Kdopak byl vyhlášen "mozkem" sestavy a nejpodstatnějším článkem ? nojo "šlechetný" Bartoš

v rozestavení 4-3-3 jasný vládce středu pole.
Své nabídky od 50M výše zasílejte na náš sekretariát.

Moderator: Czech Moderators
Grady, nepsal jsem tu už, že Stratovarius je můj? Takže si najdi jinej turnaj na vyhrání.......ale rád si s tebou kopnu fináleMccgrady wrote:Jsem nadšen z tohoto turnaje...nemám slov.
Jediné co mě napadlo je: POKUD SE MI ZÍTRA NEPODAŘÍ PORAZIT DOMA NEJSILNĚJŠÍ TÝM CELÉHO SOCCERPROJECTU DEAMNED UNITED, který bude vládnout socceru ještě hodně dlouho, tak udělám vše proto abych tenhle turnaj vyhrál....liga totiž pak ztratí význam a budu moci hrát ve stylu "kopečkáře",který by pak konečně narazil na družstvo co vypustí ligu a půjde na plno
Tak potkat se můžeme až ve finále, ale do něj je ještě cesta moooc dlouhá, že pupajdí?Mccgrady wrote:Jsem nadšen z tohoto turnaje...nemám slov.
Jediné co mě napadlo je: POKUD SE MI ZÍTRA NEPODAŘÍ PORAZIT DOMA NEJSILNĚJŠÍ TÝM CELÉHO SOCCERPROJECTU DEAMNED UNITED, který bude vládnout socceru ještě hodně dlouho, tak udělám vše proto abych tenhle turnaj vyhrál....liga totiž pak ztratí význam a budu moci hrát ve stylu "kopečkáře",který by pak konečně narazil na družstvo co vypustí ligu a půjde na plno
Mám tomu rozumět tak,že jsi odsoudil "šlechtné" předem k porážce od chlapců z kopečkuMccgrady wrote:.liga totiž pak ztratí význam a budu moci hrát ve stylu "kopečkáře",který by pak konečně narazil na družstvo co vypustí ligu a půjde na plno
Los jsem viděl a strach dostal...pokud ale nevyhraju zítra ligu, tak si budu věřit i na zápas u tebe....tomkycz wrote:Mccgrady očividně neviděl los. Ve druhém kole playoff hraje u nás a tam mu pšenka rozhodně nepokvete. Najdi si jiný turnaj, tenhle je nášJinak když tak koukám na playoff, je to velmi kvalitně obsazený turnaj a vyhrát ho nebude žádná sranda...
ehm, ehm ,ehmtomkycz wrote:Najdi si jiný turnaj, tenhle je náš![]()
Ted jak jsem to četl,tak jsem si vspoměl,že tady tehdá někdo taky měl "Ehm cup"frankie_doparoma wrote: ehm, ehm ,ehm
Tentokrát pro Tebe diskriminující není,ani v jednom případě nerozhodovala agresivita,jenom výkony.frankie_doparoma wrote:ehm, ehm ,ehmtomkycz wrote:Najdi si jiný turnaj, tenhle je náš![]()
Stratovarius Cup XVI.: FK Hash Rohatsko
je muj! aspon prozatim :p
na reci to by vas uzilo, ale recma jeste nikdo nic nevyhral :p
ps. ta diskriminujici allstar jedenactka by dostala od me elitni 11ky na prdel
tohle už je dávno zapomenuto, ale toto !!!frankie_doparoma wrote:ehm, ehm ,ehmtomkycz wrote:Najdi si jiný turnaj, tenhle je náš![]()
Stratovarius Cup XVI.: FK Hash Rohatsko
je muj! aspon prozatim :p
na reci to by vas uzilo, ale recma jeste nikdo nic nevyhral :p
ps. ta diskriminujici allstar jedenactka by dostala od me elitni 11ky na prdel
Já něco vymyslím, už jen kvuli tomu aby byl vidět "šlechetný" dres co nejdýlpalo wrote: úterý 2.4.2013 18:00 - BLÁŤÁK (32000) , rozhodčí 92%
ŇOUMÍCI - FC Letenská šlechta
-----
Termín hovoří pro kopečka.Pupajdi se bije v lize a asi nebude moct postavit nejsilnější sestavu.