Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha

Moderator: Czech Moderators

obnovit trofeje pro vítěze?

1.) ano
9
82%
2.) je mi to fuk
1
9%
3.) ne
1
9%
4.)
0
No votes

Total votes: 11

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: Šlechtická Mince 29....poslední šance na turnaj mistrů

Post by pupajdi13 »

ImageImageImage
ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage.......ImageImageImageImageImageImage

ČTVRTFINÁLE

ImageFc Mantel .....2 : 0..... RiverPlateImageSo 23 Únr 2013 (10:01 CET)

145 : 130

Cením si,že to Razva nepustil a šel do toho naplno....bohužel ho skalpoval rozhodčí a dvě rudé ( 46,72 ) z toho udělaly jasou záležitost pro "Kabátníky" 8)

ImageNo Boost..... 1 : 0 ..... FK Hash RohatskoImageSo 23 Únr 2013 (14:01 CET)

141 : 140

NO.....pěkným, Mazzy opět 141 a opět vítězí a postupuje. 8) , tohle je rozhodně nečekaný výsledek. napomohlo tomu zranění a vyloučení u hostů .

ImageMccgrady City Football team .....2 : 1 ..... Litomerice losers Club de FotbalImageSo 23 Únr 2013 (18:01 CET)

147 : 143

Velmi plodnej zápas na výkony,,,,,oba chlapáci štramáci 8) ......GRady si plní svou misi a neponechává nic náhodě 8)

ImageStratovarius..... 0 : 1..... FC Crue OlomoucImageÚt 5 Bře 2013 (14:00 CET)

135 : 141

Krůů dokázal ustát náročný souboj, utkání předem vyhlášené jako vyrovnané nakonec rozhodla mírná převaha olomooockých zvýrazněná červenou kartou na domácí straně,takže ani beton palovi nepomohl.

Máme velmi zajímavé složení SEMIFINÁLE

Tradiční prewiew nejlepších 4 týmů letošního ročníku si zde přečtete dnes v noci.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ImageImageImage
ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage.......ImageImageImageImageImageImage

SEMIFINÁLE

Pá 8 Bře 2013 (22:00 CET)..... FC Crue Olomouc..... ?? - ??..... Fc Mantel

So 9 Bře 2013 (14:00 CET)..... Mccgrady City Football team..... ?? - ??..... No Boost

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ImageFC Crue Olomouc ( Crueface )

Historický uspěch pro Krůůovu bandu a nemusí skončit tato cesta v semifinále , tým má už urověn na souboj prakticky s kýmkoli.
Termín si evidentně nepochystal a tak je to jejich 4 zápas dne včetně ligy,což dost ztěžuje pozici.
Cesta turnajem :
Skupina : 4 - 0 - 2 (12b) - 2 místo

play off :
ŇOUMÍCI... 0-1... FC Crue Olomouc ( první těžký skalp )
Stratovarius... 0-1... FC Crue Olomouc ( druhý těžký skalp )

Historické uspěchy v Minci : 0

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ImageFc Mantel ( mantel )

Zkušenný turnajový matador v počínající fázi rozprodeje svého pokladu.
Kabátníci = zkušennosti na rozdávání.
I Pro mantelíka není termín vhodný a troufám si tvrdit,že ještě víc než u Krůůa......liga bude mít jasnou přednost (me_florin) a pak plný program až do večerního utkání.

Cesta turnajem :
Skupina : 3 - 1 - 2 ( 10b ) 2 . místo

Playoff :
ACS Pardubice... 1-2... Fc Mantel
Fc Mantel... 2-0... RiverPlate

Historické uspěchy v Minci : 1x vítěz + 2x finálová učast

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PREWIEW dalších dvou týmů opět zítra večer po zápase ( FC Crue Olomouc... VS... Fc Mantel )
sexy kote

Post by sexy kote »

pupajdi13 wrote:ImageImageImage

SEMIFINÁLE

Pá 8 Bře 2013 (22:00 CET)..... FC Crue Olomouc..... ?? - ??..... Fc Mantel

So 9 Bře 2013 (14:00 CET)..... Mccgrady City Football team..... ?? - ??..... No Boost

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ImageFC Crue Olomouc ( Crueface )

Historický uspěch pro Krůůovu bandu a nemusí skončit tato cesta v semifinále , tým má už urověn na souboj prakticky s kýmkoli.
Termín si evidentně nepochystal a tak je to jejich 4 zápas dne včetně ligy,což dost ztěžuje pozici.
Cesta turnajem :
Skupina : 4 - 0 - 2 (12b) - 2 místo

play off :
ŇOUMÍCI... 0-1... FC Crue Olomouc ( první těžký skalp )
Stratovarius... 0-1... FC Crue Olomouc ( druhý těžký skalp )

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ImageFc Mantel ( mantel )

Zkušenný turnajový matador v počínající fázi rozprodeje svého pokladu.
Kabátníci = zkušennosti na rozdávání.
I Pro mantelíka není termín vhodný a troufám si tvrdit,že ještě víc než u Krůůa......liga bude mít jasnou přednost (me_florin) a pak plný program až do večerního utkání.

Cesta turnajem :
Skupina : 3 - 1 - 2 ( 10b ) 2 . místo

Playoff :
ACS Pardubice... 1-2... Fc Mantel
Fc Mantel... 2-0... RiverPlate

Historické uspěchy v Minci : 1x vítěz + 2x finálová učast

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PREWIEW dalších dvou týmů opět zítra večer po zápase ( FC Crue Olomouc... VS... Fc Mantel )
Crue do toho, Crue do toho :twisted:
PS: Pan pořadatel má rozbor zápasů moc pěkně udělaný, ale měl by si zjistit, že Mantel nehraje s me_florin, ale United :mrgreen: :mrgreen:
crueface1

Post by crueface1 »

jo jo jo,čte se to hezky,teď to hezky ukopat ... vše nastaveno,priority přiděleny,tož teď jen čekat,kdo půjde do finále :wink:
FC Crue Olomouc, crueface, F.49
Image
Relax nade vše:)
Mazzy

Post by Mazzy »

crueface1 wrote:jo jo jo,čte se to hezky,teď to hezky ukopat ... vše nastaveno,priority přiděleny,tož teď jen čekat,kdo půjde do finále :wink:
Kruu to das s prstem v nose. Nechci nejak schazoavat Mantelika, ale ten jeho rozprodej je hodne znat a tak moralka bude nekdo kolem 70%. No rozhodne ti hraje do karet vse.
To ja jsem na tom podstatne hure. Me nehraje do karet ale vubec nic. :mrgreen: Spolehal jsem na rozhodciho, ale 90% me totalne odrovnalo. Ted uz na Meka nemam nic nez pana Randoma od tebe. :mrgreen:
No Boost

Image
Hadis

Post by Hadis »

pupajdi13 wrote:...............
Zatímco jsi toto psal a byl už doma z té své vymazlené šichty, já byl stále na cestě :-)

Včera super zábava u Pupiho v kuchyni, budete-li hodní, doplním i záznam z celé akce :-)
AC Had Bozak

mantel

Post by mantel »

Mazzy wrote:
crueface1 wrote:jo jo jo,čte se to hezky,teď to hezky ukopat ... vše nastaveno,priority přiděleny,tož teď jen čekat,kdo půjde do finále :wink:
Kruu to das s prstem v nose. Nechci nejak schazoavat Mantelika, ale ten jeho rozprodej je hodne znat a tak moralka bude nekdo kolem 70%. No rozhodne ti hraje do karet vse.
To ja jsem na tom podstatne hure. Me nehraje do karet ale vubec nic. :mrgreen: Spolehal jsem na rozhodciho, ale 90% me totalne odrovnalo. Ted uz na Meka nemam nic nez pana Randoma od tebe. :mrgreen:
Nálada je na 100% (ještě jsem neprodal ani juniora natož hráče :mrgreen: ), nicméně priorita byla dneska ráno na lize, takže večer už to bude jen slabý odvar.
crueface1

Post by crueface1 »

Tak za půl hoďky bude po všem .... jsem zvědav ... :roll: ImageImage
Image
crueface1

Post by crueface1 »

74' Mirel 'P Pítr' Petrescu obdržel žlutou kartu po tom, co šel do skluzu jako žáček a jediné, co trefil, byly soupeřovy achilovky.
74' Mirel 'P Pítr' Petrescu je venku. Jeho druhá žlutá v zápase a musí jít... Špatně načasovaný souboj měl za následek žluté šmátrání v kapsičce sudího.

Tak tohle rozhodlo zápas.. Hodně jsem si věřil,ale dostat při 31% rozhodčím redku ... cítím velký zklamání,ale mantelovi gratuluji,to je fotbal !
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Hadis wrote:
Včera super zábava u Pupiho v kuchyni, budete-li hodní, doplním i záznam z celé akce :-)
Opovaž se....koukej to vymazat 8)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ImageImageImage

1 SEMIFINÁLE

ImageFC Crue Olomouc..... 2 : 2...(4:5p).. Fc MantelImage

142 : 142

Tak krůů byl opravdu hodně blízko velké výhře a postupu do finále Mince....škoda.
Nezastírám,že jsem tentokrát přál štestí Krůovi, přeci jen Mantelík už má titul a postup do "Turnaje Mistrů" zajištěn, Krůů mohl mít šanci na oboje.
Rozhodla 74 minuta a červená karta....nakonec penalty vyšly zkušennějším "kabátníkům" 8) .....gratulace Mantelíkovi.

Ted bude hodně záležet na termínu finále....jestli to stihne mantel ještě ve formě týmu ,aby z toho nebyla už jen formalita pro vítěze druhého semi.

pupajdi13

Post by pupajdi13 »

PREWIEW druhého semifinále

So 9 Bře 2013 (14:00 CET)..... Mccgrady City Football team.....?? - ??..... No Boost

ImageMccgrady City Football team ( Mccgrady )

Jednoznačný favorit zápas stejně tak jako favorit celého turnaje a v době zápasu první tým tabulky A divize.
Nic než finále se od něj neočekává.
Cesta turnajem :
Skupina -: 5 - 1 - 0 (16b) - 1 místo

Playoff :
Mccgrady City Football team 1-0 FC MAROWITCH
Mccgrady City Football team 2-1 Litomerice losers Club de Fotbal

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ImageNo Boost ( Mazzy_ )

Asi největším překvapením v letošní Minci je Mazzy v semifinále.
Ovšem co si vydobil v minulých zápasech,jako by ted ztratil, pokud chtěl mít šanci pozlobit Gradyho , musel by si pochystat termín zápasu tak,aby to A diviznímu týmu přímo nevyhovovalo a haprovalo s ligou, což si ale můj Letenský soused nezajistil a nechal to osudu a je z toho sobota :lol: ....čímž se sám odsoudil pouze do role sparinga, za určitých okolností (termín, výměna trenera po lize atd) tu jistá šance mohla být,takhle se Mazzy obávám .....víš co myslím.
Přesto krásný uspěch kam až jsi došel a zítra zkus zlomit všechny mé prognozy 8)

Cesta turnajem :
Skupina : 4 - 1 - 1 (13b) 1 místo

playoff :
No Boost 1-0 FC Letenská šlechta
No Boost 1-0 FK Hash Rohatsko

crueface1

Post by crueface1 »

Ještě teĎ jsem z toho dost zklamanej. Tohle se nedělá a s takovým rozsahem agrese Atýmu,jako mám,se redka při součtu 131 prostě v takovým zápasu nedává ...
Image
mantel

Post by mantel »

crueface1 wrote:Ještě teĎ jsem z toho dost zklamanej. Tohle se nedělá a s takovým rozsahem agrese Atýmu,jako mám,se redka při součtu 131 prostě v takovým zápasu nedává ...
No od rozhodčího to byla bezesporu prasárna, ale dělat se s tím nedá nic. Myslím, že jsme to každý zažili už mockrát a ještě i zažijeme. K termínu finále - velmi pravděpodobně mě to už zastihne bez nej hráčů a s nízkou morálkou týmu. Termín výprodeje jsem řešil s ohledem na ligu a na turnaje jsem nebral ohled. Asi to byla chyba, ale teď už s tím nic nenadělám. :(
Mazzy

Post by Mazzy »

mantel wrote:
Mazzy wrote:
Nálada je na 100% (ještě jsem neprodal ani juniora natož hráče :mrgreen: ), nicméně priorita byla dneska ráno na lize, takže večer už to bude jen slabý odvar.
Tak to jsi me prekvapil Manteli. Ja mel za to, ze jsi to uz zacal rozprodavat kdyz jsem videl tu hromadu zelenejch fajifek. :mrgreen:
To se omlouvam za klamnou dedukci.
No Boost

Image
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”