Laugaricio cup 12.ročník .

Moderator: Czech Moderators

šutr
Team President

Re: Laugaricio cup 6.ročník - Semifinále už bez Pupajdíka:-)

Post by šutr »

Co k tomu dodat... Kdy jindy jsem mohl ten Tvůj mladý a neustále se zlepšující tým porazit! Rozhodčí hrál do karet a toho jsme měli využít. Nezbývá než pogratulovat a přát štěstí ve finále proti skoro neporazitelnému Hipovi. Příležitostí Ti to vrátit Mantelíku si myslím bude v nejbližší době dost :mrgreen: , ale jak jsem včera studoval Tvoje plejery, tak to bude dost těžké :roll: .
Šutr
Šutrteam B3
Dajo
Member of the Soccer Project Association

Re: Laugaricio cup 6.ročník - Semifinále už bez Pupajdíka:-)

Post by Dajo »

SEMIFINÁLE

FC DAC 2-3 Noldor 135:146
Milanovi borci sa držali statočne a išli až na doraz,svedčí o tom fyzická likvidácia záložnej rady Noldoru , napriek tomu sa do finále nedostali. :? Noldor je pre DAC až priveľmi veľké sústo a tak gratulácia letí k Hippovi a Milanovi veľké díky za statočný výkon. :wink:

Fc Mantel 0-0 Šutrteam 4:1 pen.134:137
Šutríkovi ako je známe sa dlhodobo nedarí na Mantela a tak tento zápas nemal papierového favorita.
Napokon si Šutrík aspoň odniesol dobrý pocit z odvedenej práce ale Mantel je Mantel a na Dubiňe sa ľahko nevyhráva. :wink: Šťastnejší sú teda domáci a vo finále ich čaká ťažká preťažká ........prekážka. :roll:

FINÁLE

So 4 Jan 2014 (10:00 CET) Fc Mantel ?? - ?? Noldor
Dajo
FK Laugaricio
mantel

Re: Laugaricio cup 6.ročník - FINÁLE - Fc Mantel ?? - ?? Nol

Post by mantel »

Di finále jsem poslal Béčko s tím, že pouze mimořádná haluz s přispěním randomu mohla udělat utkání zajímavým. Kupodivu se tak stalo a dotáhl jsem utkání do pentlí ( s výkonem o 10 horším), nicméně spravedlnosti bylo učiněno zadost a Hippo se stal zaslouženým vízězem.
Fc Mantel 1 - 1 Noldor
výkony: 138:148
penalty 6:7

P.S. Áčko mělo zahrát 145....
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Trošku ma prekvapuje, že si nedal to áčko, vedel si, že s mojou tímovkou, bez domácej výhody a s dvoma zranenými áčkovými hráčmi ten moj výkon bude niečo nad 145 a to už je istá šanca na remízu, ak ty si mal zahrať 145. V každom prípade, remíza bez zahodenej penalty po výkone o 10 lepšom je celkom zábavná...

Díky za zápas!
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
palo

Post by palo »

Škoda,mohls tu Hippovu totalitu trochu narušit... :wink:
Trochu mi to jeho sbírání trofejí začíná připomínat jak jsme se před časem všichni snažili něco sebrat Tobě... 8)
Každopádně Hippovi opět gratulace! (asi si to dám do podpisu ať to tu nepíšu furt dokola... :wink: )
Image
mantel

Post by mantel »

Hippopotamus wrote:Trošku ma prekvapuje, že si nedal to áčko, vedel si, že s mojou tímovkou, bez domácej výhody a s dvoma zranenými áčkovými hráčmi ten moj výkon bude niečo nad 145 a to už je istá šanca na remízu, ak ty si mal zahrať 145. V každom prípade, remíza bez zahodenej penalty po výkone o 10 lepšom je celkom zábavná...

Díky za zápas!
Ono by Áčko do zápasu šlo, kdybych si začal hlídat termíny. Bohužel jsem se na to vybodnul a tak raději zkusím urvat štěstí v dalších dnešních zápasech, kde je šance o něco větší. Tvoje týmovka zas taková tragédie už není a dva body za domácí zápas to nespraví. Měl jsi zahrát podle mých výpočtů o cca 4 body více a to je jasný zápas. S áčkem se mi do betonu jít nechtělo, říkal jsem si, že když tě bude chtít random zaříznout, že to udělá i s Béčkem. Tu zahozenou penaltu jsem hledal asi 3x a taky jsem ji nenašel. Nicméně lepší tady se štastným koncem, než třeba v pondělní lize bez šťastného konce pro tebe.
P.S. A jsem si jistý, že až ty moje mladé jelita doplní zkušenosti + ještě doplním asi 2 posty, tak si občas zkusím na Hippa vyskočit. Přece jen bude mít jiné priority v divizi A, tak i ten můj a dva levely horší tým občas zkusí kousnout. Teď to zatím ještě zvládá na všech frontách, ale pak si bude muset přece jen vybrat.

P.S číslo 2: Palo: Já jsem nikdy takhle nedominoval, vždycky mi nějaká trofej unikla. A hlavne jsem otravoval ovzduší tak 2 sezony. Hippo tu bude navěky :lol:
tomkycz

Post by tomkycz »

mantel wrote:Hippo tu bude navěky :lol:
za mě vše sbíral mccgrady, teď ho vystřídal hippo, kterej mu všechny trofeje rve z rukou 8) aspoň grady ví, jaké to je. Na každého jsem aspoň občas nalezl recept, ale na gradyho nikdy...
Dajo

Post by Dajo »

FINÁLE

Fc Mantel 1 - 1 Noldor 138:148 pen. 6:7

Zápas tu už teda je rozobratý celkom podrobne a mne už teda len zostáva zagratulovať šampiónovi Hippovi a poďakovať aj finálovému súperovi Mantelíkovi za vysoko taktický výkon a stratégiu ,ktorá skoro slávila úspech. :wink:
Všetkým ostatným účastníkom vďaka za účasť. :wink:
Dajo
FK Laugaricio
Raduuza

Re: Laugaricio cup 6.ročník - Víťaz - Hippo. Gratulácia.

Post by Raduuza »

i já se připojuji ke gratulantům a TŘIKRÁT HIP HIP HIP HURÁ HIPPOVI :lol:
Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

mantel wrote:Tu zahozenou penaltu jsem hledal asi 3x a taky jsem ji nenašel. Nicméně lepší tady se štastným koncem, než třeba v pondělní lize bez šťastného konce pro tebe.
V pondelok v lige proti rozpredávajúcemu cypovi? To snáď nie :evil: Či narážaš na niečo takéto? :arrow: http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... 9&season=7 :mrgreen:
...new beginning...

mantel

Post by mantel »

Hippopotamus wrote:
mantel wrote:Tu zahozenou penaltu jsem hledal asi 3x a taky jsem ji nenašel. Nicméně lepší tady se štastným koncem, než třeba v pondělní lize bez šťastného konce pro tebe.
V pondelok v lige proti rozpredávajúcemu cypovi? To snáď nie :evil: Či narážaš na niečo takéto? :arrow: http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... 9&season=7 :mrgreen:
Já jsem nepsal toto pondělí :D , jen jsem tím chtěl říct, že vlastně stalo úplné hov.., protože to dopadlo, tak jak mělo. Což se určitě nestane pokaždé. No a ten odkaz, kdyby se to stalo mi, tak vezmu klávesnici, rozmlátím s ní monitor , hodím to všechno z okna a jdu se dobrovolně nechat léčit do blázince. Takže jestli mě nechce mít Randoml na svědomí, tak by mi nic takové neměl nikdy chystat. :lol:
Dajo

Post by Dajo »

:arrow:
Dajo
FK Laugaricio
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

...new beginning...

Jose Seninho
Coach

Post by Jose Seninho »

FC VIKTORIA KARVINA - F.61
Dajo

Re: Laugaricio cup 7.ročník : Pozvánky sú už poslané !!!

Post by Dajo »

POZVÁNKY NA 7 ROČNÍK SÚ UŽ POSLANÉ :!: :!: :!:
Dajo
FK Laugaricio
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”