Blizi sa tu velka osemfinalova vojna no ja si dovolim este poznamenat par udalosti co a ako s DACom.
5. kolo
FC DAC 2 - 1 FCB Mikef
výkony - 131 : 126
ANOOOO JOOOOO JUHUUUUU HURAAAAAAA. Mikef je porazeny. Odplata sa podarila na jednotku. Po prvozapasovom sklamani proti tomuto timu sme boli na odvetu riadne nabudeny a urobili sme naozaj vsetko preto aby sme zvitazili. Podali sme tak nas najlepsi vykon v tomto rocniku a v zaujimavo vyrovnanom zapase tentokrat sme po lepsom vykone aj zvitazili. V neposlednom rade ma toto vitazstvo tesilo aj z toho dovodu ze nam zostali este stale sance na postup a skupinu sme teda riadne zdramatizovali. Dokonca nas posledny zapas bol urceny ako SLAGER kola vdaka vitazstvu nad Mikefom. Neuveritelne nas to potesilo a este stale som na mojich hracov za to hrdi, pre nas maly klub je to velky uspech. V tomto zapase skorovali Stanislav Korytko za hosti a v dramatickom zavere sme vyhrali vdaka Joas Schilder, ktory dal dva goly. Zdravo nabudeny a velmi spokojny nas cakal posledny zapas skupinovej fazy, kde sme naozaj chceli spravit peknu senzaciu a chceli sme postupit.
6. kolo
Baníček 1 - 1 FC DAC
výkony - 131 : 127
Juuuuuuuujha. Tak toto bol brutaaal. Tomuto sa hovori drama ako sa patri. Bohuzial vsak skoncila viac menej nestastne pre nas. Titul zapas kola sme hadam splnili do bodky. Tu chybali uz len carovnejsie vykony. Banicek s nami aj druhykrat po lepsom vykone len remizoval. Tesit sa moze aj tak ked postupuje ale kebyze vdaka tomu by vypadol tak to by bolo zrele na infarkt uplne jednoznacne. Moj tim podal slusny vykon a hlavne neskutocne bojovny za co mame bod ale aj napriek tomu my nepostupujeme. Do play-off vsak postupil tim ktory si to urcite viac zasluzi. Gratulujem Azor a prajem vela stastia v osemfinale lebo to jedine ti moze v najblizsom zapase naozaj pomoct

Jedine co zamrzi je fakt ze ak by sme jeden dany nestastny zapas v 2. kole po lepsom vykone vyhrali a nie prehrali tak by sme isli dalej my. Na druhej strane vsak mame aj dve nezasluzene remizy. Tak nakoniec sa to cele vyrovnalo. V tomto zapase skorovali Tim Danbusky za DAC a Mojtaba 'HPK' Rezaei za domaci vyber.
V tomto rocniku koncime bohuzial zase po skupinovej faze. Chceli sme ist dalej ale nepodarilo sa. Zahrali sme si vsak velmi dramaticky a narocny turnaj kde sme spravili vsetko co sa dalo aby sme postupili dalej. Som rad ze DAC potrapil timy az do konca. Nepripisali sme si ziadne hrozne zavahanie a hlavne po tom ako sme hrali slager kola vyjadrujem len a len spokojnost s turnajom a uz teraz neuveritelne nedockavo cakam dalsi rocnik. Este skoda ze zapis do 11 - kola sa zase aj po vykone 74 nepodaril. Ale viem ze akurat tam je neskutocna konkurencia. Hujer sa s vami luci a stretneme sa nabuduce
P.S. Palo ja si zase nemozem odpustit pochvalit tvoj turnaj a vsetko co pren robis cez 11- kola. Komenty zapasov. Fizlaren a dokonca ze si nakoniec urobil aj vykonostnu tabulku, ktora sa mi tiez velmi paci. Klobuk dole