Zase ho moc nehýčkej..Raduuza wrote:no budu doufat, že ano Krůůůůcrueface1 wrote:Tak se na to koukám a ve čtvrtek bych měl mít volno...Snad pro mne bude místečko..nějak se to plní,už je tam 24 týmů ... Radů,vydrží to do čtvrtka?![]()
![]()

Moderator: Czech Moderators
Zase ho moc nehýčkej..Raduuza wrote:no budu doufat, že ano Krůůůůcrueface1 wrote:Tak se na to koukám a ve čtvrtek bych měl mít volno...Snad pro mne bude místečko..nějak se to plní,už je tam 24 týmů ... Radů,vydrží to do čtvrtka?![]()
![]()
musím, nezapomen, že mám u něj na lodi kajutuAtaner wrote:Zase ho moc nehýčkej..Raduuza wrote:no budu doufat, že ano Krůůůůcrueface1 wrote:Tak se na to koukám a ve čtvrtek bych měl mít volno...Snad pro mne bude místečko..nějak se to plní,už je tam 24 týmů ... Radů,vydrží to do čtvrtka?![]()
![]()
A zítra bude ještě hůřemrakoplas44 wrote:Ale už trošku do ní teče.
takže ten poslední dáreček zabral?impossible wrote:A jsme tady
Ja neco dostal?Raduuza wrote:takže ten poslední dáreček zabral?impossible wrote:A jsme tady![]()
No povídej......impossible wrote:Ja neco dostal?Raduuza wrote:takže ten poslední dáreček zabral?impossible wrote:A jsme tady![]()
takže tos nebyl ty , dneska ráno?impossible wrote:Ja neco dostal?Raduuza wrote:takže ten poslední dáreček zabral?impossible wrote:A jsme tady![]()
Asi né.impossible wrote:cooo![]()
tak kdo to teda byl?)))mrakoplas44 wrote:Asi né.impossible wrote:cooo![]()
Ja ti nic neudelal, a me nikdo taky neRaduuza wrote:tak kdo to teda byl?)))mrakoplas44 wrote:Asi né.impossible wrote:cooo![]()
impossible wrote: Ja ti nic neudelal, a me nikdo taky ne