čeká tu a doufám,že ho předám

ale přiznávám,že tohle kolo bylo oravdu mega halužácký

Moderator: Czech Moderators
Jajaj Liba sem si vyloženě nepřál, to je velmi těžký a nebezpečný soupeř. No co, když už je utkání nalosováno, tak se s tím budu muset poprat. Uvidím na co se kluci v úterý v podvečer zmůžou, každopádně na zápas se těším a myslím že to bude velmi dobré utkáníLibo wrote:Libo Team - FC Kolíkov
Vykony: 141- 142
Tak vcera jsem vydrel postup do semifinale, i kdyz jsem za to zaplatil celkem vysokou dan. Nutno uznat, ze Mosnikuv tym byl lepsi, byt o jeden bod a mel vyhrat, ale to tak obcas na SP chodi, ze nevyhraje tym, ktery mel lepsi vykon. Ted jsem mel stesti ja, priste zase utru nos ja. Tou krutou dani, o ktere jsme psal na zacatku bylo zraneni meho CB, coz samo o sobe neni takova hruza, ale jelikoz jsme vcera vecer jaksi travil svuj patecni vecer na celovesvetove zname ulici Stodolni, nemohl jsme nastavit sestavu na dnesni finale turnaje Onula Cup a toto finale jsme prohral, nebot trener postavil koho postavil, nejhorsiho hrace na postu CB. Co se tyka semifinale bude to drina, v utery mam narocny program, navic Hak je tezky souper a urcite mi bude chtit vratit porazku z Ceske ligy. Ja dam do zapasu samozrejme vsechno, co budu moct a uvidime, jestli to bude stacit.
No móóóóóóóóc pěknépupajdi13 wrote:.....mám tady malou vsuvku k trofejím udíleným pro vítěze ......
......jako první je na řadě Novoroční Mince 7 - KO, kterou 21.unora 2009 vyhrál mistr Mošník, když ve finále vyklepl na penalty právě nás
.....
MošnaM wrote:No móóóóóóóóc pěknépupajdi13 wrote:.....mám tady malou vsuvku k trofejím udíleným pro vítěze ......
......jako první je na řadě Novoroční Mince 7 - KO, kterou 21.unora 2009 vyhrál mistr Mošník, když ve finále vyklepl na penalty právě nás
.....
. Juž se na tu trofej těším
.
já sám sebe neobdarovávámBig El wrote:Á jéje. Pupajdí zas bude mít doma sbírku lapačů prachu.
Těch lapačů, které tak strašně nechce
Na postup jsem jasně neměl. Já jsem s výsledkem v turnaji velice spokojen. Dotáhli jsme to do semifinále. Doufám, že se mi v příštím ročníku bude dařit stejně dobřepupajdi13 wrote:Druhé semifinále
FC Letenská šlechta - F.C. Technica Praha 3 : 2
výkony - 139 : 131
diváci - 4.240
Nevyzpitatelný rozhodčí , který soudcoval naše utkání nakonec v závěru ukázal hostum druhou žlutou a My 3 minuty před koncem utkání převalili na naší stranu .
I tak velmi dobrý uspěch Baldy v tomto ročníku turnaje.