Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha

Moderator: Czech Moderators

obnovit trofeje pro vítěze?

1.) ano
9
82%
2.) je mi to fuk
1
9%
3.) ne
1
9%
4.)
0
No votes

Total votes: 11

ps2512
Member of the Soccer Project Association

Re: Šlechtická Mince ? - maybe

Post by ps2512 »

tomkycz wrote:
ps2512 wrote:to není za neúspěch v Minci, ale za dnešní neúspěch v Minci :mrgreen:
tak na tom mám určitě svůj podíl minimálně tím, že jsem ti umožnil nad námi vyhrát v lize, tím ti nehorázně narostl hřebínek a byla otázka času, kdy si nameleš hubu... 8)
přesně....takhle bych to taky viděl :roll:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Azor

Post by Azor »

ps2512 wrote: ...
Ale může za to:
- de Ridder
- trenér
- SP
- Random
- to že jsem minci nikdy nechtěl vyhrát
- Pupajdí
- Palo
- Dajo
- Milko
- Big El
- Ataner
- Grady
- Hippo
- Radůzka
- Koster
- Oliwa
- Tomkycz
- Šutřík
- Oslíček
- Roman44
- Mazzy
- Husič
- Azor
a další 8)
Já nic, já muzikant :mrgreen:
Bassi
Team Manager

Post by Bassi »

mohu se účastnit následujícího ročníku?
crueface1

Post by crueface1 »

No,Krů má pořád nějaký výmluvy stran termínů...opět si to neošéfoval....snad vytáhne nějaké eso z rukávu:)
FC Crue Olomouc, crueface, F.49
Image
Relax nade vše:)
crueface1

Post by crueface1 »

crueface1 wrote:No,Krů má pořád nějaký výmluvy stran termínů...opět si to neošéfoval....snad vytáhne nějaké eso z rukávu:)
Tak zázrak se nekonal... podcenil jsem termínovku,chlapci stárnou a na zkušeného soupeře jsme jednoduše neměli...škoda :roll: No,chce to zlepšit manažerské dovednosti.
FC Crue Olomouc, crueface, F.49
Image
Relax nade vše:)
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

FK Hash Rohatsko 2p - 2 Stratovarius
147:147

pred zapasem jsem se celkem bal toho rozhodciho, nakonec me oslabil jen na posledni 10min a to stacilo na dotahnuti zapasu do pro me stastnejch penalt, super :D
po finalove ucasti v 27. a 28. rocniku je to teda treti finale, ted mam skore 1:1, tak uvidime jak to bude vypadat ted,
kazdopadne me ceka tezkej souper, at uz Hippo co me nedavno vyradil z bubnu
a nebo RayBen, na kteryho jsem zvedavej co predvede v pristi sezone v Acku.
Bez prisnyho rozhodciho to nepujde, snad mi bude Jah naklonen pri delegaci i pak pri zapase :P

ps. radsi bych ve finale skandidavce, nerekl bych ze kdyz Hippo rozprodal naposled tym, ze si spolu jeste zahrajem ve finale Minci 8) tak drzim palce :)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
palo

Post by palo »

Gratuluju frenkičovi!
Vypadnutí s výkonem 147 mrzí,bohužel v nejnevhodnější okamžik skončila moje penaltová série,kdy jsem teď snad 5x po sobě na pentle postoupil.
Škoda,finále bylo blízko... :roll:
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ImageImageImage
ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage.......ImageImageImageImageImageImage

..................................................................ČTVRTFINÁLE
pupajdi13 wrote: Pá 26 Čnc 2013 (14:00 CET)... Libo Team... ?? - ??... FK Hash Rohatsko

Po velmi těžkém mači dostal Frenkič jako odměnu jedno "volné" kolo, nechci shazovat kvality Liba....ale Jamajčani by neměli mít žádný větší problem se probít do semifinále. Libo už dlouhodobě staví tým na hráčích,kteří měli maximalní kvalitu,ale už jsou za zenitem výkonu.....
Odhad postupu 20%-80%
Libo Team ...1 : 1... FK Hash Rohatsko...( 3 : 4p )Image

výkony - 134 : 135

Odhad jsem měl správnej,ale Frenkitozovi nevyšel rozhodčí (50%) dohrával v 9ti a byla tam jedna přímá rudá....kvalita se nakonec projevila v penaltách a mých 80% v tipu Jamajčani nakonec přetavili v postup.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
pupajdi13 wrote: So 27 Čnc 2013 (14:00 CET) ...Dynamo Oleksovice... ?? - ??... Stratovarius

Tady nás čeká pikantní souboj....dva adepti na nějaký pořádný uspěch v Minci....jen jeden bude ten štastný a posléze "napadený na 3 stránky" :lol: topicu.
V Lamovicích bude hodně záležet na tom,jestli dokáže domácí lodivod udržet hladinku alkoholu v krvi v normě,nebo jestli bude zase narvanej jak taška z Lidlu :mrgreen: , jak to tvrdí celé léto. 8)
Odhad postupu 50%-50%
Dynamo Oleksovice... 2 : 2... Stratovarius...( 4 : 5p )Image

výkony - 142 : 142

Tady jsem trefil přesně 50/50 ---dopadlo to tak i na výkony....Lamič napranej jak taška z Lidlu nakonec neustál penalties a opět tak potvrdil svou neschopnost dolamovat se k pohárku v Minci.....utěchou mu tak může být fakt,že se svezl hostujícím autobusem a podpisy jejich hráčů má snad i na čokovočku 8)
Kolik Mincí bude ještě třeba,aby jsi jí zvládl ? já bych ti zaspíval :http://www.youtube.com/watch?v=PCH2IuMQTKU

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
pupajdi13 wrote: Út 30 Čnc 2013 (14:00 CET)... ACS Pardubice... ?? - ?? ...Noldor

No,,,,,no.....pikantní.....kolega z ligy - umí zahrát....na druhé straně stojí dravec,který se chystá v následujících sezonách na nějaký čas ovládnout celý svět SP....má příležitost si vyzkoušet,jak na tom je v přímém souboji s kvalitním A divizním celkem,...
Odhad postupu 40%-60%
ACS Pardubice... 3 : 4... NoldorImage

výkony - 130 : 142

Pardubičtí nuestáli závěr zápasu (2 vyloučení) a seveřané otočili v tomto čase score.
Pupajdího prognoza se potvrdila a znovuzrozený tým ze skandinávie se hrne za vysněnou Mincí....a My mu hrajeme tu jeho : http://www.youtube.com/watch?v=49peSebG9Zw

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
pupajdi13 wrote: Út 30 Čnc 2013 (18:00 CET) ...FC Crue Olomouc... ?? - ??... Traxtorm Hardcore

A na závěr Krůů....máš to těžký chlapče,termín sis taky jak koukám nepohlídal....po uterní lize to není pravé ořechové....ač máš soupeře z tabulky pod čarou,,,,kvalitu má a nebudeš asi moct ligu jen tak pustit....no budeme držet palce,snad to pomůže 8) ....základ je ustát rozhodčího 39% na 100% agre.
Odhad postupu 40% - 60%

FC Crue Olomouc... 0 : 1... Traxtorm HardcoreImage

142 : 145

A i na závěr jsem "bohužel" uhodl , Krůů to měl těžké a neustál souboj s pružnými belgičany.
Uvidíme co s nimi udělá v příštím kole švédský "Lotrando" :lol:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zajímavostí čtvrtfinále určitě je fakt,že nepostoupil ani jeden domácí tým.....že by na to měla vliv i "nezapnutá" domácí výhoda prostředí :?:...prostě férové souboje bez jakéhokoli zvýhodnování ,když se hraje jen na jeden zápas .....to jen tak pro zamyšlení pro ostatní organizátory turnajů 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ImageImageImage
ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage.......ImageImageImageImageImageImage

..................................................................SEMIFINÁLE

Image FK Hash Rohatsko ...2:2 ...Stratovarius...( 6 : 5p)

výkony - 147 : 147

Tak Frenkič se rozhodl,že si druhou trofej ukope v penaltách asi....podruhé za sebou a podruhé uspěšně a je ve finále.
Palovým hochum nepomohl ani maskot Lamič vedoucí opět Zlínské svěřence na Jamajský pažit. 8)

Út 13 Srp 2013 (14:00 CET)... Noldor.... ?? - ??... Traxtorm Hardcore

No....na finále teda budeme dlouho čekat. :roll: ...Vikingové asi doladují formu a tak si dali na čas.
Každopádně už ted je jisté,že do finále k Jamajčanům postoupí uplný Mincovní nováček v této fázi turnaje.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
FC The White Caps

Post by FC The White Caps »

We are really happy that we have reached the semifinals... Tough game ahead but we will play hard :twisted: :twisted:

Good luck!
S40: 15e in A (hervorming)
S50: Ronde 11 SP Cup
S51: Winnaar SPEC
S53: Winnaar Beneliga
S54: 2e in A, linieratingrecord 152 en winnaar Beneliga
S55: 3e in A

Image
ps2512

Post by ps2512 »

Počítám že teď rozprodám ale minci 75. ročník bych chtěl už vyhrát :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
palo

Post by palo »

ps2512 wrote:Počítám že teď rozprodám ale minci 75. ročník bych chtěl už vyhrát :mrgreen:
já tu ale stále budu abych Ti v tom zabránil... :wink:
Image
ps2512

Post by ps2512 »

palo wrote:
ps2512 wrote:Počítám že teď rozprodám ale minci 75. ročník bych chtěl už vyhrát :mrgreen:
já tu ale stále budu abych Ti v tom zabránil... :wink:
to je mi jasný :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

pupajdi13 wrote: Pardubičtí nuestáli závěr zápasu (2 vyloučení) a seveřané otočili v tomto čase score.
Pupajdího prognoza se potvrdila a znovuzrozený tým ze skandinávie se hrne za vysněnou Mincí....a My mu hrajeme tu jeho : http://www.youtube.com/watch?v=49peSebG9Zw
:mrgreen: :mrgreen:
pupajdi13 wrote:
Út 13 Srp 2013 (14:00 CET)... Noldor.... ?? - ??... Traxtorm Hardcore

No....na finále teda budeme dlouho čekat. :roll: ...Vikingové asi doladují formu a tak si dali na čas.
Každopádně už ted je jisté,že do finále k Jamajčanům postoupí uplný Mincovní nováček v této fázi turnaje.
Tím mi koučoval Grady, ja som v tom nevinne, ale musím uznať, že vybral super termín :P
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Noldor 1 - 0 Traxtorm Hardcore

výkony: 143 - 143
agresivita: 85 - 100 (rozhodca 80%)
redky: 0 - 1 (priama v 67.min, hráč s agr 24%)
zranenia: 0 - 1 (41.min, výkon 67 miesto 73)

Vikingovia idú do finále! Zápas bol v skutku zaujímavý. Ešte pred ním 6 mojich chlapcov dostalo nehorázne zmluvy. Na celkom agresívneho rozhodcu som nakoniec znížil agresivitu na 85% (nastúpili hráči s agr 7-21%), oproti tomu Ray to dal naplno na 100% (agr hráčov od 21% do 32%). Risk mu úplne nevyšiel, keďže od 67.min hral oslabený. K tomu mu pribudol aj zranený hráč už koncom 1.polčasu, náhradné CB mu hralo o 6 slabší výkon. Nakoniec sa z toho zrodil výkonovo rovnaký výsledok 143-143, avšak o jediný gól zápasu sa postaralo moje CFko gólom z penalty, a tak prvýkrát s pomocou randomu postupujem. A to rovno do finále Mince :P

FINÁLE

FK Hash Rohatsko - Noldor

pondelok 26.augusta o 10:00 na slnečných plážach Jamajky (začiatok novej sezóny)

Frenkič asi tesne pred zápasom vyblokoval zvyšok sezóny, čo mu umožní meniť na zápas trénera. Rozhodca 43% zase hovorí trochu v môj prospech. Tak uvidíme, jak to dopadne :)

Btw. v turnaji bol 1 Rumun, 1 Belgán, 1 Nór, 1 Švéd, 1 Jamajčan, 1 Slovák a 26 Čechov. Posledné 3 tímy v hre boli (sú) vo farbách švédskych, jamajských a belgických. Chlapci, nerobte si hanbu :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”