Milkov cup XXIII. - Finále - ruda masina víťazom!!!
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Milkov cup XXII. - ŠTVRŤFINÁLE - Už aj s prognózami...
Na zítřejší den jsem si nechal kvalitně nalosovat 3 vyřazováky,takže to bude v 22h zajímavý s čím tam pujdu.
ACS Pardubice
-
Re: Milkov cup XXII. - ŠTVRŤFINÁLE
Ne ne Mazzy,tentokrát jdeš do konečna...Mazzy wrote:A privitame dalsi znamou tvar. Tak hura do nekonecna a jeste dal.

-
No koukal jsem na toho sudiho a tentokrat to opravdu vypada na konecnou. Bojim se, ze sudi ti bude trochu nadrzovat a me da minimalne jednu redku.palo wrote:Ne ne Mazzy,tentokrát jdeš do konečna...Mazzy wrote:A privitame dalsi znamou tvar. Tak hura do nekonecna a jeste dal.

-
Ono to nebude tak žhavé,trochu jsem si nepohlídal termíny a na nějaký famózní výkon to zítra nevidím...Mazzy wrote:No koukal jsem na toho sudiho a tentokrat to opravdu vypada na konecnou. Bojim se, ze sudi ti bude trochu nadrzovat a me da minimalne jednu redku.palo wrote:Ne ne Mazzy,tentokrát jdeš do konečna...Mazzy wrote:A privitame dalsi znamou tvar. Tak hura do nekonecna a jeste dal.

No pocitam s prohrou o gol
Sexton divize C 2
S.S.C. Kenny Juniors
S.S.C. Kenny Juniors
-
No Boost - Stratovarius = 1:0 (139:136)
Slava a jeste jednou slava panu Randomovi.
Slava a jeste jednou slava panu Randomovi.

ŠTVRŤFINÁLE
No Boost 1-0 Stratovarius
S.S.C. Kenny Juniors 0-0 3:4 p.k.The Last Mohycan
Po tuhých bojoch sa Mazzy a moja maličkosť prebojovali do semifinále...Palo a Sexton však boli húževnatí súperi
P.S. Pred zápasom sme menili hráčov na penalty po predchádzajúcej prehre s Palom v Sranda cupe (kde sme na penalty vyleteli) a ono sa to "asi" oplatilo
ACS Pardubice 3-2 Fc Mantel
DBS on tour 0-2 ruda masina
Predpovede vyšli aj v týchto zápasoch, takže oliwapol a acskncl sa môžu pripravovať na vzájomný zápas v semifinále...Postupujúcim gratulujeme 
No Boost 1-0 Stratovarius
S.S.C. Kenny Juniors 0-0 3:4 p.k.The Last Mohycan

P.S. Pred zápasom sme menili hráčov na penalty po predchádzajúcej prehre s Palom v Sranda cupe (kde sme na penalty vyleteli) a ono sa to "asi" oplatilo

ACS Pardubice 3-2 Fc Mantel
DBS on tour 0-2 ruda masina

Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
SEMIFINÁLE
Ne 8 Mar 2015 (18:00 CET)
ruda masina ?? - ?? ACS Pardubice
sudí so 70% prísnosťou. Súperi však majú poladenú agresivitu v určitých parametroch (medziach), tak rátame, že práve pán v čiernom nebude moc ovplyvňovať dianie na ihrisku...počítame však s postupom "Mašiny".
Ut 17 Mar 2015 (10:00 CET)
The Last Mohycan ?? - ?? No Boost
u nás sudí s 36% prísnosťou. Taký býva dosť nevyspytateľný...domáca výhoda hrá pre nás, kvalita pre hostí, skúsime prekvapiť papierového favorita Mazzyho a na penalty ho vyradiť 
Ne 8 Mar 2015 (18:00 CET)
ruda masina ?? - ?? ACS Pardubice

Ut 17 Mar 2015 (10:00 CET)
The Last Mohycan ?? - ?? No Boost

-
Re: Milkov cup XXII. - SEMIFINÁLE!!! Privítame Mazzyho...
Ja ti dam penalty.
K tem nesmi dojit. Vzdy na ne vypadnu, takze te musim porazit 0:1 v zakladni hraci dobe.
Jinak se na tento zapas moc tesime. U Milka je vzdy kvalitne prichystana hraci plocha a pohosteni.
Urcite nejsen favorit a to ani papirovi. Je to fifty fifty.

K tem nesmi dojit. Vzdy na ne vypadnu, takze te musim porazit 0:1 v zakladni hraci dobe.

Jinak se na tento zapas moc tesime. U Milka je vzdy kvalitne prichystana hraci plocha a pohosteni.

Ďakujeme za pekné slová, náš obslužný personál opäť urobí všetko, aby hostia boli spokojní, i keď po vyradení budú hostia asi smutní...Mazzy wrote:Ja ti dam penalty.![]()
K tem nesmi dojit. Vzdy na ne vypadnu, takze te musim porazit 0:1 v zakladni hraci dobe.![]()

Gratulace souperi,necekal jsem ze to dojde az na pentle,takze u nas spokojenost
Sexton divize C 2
S.S.C. Kenny Juniors
S.S.C. Kenny Juniors
Díky Sexton, ja som mal tušáka, že to skončí remízkou...Sexton wrote:Gratulace souperi,necekal jsem ze to dojde az na pentle,takze u nas spokojenost
SEMIFINÁLE
ruda masina 3 - 4 ACS Pardubice
A máme za sebou prvý semifinálový duel...predpovedal som postup mašiny, ale oliwapol mi opäť ukázal, že tipovanie nie je mojou silnou stránkou
Sudí tentokrát nadeľoval červené karty, u domácich dve a hosťom ukázal jednu...Pardubičania tak po lepšom výkone (+4) postupujú do FINÁLE

Zadny prekvapeni se nekonalo, tym je stary a slaby, manazer neschopny, tak nebylo vubec co resitMilko wrote:SEMIFINÁLE
A máme za sebou prvý semifinálový duel...predpovedal som postup mašiny, ale oliwapol mi opäť ukázal, že tipovanie nie je mojou silnou stránkou
Sudí tentokrát nadeľoval červené karty, u domácich dve a hosťom ukázal jednu...Pardubičania tak po lepšom výkone (+4) postupujú do FINÁLE
![]()
![]()

Na ceste do propadliste dejin.
-
Re: Milkov cup XXII. - Oliwapol vo finále!!!
Takze Oliwka ve finale. Abych pravdu rekl, tak se mi do toho finale moc nechce. Pokud se to nepovede tak sklamany nebudu. S Oliwou by nas tym zase ostudne odesel s hlavou sklonenou.