
FK Laugaricio
Macropus Ultras Mania
CHEROKEE

Skupina 4
S.S.C. Kenny Juniors
Sipkari
Cechie Dubec
Šutrteam
Skupina 5
Dynamo Suomi
1FC Mrakoplaš
PC Bonner
DBS on tour

Prognózy boli robené bez toho, že by sa usporiadateľ pozeral na priebežné tabuľky

Last edited by Milko on Wed Nov 19, 2014 8:52 pm, edited 1 time in total.
-
Re: Milkov cup XXI. - A máme rozlosované...
Nez se pan poradatel dostane k prognozam, tak zkusim analyzovat nasi skupinu ze sveho pohledu. Nalosovano mame same zname tvare, ale musel jsem se podivat, jak si momentalne moji souperi vedou, jelikoz jsem na ne uz par sezon nenarazil. Skupina jako takova je hratelna. Kdyz ktomu pripoctu to, ze ligu tuto sezonu vypoustim, tak bych se dal dostat mohl. A kdyz se jeste k tomu divam, ze v protejsi skupine ciha Oliwa, tak nam nezbyva nic jineho, nez skupinu vyhrat 

Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

-
skupina je hrateľná až veľmi, ja som v piči jak Baťa s drevákmi, zahrám si úlohu sponzora a štatistu... Díky Milko !!!!!impossible wrote:Nez se pan poradatel dostane k prognozam, tak zkusim analyzovat nasi skupinu ze sveho pohledu. Nalosovano mame same zname tvare, ale musel jsem se podivat, jak si momentalne moji souperi vedou, jelikoz jsem na ne uz par sezon nenarazil. Skupina jako takova je hratelna. Kdyz ktomu pripoctu to, ze ligu tuto sezonu vypoustim, tak bych se dal dostat mohl. A kdyz se jeste k tomu divam, ze v protejsi skupine ciha Oliwa, tak nam nezbyva nic jineho, nez skupinu vyhrat

GeorgeTT
Tak já bych taky chtěl vyhrát skupinu, ale tak postup je postupGeorgeTT wrote:skupina je hrateľná až veľmi, ja som v piči jak Baťa s drevákmi, zahrám si úlohu sponzora a štatistu... Díky Milko !!!!!impossible wrote:Nez se pan poradatel dostane k prognozam, tak zkusim analyzovat nasi skupinu ze sveho pohledu. Nalosovano mame same zname tvare, ale musel jsem se podivat, jak si momentalne moji souperi vedou, jelikoz jsem na ne uz par sezon nenarazil. Skupina jako takova je hratelna. Kdyz ktomu pripoctu to, ze ligu tuto sezonu vypoustim, tak bych se dal dostat mohl. A kdyz se jeste k tomu divam, ze v protejsi skupine ciha Oliwa, tak nam nezbyva nic jineho, nez skupinu vyhrat

Tak a ještě nám tu chybí vyjádření Hadise

Tak já bych chtěl vyhrát celý turnaj. Ale asi se mi to s těmi mými řezníky nepodaří. Tak snad alespoň odehrát turnaj bez ostudy typu prohra s PS-kem nebo jinou lamou. 

Musím sa ospravedlniť, ale prognózy nestihnem ani cez víkend
Mám teraz viac povinnosti ako obvykle, ale sľubujem, že v priebehu týždňa dám všetky veci do poriadku
Ďakujem za pochopenie...

Mám teraz viac povinnosti ako obvykle, ale sľubujem, že v priebehu týždňa dám všetky veci do poriadku

Ďakujem za pochopenie...