No tak to jsem zvědavej jak ukopeme ty zápasy kolem když nás ještě ráno čeká pohár..

Moderator: Czech Moderators
Já včera nechtěl honit machra dopředu, tak to poopravím dnes :pupajdi13 wrote:to se povedlo ...koster wrote:Já. 7 krátHadis wrote:.....Jen jsem chtěl poznamenat jednu věc - kdo byl v tomto turnaji 4x po sobě minimálně v semifinále ?...Kosťa 1 : 0
![]()
díky kámo... Výkon 140 bys ale možná těžko venku překonával........ škoda, žes hrál pohár a nemohli si to rozdat naplno....mouven wrote:Zapas byl diky poharu ztracen dopredu a na nahodu nerad spoleham.. A rano jsem zaspal a nenastavil:-D ALe ono by to bylo stejne jedno.. gratulace Hadisku
Podle všeho by mělo vše směřovat právě k tomuto zápasu malinko nám to ale pokazilo ranní pohárové utkání které však jde malinko ještě nahnat..koster wrote:Velké finále:
St 20.10. 2010 14:00 JPD : AC Had Bozak
Výrazně nabitější program Atanerova týmu vyrovnává předzápasové prognózy. Šance na vítězství 50%:50%.
Jsem rád že je to jedno jen nevím pořád o co že bude to velké finále..Hadis wrote:Já jsem s nikým nepočítal, mě je jedno, koho porazím![]()
bude to o pohárek do sbírky a o finanční porci ve výši 88884 €, pokud se nepletu.Ataner wrote:Jsem rád že je to jedno jen nevím pořád o co že bude to velké finále..Hadis wrote:Já jsem s nikým nepočítal, mě je jedno, koho porazím![]()
![]()
Nebude to tím že jsi zatím nenašel soupeře..Hadis wrote:bude to o pohárek do sbírky a o finanční porci ve výši 88884 €, pokud se nepletu.Ataner wrote:Jsem rád že je to jedno jen nevím pořád o co že bude to velké finále..Hadis wrote:Já jsem s nikým nepočítal, mě je jedno, koho porazím![]()
![]()
O nic míň, o nic víc. Co bude navíc, to je mi jedno.
Páč, když jsem vyhrával jak na běžícím páse, tak jsem nikdy nic nedostal, tak nečekám ani teď, páč mám malou naději na úspěch
Myslím, že v cestě za obhajobou titulu jsem narazil na celkem bezvýznamný tým JPD.... hrál tuším B divizi tenkrát ? jo, to byl on.....Ataner wrote: Nebude to tím že jsi zatím nenašel soupeře..![]()
No dneska to celé vypukne a tak nevím mám bouchat šáňo potom nebo si otevřít pivko už teď a ono to dopadne..Hadis wrote:Myslím, že v cestě za obhajobou titulu jsem narazil na celkem bezvýznamný tým JPD.... hrál tuším B divizi tenkrát ? jo, to byl on.....Ataner wrote: Nebude to tím že jsi zatím nenašel soupeře..![]()