čekám tabulku nejhorších hráčů kola, abych si nemyslel, že jsi muž, který nedokáže dodržet slovopalo wrote:leč nerad...ps2512 wrote:oklamal jste mě pane

Moderator: Czech Moderators
čekám tabulku nejhorších hráčů kola, abych si nemyslel, že jsi muž, který nedokáže dodržet slovopalo wrote:leč nerad...ps2512 wrote:oklamal jste mě pane
já nepsal, že to musí být hned....tak budu očekávat až po kalběpalo wrote:nemůžu - jdu kalit...
To tak býva, keď zdržuješRaduuza wrote:není tohle náhodou proti předpisům, stejnej turnaj hned po sobě?![]()
![]()
Po 23 Zář 2013 (14:00 CET) Tur Noldor ?? - ?? FK Raduzza
Po 23 Zář 2013 (18:00 CET) Tur FK Raduzza ?? - ?? 1FC Mrakoplaš
SrabeGeorgeTT wrote:Pomsta bola sladká
FK TRNAVA 3 - 0 Dynamo Oleksovice (140:109)
Ja som dal kompletné Á-čko, všetci s morálkou ako má byťHippopotamus wrote:The Last Mohycan 1 - 1 Noldor
výkony: 147 - 148
Druhýkrát som na Milka zahral 148 a druhýkrát z toho bola remíza (vtedy hral 146). Vo zvyšných troch našich vzájomných zápasoch som zahral menej a vyhral. Na Milka už 148 hrať nebudem, to nemá cenu![]()
Inak výkon ma veľmi potešil, nakoľko to bolo vonku, hrali 3 hráči béčka, 1 hráč áčka mal fyzičku 93% a nik nemal morálku na 100%, keďže predtým 2 priateľáky nenastúpili. Už to začína smrdieť 150-kou, ale ktovie, kedy sa jej dočkám...
určitě bys měl víc šancí s péeskem,protože rozprodává...Bártek wrote:trnava do tohokdyž trnava vyhraje skupinu a ja budu druhej tak snim budu hrat ne ? jestli se nemejlim ? a s trnavou mam 25% šanci na postum s pskem -25%šance
byl by pěkny zápas Mcgrady - PSko , trnava - Já
Tichopalo wrote:určitě bys měl víc šancí s péeskem,protože rozprodává...Bártek wrote:trnava do tohokdyž trnava vyhraje skupinu a ja budu druhej tak snim budu hrat ne ? jestli se nemejlim ? a s trnavou mam 25% šanci na postum s pskem -25%šance
byl by pěkny zápas Mcgrady - PSko , trnava - Já
to nedám - tak tak stíhám ostatní...ps2512 wrote:
EDIT: jinak stále čekám