Hned to vypadá mnohem líp.palo wrote:sakra...![]()
u hráčů se stejným výkonem rozhoduje nižší agresivita
OPRAVENO

Moderator: Czech Moderators
Hned to vypadá mnohem líp.palo wrote:sakra...![]()
u hráčů se stejným výkonem rozhoduje nižší agresivita
OPRAVENO
Gratulka doctor k postupudoctor46 wrote:Dufal som v penalty,a tam už je to lotéria..![]()
![]()
Pre mna cenné víťazstvo...
Tak tak, streda bude na hovno deň - ak postúpim, bude to radosť z postupu, ale pravdepodobne si zavriem dvere do finále tohto turnaja a možno aj do veľkého finále Bubnu. A ak nepostúpim, tak budem nasratý, že som vypadol, pochopiteľnepalo wrote:SEMIFINÁLE:
sobota 19.10.2013 14:00 - Tirion (34000) , rozhodčí 100%
Noldor - ŇOUMÍCI
Těžko hledat favorita.Pokud Hippo postoupí ve středu v poháru přes silného éčkaře Chelsea champion,bude sobota dalším hracím dnem.Navíc v 10 hraje skupinové finále Bubnu s oliwou,kopeček se naopak na semifinále může plně soustředit.I 100%ní rozhodčí může hodně zamíchat kartami...
No a ač to bude vypadat neuvěřitelně, tak tenhle termín zápasu jsem dostal haluzově. Žádná blokace předem. Jen když jsem viděl, že já v 10 zápas nemám, tak jsem ho zablokoval. Že budeme Hippovi držet ve středu palce je jasná věc.Hippopotamus wrote:Tak tak, streda bude na hovno deň - ak postúpim, bude to radosť z postupu, ale pravdepodobne si zavriem dvere do finále tohto turnaja a možno aj do veľkého finále Bubnu. A ak nepostúpim, tak budem nasratý, že som vypadol, pochopiteľnepalo wrote:SEMIFINÁLE:
sobota 19.10.2013 14:00 - Tirion (34000) , rozhodčí 100%
Noldor - ŇOUMÍCI
Těžko hledat favorita.Pokud Hippo postoupí ve středu v poháru přes silného éčkaře Chelsea champion,bude sobota dalším hracím dnem.Navíc v 10 hraje skupinové finále Bubnu s oliwou,kopeček se naopak na semifinále může plně soustředit.I 100%ní rozhodčí může hodně zamíchat kartami...
Haluzově to nebolo, ja som si ho vybral. Zablokoval som 2 skoršie termíny, ktoré som mal voľné, keďže tam mám už dosť debilný program, a viac som už blokovať nechcel, aby som toľko nezdržoval. Inak som mal úvahy to nechať až na začiatok novej sezónykopeckar wrote: No a ač to bude vypadat neuvěřitelně, tak tenhle termín zápasu jsem dostal haluzově. Žádná blokace předem. Jen když jsem viděl, že já v 10 zápas nemám, tak jsem ho zablokoval. Že budeme Hippovi držet ve středu palce je jasná věc.
Tak pak jo.Hippopotamus wrote:Haluzově to nebolo, ja som si ho vybral. Zablokoval som 2 skoršie termíny, ktoré som mal voľné, keďže tam mám už dosť debilný program, a viac som už blokovať nechcel, aby som toľko nezdržoval. Inak som mal úvahy to nechať až na začiatok novej sezónykopeckar wrote: No a ač to bude vypadat neuvěřitelně, tak tenhle termín zápasu jsem dostal haluzově. Žádná blokace předem. Jen když jsem viděl, že já v 10 zápas nemám, tak jsem ho zablokoval. Že budeme Hippovi držet ve středu palce je jasná věc.
Vdaka,ale prialo mi aj dosť šťastia..Milko wrote:Gratulka doctor k postupudoctor46 wrote:Dufal som v penalty,a tam už je to lotéria..![]()
![]()
Pre mna cenné víťazstvo...Držím palce v semifinále
Milko, tohle jako kdybych nečetl...Milko wrote:Gratulka doctor k postupudoctor46 wrote:Dufal som v penalty,a tam už je to lotéria..![]()
![]()
A sakra...Mccgrady wrote:Milko, tohle jako kdybych nečetl...Milko wrote:Gratulka doctor k postupudoctor46 wrote:Dufal som v penalty,a tam už je to lotéria..![]()
![]()
správný přístup...doctor46 wrote:
Tu si uz vela sanci nedavam,ale dopredu to nikdy nevzdam a zabojujem..![]()
Bude to mé poslední finále s touto skvělou družinou, kterou jsem měl čest trénovat....takže mám v plánu "překvapit" a vyhrátpalo wrote:úterý 15.10.2013 22:00 - Swingers Arena (40000) , rozhodčí 90%
Mccgrady City Football team - Sipkari 2:1
výkony 139:135,agr.70:70,ČK 1:1
-----
Další překvapení už se doctorovi nevyvedlo a Grady bude na domácím stadiónu obhajovat vítězství z minulého ročníku proti Hippovi nebo kopečkovi.