To jsem nečekal, že pošleš to nejlepšípupajdi13 wrote:FC Letenská šlechta... 2 - 3 ... Dynamo Oleksovice
damn it

Moderator: Czech Moderators
To jsem nečekal, že pošleš to nejlepšípupajdi13 wrote:FC Letenská šlechta... 2 - 3 ... Dynamo Oleksovice
damn it
První zápas po rozprodeji,který jsem se pokusil nachystat a uspět....na Tebe už vždycky,s tím počítej,dokud na SP budu.ps2512 wrote: To jsem nečekal, že pošleš to nejlepší
Nová derby jo?pupajdi13 wrote:První zápas po rozprodeji,který jsem se pokusil nachystat a uspět....na Tebe už vždycky,s tím počítej,dokud na SP budu.ps2512 wrote: To jsem nečekal, že pošleš to nejlepší
Já bych to nenazýval derby,...není to rivalita....kopeček s frenkičem taky nehrajou derby.ps2512 wrote: Nová derby jo?
Není to rivalita,je to krevní msta...pupajdi13 wrote:Já bych to nenazýval derby,...není to rivalita.ps2512 wrote: Nová derby jo?
no vypadá to tak....když já bych chtěl aby Pupča nademnou občas vyhrál, ale jak to mám teď udělat?palo wrote:Není to rivalita,je to krevní msta...pupajdi13 wrote:Já bych to nenazýval derby,...není to rivalita.ps2512 wrote: Nová derby jo?
Taky si myslímpalo wrote:Některé z týmů hrající minulý ročník by určitě v soutěži dresů patřily k favoritům:
Máš pravdu, Hash by do mé top trojky proklouzl,kdyby byl v nabídce.palo wrote:Některé z týmů hrající minulý ročník by určitě v soutěži dresů patřily k favoritům:
No tak jsem leml, ale vždyť to o mě napsal i šampion, tak na to mám právo:-D A asi už tady na foru jinej nebudu..palo wrote:O NEJHEZČÍ DRES TURNAJE
[
vzorně odvoleno mají skupiny 2,4,6,7,a 8,v jedničce zatím nehlasoval mech,v trojce jirina,z ostudné páté skupiny se k volbám zatím dostavil pouze tošík,hlasy od mouvena,Marka_von_Motky a husiče zatím schází...
![]()
[/color][/b]
Toho bohdá nebude!mouven wrote:Jak už bylo zmíněno druhý zápas a výhra, takže dobrý, ale ke spokojenosti chybí ještě výhra nad Tosikem!
Kdybych šel do vyšší agresivity tak by to možná taky skončilo redkou v 70 min a možnou domácí prohrou.kopeckar wrote:ACS Pardubice - ŇOUMÍCI 1:1 (142:142)
Cenný bodík z horké půdy soupeře. Domácí šli do zápasu při zdi a my to pěkně oroštovali. Výsledkem je pěkná plichta, které si ceníme.
OK tak ať je to zajímavější, vítěz vyhraje 2 domácí přátelaky??tosa_CZ wrote:Toho bohdá nebude!mouven wrote:Jak už bylo zmíněno druhý zápas a výhra, takže dobrý, ale ke spokojenosti chybí ještě výhra nad Tosikem!
No já přáteláky takřka nehraju, navíc pro mne to bude zajímavé i bez této "sázky", přeci jen jsme eFkoví outsideři a postup z téhle těžké skupiny jevil by se krásným.mouven wrote:OK tak ať je to zajímavější, vítěz vyhraje 2 domácí přátelaky??
OK, ale mne stejně neuchlácholíš...tosa_CZ wrote: No já přáteláky takřka nehraju, navíc pro mne to bude zajímavé i bez této "sázky", přeci jen jsme eFkoví outsideři a postup z téhle těžké skupiny jevil by se krásným.