No jo, prostě jsi Lamaps2512 wrote:to byla rychlost z mé strany jak sviňa a 5 lidí už přihlášených

Moderator: Czech Moderators
No jo, prostě jsi Lamaps2512 wrote:to byla rychlost z mé strany jak sviňa a 5 lidí už přihlášených
Kopytama se to blbě klikáAzor wrote:No jo, prostě jsi Lamaps2512 wrote:to byla rychlost z mé strany jak sviňa a 5 lidí už přihlášených
Možno si aj vyhral.Hippopotamus wrote:EDIT: Tak tretí, wuchúúúúúú
Ouuu, tak blízko. Gratuluji PaToMepalo wrote:2.místo - Azor !!!
Toto zoradenie nie je relevantné...PaToM wrote:Hmm, tak to som teraz zvedavý. Ale výhru už máme istú, no.Azor wrote: 2) Noldor D.19 - 1
3) Baníček D.25 - 1
4) FC Hostage F.215 - 6
Ak som to dobre pochopil, tak to Azor videl po tom, čo klikol na Potvrdit.Hippopotamus wrote:Toto zoradenie nie je relevantné...PaToM wrote:Hmm, tak to som teraz zvedavý. Ale výhru už máme istú, no.Azor wrote: 2) Noldor D.19 - 1
3) Baníček D.25 - 1
4) FC Hostage F.215 - 6
Njn, by mě zajímalo proč to takhle SP dělá, že zobrazuje účastníky ledabyle a ne dle času přihlášených...Hippopotamus wrote:Toto zoradenie nie je relevantné...PaToM wrote:Hmm, tak to som teraz zvedavý. Ale výhru už máme istú, no.Azor wrote: 2) Noldor D.19 - 1
3) Baníček D.25 - 1
4) FC Hostage F.215 - 6
To si síce pochopil dobre, ale SP si hádže ten zoznam ako chce. Už sa mi stalo, že som sa prihlásil druhý od konca, ale v tom zozname som bol druhý od vrchu.PaToM wrote:Ak som to dobre pochopil, tak to Azor videl po tom, čo klikol na Potvrdit.Hippopotamus wrote:Toto zoradenie nie je relevantné...Azor wrote: 2) Noldor D.19 - 1
3) Baníček D.25 - 1
4) FC Hostage F.215 - 6
Prvýkrát, čo som sa od PSka niečo seriózne dozvedelps2512 wrote:ne ledabyle, podle jména manažera
já jsem seriozní když chci, ale třeba loni se mi vůbec nechtěloHippopotamus wrote:Prvýkrát, čo som sa od PSka niečo seriózne dozvedelps2512 wrote:ne ledabyle, podle jména manažera![]()