Po výhre v Hujerovi je to teda pre nás ďalší veľký úspech v turnaji. Keď už teda nedokážeme poraziť väčšinu tunajších súperov, aj toto veľmi poteší.
Okrem toho sme neúspešnému finalistovi strelili celkovo 6 gólov...
Moderator: Czech Moderators
No chtělo by to.palo wrote:Díky všem za chválu - to se neomrzí...![]()
Budu to muset zas nějak vylepšit...
souhlas....palo tomu dává neskutečný obrátky.Mccgrady wrote:Palo ... KLOBOUK DOLŮ !!! Není tu lepšího turnaje ani boha
Pridávam sa k nekonečným vyznaniam lásky k tomuto turnaju. Naozaj bez chybypupajdi13 wrote:souhlas....palo tomu dává neskutečný obrátky.Mccgrady wrote:Palo ... KLOBOUK DOLŮ !!! Není tu lepšího turnaje ani boha
Prečo to gúľanie očami? Napríklad ja to až tak čierne nevidímpalo wrote: Tento pestrýžebříček a All stars nám poměrně nenásilně naznačuje kdo že nám to sebere v příštích sezonách většinu turnajových vavřínů
![]()
Za poslední dva dny jsi mě vypráskal ze dvou turnajů.Optimismus není na místě - zbývají mi pouze velkohubá prohlášení před zápasem... Tak gůľam...Hippopotamus wrote:Prečo to gúľanie očami? Napríklad ja to až tak čierne nevidímpalo wrote: Tento pestrýžebříček a All stars nám poměrně nenásilně naznačuje kdo že nám to sebere v příštích sezonách většinu turnajových vavřínů
![]()
Hroznýpalo wrote:Za poslední dva dny jsi mě vypráskal ze dvou turnajů.Optimismus není na místě - zbývají mi pouze velkohubá prohlášení před zápasem... Tak gůľam...Hippopotamus wrote:Prečo to gúľanie očami? Napríklad ja to až tak čierne nevidímpalo wrote: Tento pestrýžebříček a All stars nám poměrně nenásilně naznačuje kdo že nám to sebere v příštích sezonách většinu turnajových vavřínů
![]()
![]()
![]()
A přitom stačí tak málo. Jedna zatoulaná pozvánka a problém je vyřešen.oliwapol wrote:Hroznýpalo wrote:Za poslední dva dny jsi mě vypráskal ze dvou turnajů.Optimismus není na místě - zbývají mi pouze velkohubá prohlášení před zápasem... Tak gůľam...![]()
![]()
já Noldor taky všude potkávám a dopadám stejně
kopeckar wrote:A přitom stačí tak málo. Jedna zatoulaná pozvánka a problém je vyřešen.oliwapol wrote:Hroznýpalo wrote:Za poslední dva dny jsi mě vypráskal ze dvou turnajů.Optimismus není na místě - zbývají mi pouze velkohubá prohlášení před zápasem... Tak gůľam...![]()
![]()
já Noldor taky všude potkávám a dopadám stejně
Oliwko ty ještě asi spíš že? Přece, když mu nepřijde pozvánka, tak nás neporazí ne?oliwapol wrote:kopeckar wrote: A přitom stačí tak málo. Jedna zatoulaná pozvánka a problém je vyřešen.