129:137
poslednim zapasem jsem si zajistil postup ze skupiny, ovsem vykon hodne spatnej, hralo Acko s prumernym bp 73.6 ale dohraval jsem v 9ti....
v osmifinale me bude cekat bud Masina a nebo Berusky, takze nic moc...

Moderator: Czech Moderators
kdo vípupajdi13 wrote:Ne 9 Pro 2012 (10:00 CET) Tur Valcíři Chomutov C.F. ... ?? - ??... FC Letenská šlechta
zítra jdeme na rozstrel , uvidíme jak to pujde, zaležet asi bude na tom,jestli si Papa bude šetrit to nejlepší na pondelní Hernan cup.
budePapa Bouba Diop wrote:kdo vípupajdi13 wrote:Ne 9 Pro 2012 (10:00 CET) Tur Valcíři Chomutov C.F. ... ?? - ??... FC Letenská šlechta
zítra jdeme na rozstrel , uvidíme jak to pujde, zaležet asi bude na tom,jestli si Papa bude šetrit to nejlepší na pondelní Hernan cup.
100pro budeoliwapol wrote:budePapa Bouba Diop wrote:kdo vípupajdi13 wrote:Ne 9 Pro 2012 (10:00 CET) Tur Valcíři Chomutov C.F. ... ?? - ??... FC Letenská šlechta
jednu takou brzdu mám hned ve 4 turnajíchAzor wrote:Tak se tedy se spoluorganizátorem Mccgradym utkáme až v příští sezóně (hned 1.den), jsem si zapráskal termíny na příští týden přáteláky.Nicméně jsou zde i větší brzdy...
Jak rikam, za vse muze Miotaur. Dajo.Dajo wrote:osemfinále
FK Laugaricio : FC MAROWITCH 0-1 ( 0:0 ) 142:146
Léblik sa nám pomstil za mincu a tak naša prvá prehra na tomto turnaji znamená náš koniec.![]()
Súperovi gratulácia k zaslúženému postupu.
Teraz ešte čakať do 18.12 pokiaľ sa toto kolo dohrá.
Musel jsem ti to oplatit. Díky.Dajo wrote:osemfinále
FK Laugaricio : FC MAROWITCH 0-1 ( 0:0 ) 142:146
Léblik sa nám pomstil za mincu a tak naša prvá prehra na tomto turnaji znamená náš koniec.![]()
Súperovi gratulácia k zaslúženému postupu.
Teraz ešte čakať do 18.12 pokiaľ sa toto kolo dohrá.
to se ozval ten pravejMazzy wrote:No tak to netusim o koho se jedna. Za vse muze Minotaur.