mrakoplas44 wrote:
Jeste doplnime hodnotu u mojeho tymu a stastnejsi uz byti nemuzeme
Je to 643 ale když to rozdělím na dvě skopiny tak pak už jenom doplňím jednoho do A a dalšího do B. Protože podle RDSPOZPHZSH by jsi měl patřit do Béčka tak se určitě najde nějaký rejpal. [/quote]
mrakoplas44 wrote:
Jeste doplnime hodnotu u mojeho tymu a stastnejsi uz byti nemuzeme
Je to 643 ale když to rozdělím na dvě skopiny tak pak už jenom doplňím jednoho do A a dalšího do B. Protože podle RDSPOZPHZSH by jsi měl patřit do Béčka tak se určitě najde nějaký rejpal.
Big El wrote:
Souhlasím s Palem. Je vidět, že je to naprosto objektivní, když to má PéeSko 6,5 krát kratší, než my. To, že to má Palo delší je v pořádku, on je velký manažer.
Narozdíl od Pala jsem s losem spokojený, ještě by tak chybělo, abych měl vylosovanou slabou skupinu, v níž jsou velké kluby s malými manažery.
Citlivě napsáno...
Ano, napsat že máte strach by bylo kratší
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Mazzy wrote:Tak velka gratulace Patriku, je to cest vyhrat tento turnaj nabyty hvezdami. Tento rok jsi ve skvele forme a regulerne te porazit proste nelze.
Beres vsechny trofeje co se kde daji.
děkuji za poklonu, ale naštěští pro Vás jsem hrál jen tři turnaje z fora... Tvou Pohodu a tady Buben se mi podařilo vyhrát, Tomkyčům Kalich bohužel ne, tam mi dal Mantel stopku ve finále ..... v ostatních turnajích taky nechávám vyniknout ostatní
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! )
Mazzy wrote:Tak velka gratulace Patriku, je to cest vyhrat tento turnaj nabyty hvezdami. Tento rok jsi ve skvele forme a regulerne te porazit proste nelze.
Beres vsechny trofeje co se kde daji.
děkuji za poklonu, ale naštěští pro Vás jsem hrál jen tři turnaje z fora... Tvou Pohodu a tady Buben se mi podařilo vyhrát, Tomkyčům Kalich bohužel ne, tam mi dal Mantel stopku ve finále ..... v ostatních turnajích taky nechávám vyniknout ostatní
Tak to se jdu poohlédnout na kterém turnaji nejsi přihlášen.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Já jsem klidný, Patrik bude v Áčku, to budou samé blokace, turnajů moc neodehraje. No a kdyby náhodou, tak zas někdy vytáhneme nějakou tu stopku, když bude trocha haluze.
mantel wrote:Já jsem klidný, Patrik bude v Áčku, to budou samé blokace, turnajů moc neodehraje. No a kdyby náhodou, tak zas někdy vytáhneme nějakou tu stopku, když bude trocha haluze.
Pořadatel na to má právo.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
mantel wrote:Já jsem klidný, Patrik bude v Áčku, to budou samé blokace, turnajů moc neodehraje. No a kdyby náhodou, tak zas někdy vytáhneme nějakou tu stopku, když bude trocha haluze.