PROGNÓZY
Skupina 1
F.C. Technica Praha
FC Veselice
SIAGO Team
Litomerice losers Club de Fotbal
Skupina 8
S.S.C. Kenny Juniors
FK Raduzza
Fc Mantel
Los Ojos Unicos

V 1. skupine sa zišli 3 manageri, ktorí okupujú spodné priečky C-divízie a tomkycz, ktorý buduje mužstvo (vyzerá to dobré tomkycz

). O postup sa však pobijú práve chlapci z tretej najvyššej súťaže a najväčšie šance dávame Baldovi a Siagovi...

v 8-čke je to jasné...Mantelík z 1. miesta a o druhý postupový flek si to rozdá Sexton a medojed. Obidvaja však majú dosť úzke kádre, ale Sexton má vyššiu kvalitu. Raduzka bude už viacej hrýzť ako doposiaľ, ale na postup tento ročník to ešte nebude...
________________________________________________________________________________________________________________
Skupina 2
FC Domašov
FC Letenská šlechta
The Last Mohycan
Cechie Dubec
Skupina 7
ACS Pardubice
Kenjiho Queeni
Wellweak
Šutrteam

V "mojej" skupine chceme jednoznačne obsadiť prvú priečku, sťažiť sa nám to budú Ada a môj divízny kolega bakulu. Pupčo si to na trávniku zatiaľ odchodí...

V protiľahlej skupine je jednoznačný favorit oliwapol, ktorý ašpiruje aj na celkové prvenstvo v turnaji, doprovodiť by ho mohol šutrík. Koster má vždy svoju kvalitu, takže Honzo to ľahké mať nebude. Kenji má za sebou veľa obchodov a už u niektorých hráčov aj dosť pokročilý vek...
________________________________________________________________________________________________________________
Skupina 3
paarse duivels
FK TRNAVA
No Boost
FK Laugaricio
Skupina 6
ruda masina
Sipkari
FC DAC
Valcíři Chomutov C.F.

V 3. skupine sa zišla silná zostava. Mazzy naháňa strach, Dajo je súper, u ktorého sa jednoducho nevyhráva, George má vraj výbornú borovičku...Belgán vie zahrať, pozor na neho. Mazzy a Dajo pôjdu ďalej...

Skupina "smrti" má číslo 6. Milan ma už pekne spucoval za skupinu, tým aj vyjadril svoje šance na postup...ale z takej by sa veru ťažko postupovalo aj iným mužstvám. Podľa papierových predpokladov acskncl a Papa by mali ísť ďalej, ale doctor im bude isto v pätách a bude čakať, čo i len na malé zaváhanie svojich rivalov. Milan má bohužiaľ smolu, ale takisto môže v niektorom zápase prekvapiť...
Skupina 4
Dynamo Suomi
DBS on tour
Macropus Ultras Mania
Stratovarius
Skupina 5
Husičova 11
Poprad
CHEROKEE
Libo Team

Vo 4. skupine je jasný favorit Palo, DBS-ko je turnajová stálica a o postup bude bojovať s Petrom z Dynama, ktorý konečne už neobchoduje a vrazil nejaké tie milióny do mužstva. Geo to bude mať ťažké a vyzerá to na len na boj o tretie miesto...

5. skupina je veľmi vyrovnaná, ktorá sa naozaj môže skončiť hocijako...Zgody z Popradu sa už pripomenul pominulé ročníky dobrými výsledkami, kamarát LongHair prerobil mužstvo, ktoré má budúcnosť, husic mal vždy veľmi dobrý team, Libo patril k adeptom na postup zo skupiny vždy...najviac by som prial postup husicovi a LongHair-ovi. Uvidíme...
Všetkým managerom ďakujem za prijatie pozvánok a veľa šťastia v ťažkých, ale isto zaujímavých zápasoch...