Moderator: Czech Moderators
No vidíš,Ty jsi tak marný,že se ani do nejhorší jedenáctky nedostaneš...ps2512 wrote:Nebudu to dělat, kdž tam není můj dres(to znamená, že nejhorší 11 4. kola vím
)
Už som sa bál, že tam nikoho nebudem mať, ale našťastie Palo preferuje 4-3-3 pred 3-4-3, takže sa tam moje CBčko vopchalooliwapol wrote:krásně se dívá na sestavu 4.kola
nepreferuje - dělám buď 4-3-3 nebo 3-4-3 podle výkonů CB a CM,zatím byli vždycky lepší stopeři...Hippopotamus wrote: našťastie Palo preferuje 4-3-3 pred 3-4-3
Mne to bolo jasné, ale chcel som ťa pochváliť a ty si to takto sám pokazíšpalo wrote: nepreferuje - dělám buď 4-3-3 nebo 3-4-3 podle výkonů CB a CM,zatím byli vždycky lepší stopeři...
tak jak zítra bude tam haluz randomová plichtička?kopeckar wrote:Kilo padesát, mohu to tak nechat? A budete si to přát vykostit?oliwapol wrote:ACS Pardubice 3 - 2 Real Pilsen
145 - 139
Musel jsem už zabral a nic jinýho než vítězství by byla ostuda.
V uterý u kopečkáře bude boj o 1 místo,... a zase ten řeznickej rozhodčí v muj neprospěch
Úplně přesně tohle budu nejspíše moci napsat ve středu po dalším kole, tak to jakoby píšu už teď, ať nemusím pakmouven wrote:Hmm tak prohra s Husicem a jsem najednou ve skupině 3. Nic moc, nic moc...
Nechte se překvapit pane.oliwapol wrote:tak jak zítra bude tam haluz randomová plichtička?
sw do brány,,,,zajímavé noty jsi rozdávalkopeckar wrote:Tak co oliwko, už jsou tvoji chlapci rozcvičení? Moji chlapci už své notičky dostali. Snad se jich budou držet.