Tvoji střelci jsou na odstřel...mrakoplas44 wrote:Vím o nich i když tvoji střelci ještě nejsou na dostřel.ps2512 wrote:A co moji střelci?????

Moderator: Czech Moderators
Tvoji střelci jsou na odstřel...mrakoplas44 wrote:Vím o nich i když tvoji střelci ještě nejsou na dostřel.ps2512 wrote:A co moji střelci?????
Je to tak , už jsou odstřeleni.palo wrote:Tvoji střelci jsou na odstřel...mrakoplas44 wrote:Vím o nich i když tvoji střelci ještě nejsou na dostřel.ps2512 wrote:A co moji střelci?????
jj, měl jsem štestí, že byl soupeř měkota a neosolil agresips2512 wrote:Měl jsi to ale štěsí
Tak to bych si mohl přát,at palo vyhrajemrakoplas44 wrote: A když se podíváš tak zjistíš že střelci Primisima FC už jsou mimo tak hlavním soupeřem bude Arne Barta z Milanova týmu.
Přitvrdit si nemůže dovolit když má v kádru tyhle brousky.mantel wrote:jj, měl jsem štestí, že byl soupeř měkota a neosolil agresips2512 wrote:Měl jsi to ale štěsíCož ho nakonec stálo postup.
P.S. Drtí mě to v lize , ale v turnajích drží veslo pevně Milko, takže su klidnýýýýý jak želva.
No jo mas pravdu Rome. Obhajci vypadli.mrakoplas44 wrote:Je tu vůbec nějaký obhájce? Že by Tosa?
No jasně, já jdu neodbytně za obhajobou! Pohár z Bubnu 3 je na poličce takový smutně osamocenýmrakoplas44 wrote:Je tu vůbec nějaký obhájce? Že by Tosa?
Chudák Okocha.tosa_CZ wrote:No jasně, já jdu neodbytně za obhajobou! Pohár z Bubnu 3 je na poličce takový smutně osamocenýmrakoplas44 wrote:Je tu vůbec nějaký obhájce? Že by Tosa?
No já doufám, že to pochopí a nebude dělat problémymrakoplas44 wrote:Chudák Okocha.
A co TJ Barca Nýřany? A co Husičova 11? A co vítěz z Áčka Milan?tosa_CZ wrote:No já doufám, že to pochopí a nebude dělat problémymrakoplas44 wrote:Chudák Okocha.
Husiče vyřadí Homar, Homara Krů. Já přejdu přes okochu, s přítelem Šakym se domluvím a pak se domluvím i s přítelem Krůem. No a pro sudího Velkého finále si už teď syslím na kontě nějaký ten šestákmrakoplas44 wrote:A co TJ Barca Nýřany? A co Husičova 11? A co vítěz z Áčka Milan?tosa_CZ wrote:No já doufám, že to pochopí a nebude dělat problémymrakoplas44 wrote:Chudák Okocha.
Tak já ti pošlu zítra pohárek.tosa_CZ wrote:Husiče vyřadí Homar, Homara Krů. Já přejdu přes okochu, s přítelem Šakym se domluvím a pak se domluvím i s přítelem Krůem. No a pro sudího Velkého finále si už teď syslím na kontě nějaký ten šesták