Moderator: Czech Moderators
Ono by Áčko do zápasu šlo, kdybych si začal hlídat termíny. Bohužel jsem se na to vybodnul a tak raději zkusím urvat štěstí v dalších dnešních zápasech, kde je šance o něco větší. Tvoje týmovka zas taková tragédie už není a dva body za domácí zápas to nespraví. Měl jsi zahrát podle mých výpočtů o cca 4 body více a to je jasný zápas. S áčkem se mi do betonu jít nechtělo, říkal jsem si, že když tě bude chtít random zaříznout, že to udělá i s Béčkem. Tu zahozenou penaltu jsem hledal asi 3x a taky jsem ji nenašel. Nicméně lepší tady se štastným koncem, než třeba v pondělní lize bez šťastného konce pro tebe.Hippopotamus wrote:Trošku ma prekvapuje, že si nedal to áčko, vedel si, že s mojou tímovkou, bez domácej výhody a s dvoma zranenými áčkovými hráčmi ten moj výkon bude niečo nad 145 a to už je istá šanca na remízu, ak ty si mal zahrať 145. V každom prípade, remíza bez zahodenej penalty po výkone o 10 lepšom je celkom zábavná...
Díky za zápas!
za mě vše sbíral mccgrady, teď ho vystřídal hippo, kterej mu všechny trofeje rve z rukoumantel wrote:Hippo tu bude navěky
V pondelok v lige proti rozpredávajúcemu cypovi? To snáď niemantel wrote:Tu zahozenou penaltu jsem hledal asi 3x a taky jsem ji nenašel. Nicméně lepší tady se štastným koncem, než třeba v pondělní lize bez šťastného konce pro tebe.
Já jsem nepsal toto pondělíHippopotamus wrote:V pondelok v lige proti rozpredávajúcemu cypovi? To snáď niemantel wrote:Tu zahozenou penaltu jsem hledal asi 3x a taky jsem ji nenašel. Nicméně lepší tady se štastným koncem, než třeba v pondělní lize bez šťastného konce pro tebe.Či narážaš na niečo takéto?
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... 9&season=7