Dátum: 5.4. 2011
Máme už 14 mužstiev prihlásených (viď strana 27), ešte sú 2 miesta voľné

Moderator: Czech Moderators
hlasim se !Milko wrote:Čas: 09:30 hod.
Dátum: 5.4. 2011
Máme už 14 mužstiev prihlásených (viď strana 27), ešte sú 2 miesta voľné![]()
bajonos = nováčikbajonos wrote:hlasim se !
ahatosa_CZ wrote:bajonos = nováčikbajonos wrote:hlasim se !![]()
Teší ma tvoj záujem o turnaj, ale teba pozvem až na ďalší ročník...bajonos wrote:ahatosa_CZ wrote:bajonos = nováčikbajonos wrote:hlasim se !![]()
![]()
ted jsem zjistil, ze to je pro novacky...
beru zpet
Pali, ty starý harcovník, čo by si tu robil...palo wrote:Bereš i lamy?Když tak se hlásím...
Milko wrote:Pali, ty starý harcovník, čo by si tu robil...palo wrote:Bereš i lamy?Když tak se hlásím...Tento ročník je venovaný len a len nováčikom na SP.
Ale samozrejme ďalší ročník(klasický) tu nebudeš chýbať![]()
![]()
tominen wrote:Zdravím všechy příznivce SP a hlavně pořadatele tohoto turnaje![]()
Velmi mile mě překvapilo jak se zdejší ostřílení hráči starají o "potěr" v podobě začínajících manažerů na SP.
Dky za skvělou práci nejen manžerovi s nickem: Milko, ale i tosa_CZ či Crueface.
K turnaji, který se právě rozjíždí, velmi mi polichotilo pasování, mého týmu, organizátorem, do role favorita.
O to bude turnaj težší... Nicméně musím podotknout, že turnaj je velmi vyrovnaný co se úrovně týmů týká a je jen na jednotlivých manažerech jak k tomuto turnaji přistoupí... Vyhrát může téměř kdokoliv ... ACS Grupa Alkoholiczna má velmi silný kádr, stejně jako FC Bilovec, takže se těším na krásné a vyrovnané zápasy.