nejlepší výkon:-- 148 - ŇOUMÍCI

nejlepší zápas:-- 293 (145:148) ACS Pardubice - ŇOUMÍCI 1:2

sestava kola:

Moderator: Czech Moderators
palo wrote:semifinále:
nejlepší výkon:-- 148 - ŇOUMÍCI
nejlepší zápas:-- 293 (145:148) ACS Pardubice - ŇOUMÍCI 1:2
-----
sestava kola:
Termín jo, ale co sudí?palo wrote:FINÁLE:
sobota 27.4.2013 10:00 - Swingers Arena (40000) , rozhodčí 68%
Mccgrady City Football team - ŇOUMÍCI
-----
Sobotní termín umožňuje oběma týmům nasadit to nejlepší.Bude z toho nejlepší zápas turnaje???
Ten není tak hrozný,na toho bych hrál 90% i já...kopeckar wrote:
Termín jo, ale co sudí?
No po tomto mači nevím nevím :palo wrote:Ten není tak hrozný,na toho bych hrál 90% i já...kopeckar wrote:
Termín jo, ale co sudí?
Nene - já su naprosto seriózní spořádaný člověk...Mccgrady wrote:Jak jsem již psal, pro vítězství v tomto turnaji udělám maximum!!!
- ty dresy, sestavy kol a podobně mě totiž úplně rozmlátily, Už se těším, až poznám Pala osobně, protože předpokládám,že to bude pořádnej šílenec
seriózní spořádaný člověk???? Nesplet jsi se s někým?palo wrote:Nene - já su naprosto seriózní spořádaný člověk...Mccgrady wrote:Jak jsem již psal, pro vítězství v tomto turnaji udělám maximum!!!
- ty dresy, sestavy kol a podobně mě totiž úplně rozmlátily, Už se těším, až poznám Pala osobně, protože předpokládám,že to bude pořádnej šílenec
Tak tuto otázku si kladu zase. Otázkou je zda platí jako minule verze A, či tentokráte verze BAzor wrote:Tak buď hodný a zlý policajt volno anebo dalším na fízlárně bude... no však vy jistě dobře víte kdo![]()
A k souboji s tomkyčem: Nechť Pan Random nás ochraňuj
Opět je všechno jinakAzor wrote:Tak tuto otázku si kladu zase. Otázkou je zda platí jako minule verze A, či tentokráte verze BAzor wrote:Tak buď hodný a zlý policajt volno anebo dalším na fízlárně bude... no však vy jistě dobře víte kdo![]()
A k souboji s tomkyčem: Nechť Pan Random nás ochraňuj