Stratovarius Cup
Moderator: Czech Moderators
Re: Stratovarius Cup XVII. - Na fízlárně s Milkem
využij toho, že je vyšťavenej z fízlárny a ukaž mu, jak se to hrajeoliwapol wrote:Jááá a strašák Milkato se mi líbí
![]()
a v pátek si dáme ligový mač

-
- Member of the Soccer Project Association
Do pátku se z toho snad vzpamatuje...Raduuza wrote:využij toho, že je vyšťavenej z fízlárny a ukaž mu, jak se to hrajeoliwapol wrote:Jááá a strašák Milkato se mi líbí
![]()
a v pátek si dáme ligový mač![]()

Nová fízlárna super, jinak překvapen jsem opravdu byl po přečtení. Kdybych věděl, že jsem pro Milka SP vzorem, tak bych ještě více makal na nějakém dobrém výsledku v Áčku, ať nemá důvod svůj vzor pro neuspokojivé výsledky někdy měnit. No a další překvápko je zaměstnání - máš můj velký obdiv, že vykonáváš toto povolání. Já bych ty smrady musel řezat každý den, takže můj obdiv pro každého, kdo to zvládne s větším klidem.
-
Přesně to jsem si po přečtení říkal taky...mantel wrote: No a další překvápko je zaměstnání - máš můj velký obdiv, že vykonáváš toto povolání. Já bych ty smrady musel řezat každý den, takže můj obdiv pro každého, kdo to zvládne s větším klidem.

Jinak Milko nedával fotky,protože byl "prezentován" už v šutříkově fízlárně.Takže foto o fízlárnu dříve...

To je pravda, vyšťavený som bol...však Palo vám môže napísať, kedy mu prišla správaRaduuza wrote:využij toho, že je vyšťavenej z fízlárny a ukaž mu, jak se to hrajeoliwapol wrote:Jááá a strašák Milkato se mi líbí
![]()

P.S Trvalo mi to cca 3 hod.

Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
-
Aspoň je to teď výslech se vším všudy...Milko wrote:To je pravda, vyšťavený som bol...však Palo vám môže napísať, kedy mu prišla správaRaduuza wrote:využij toho, že je vyšťavenej z fízlárny a ukaž mu, jak se to hrajeoliwapol wrote:Jááá a strašák Milkato se mi líbí
![]()
![]()
P.S Trvalo mi to cca 3 hod.

Výsledky si už dosiahol perfektné, takže môj obdiv pretrvávamantel wrote:Nová fízlárna super, jinak překvapen jsem opravdu byl po přečtení. Kdybych věděl, že jsem pro Milka SP vzorem, tak bych ještě více makal na nějakém dobrém výsledku v Áčku, ať nemá důvod svůj vzor pro neuspokojivé výsledky někdy měnit. No a další překvápko je zaměstnání - máš můj velký obdiv, že vykonáváš toto povolání. Já bych ty smrady musel řezat každý den, takže můj obdiv pro každého, kdo to zvládne s větším klidem.

Manager: Milko
-
Pani ta nova fizlarna je hodne podrobna. Jak dlouho jsi ji vyplnoval Milko? Doufam, ze me to nikdy nepotka. 

-
Neboj (potká...)Mazzy wrote:Pani ta nova fizlarna je hodne podrobna. Jak dlouho jsi ji vyplnoval Milko? Doufam, ze me to nikdy nepotka.

-
Milko , ja se nepýtal čo budeš chlastal, ale jestli budeš chlastat nebo řečnit o SP ?
až budeš na srazu, pochopíš, proč se ptám
až budeš na srazu, pochopíš, proč se ptám

AC Had Bozak
-
Ty ty ty McGready.....to se nedělá, vypustit ligu a jít na mě s A týmem 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

ps2512 wrote:Ty ty ty McGready.....to se nedělá, vypustit ligu a jít na mě s A týmem

-
Mccgrady wrote:ps2512 wrote:Ty ty ty McGready.....to se nedělá, vypustit ligu a jít na mě s A týmemnešlo to bohužel jinak. Nemysli že mam radost z té ligové prohry, ale nebyla jiná možnost. Body jsem odvážet od Damned nemohl, takže se zaměřím abych dneska udělal dobré výsledky (4 důležité turnaje) ale priorita je dobře se připravit na me_dinamo, které odehraje dle mých názorů ve čtvrtek poslední ligové utkání na plno
Koukám chlapci, že jste se moc nevyznamenali a tak pohled na sestavu kola bude jen pro silné nátury.

Pro finále nejsme favorité, ale budeme se bít do posledního muže.

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
-
úterý 23.4.2013 10:00 - Oleksovice Football Stadium (56000) , rozhodčí 80%
Dynamo Oleksovice - Mccgrady City Football team 1:2
(výkony 134:141,agr.90:85,ČK 1:0)
-----
Péesko tentokrát domácího prostředí nevyužil a VDP pro finále tak přebírá Mccgrady.

Dynamo Oleksovice - Mccgrady City Football team 1:2
(výkony 134:141,agr.90:85,ČK 1:0)

Péesko tentokrát domácího prostředí nevyužil a VDP pro finále tak přebírá Mccgrady.