Aj Dajo chváli.Milko wrote:Súhlas s Palom. Mohycani chvália pána domáceho aj za BANNERpalo wrote:čtvrfinálová představovačka opět za 1
Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
Re: Šlechtická Mince 32 - right now ( new design )
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
kopeckar
- Member of the Soccer Project Association
Ve světle událostí posledních dní SP CUP nabývá náš čtvrtfinálový zápas ještě na větší atraktivitě a skalp pravděpodobného vítěze SP cupu by nás moc těšil. Domácí budou muset to nejlepší nasadit hned ráno ve finále SP cupu a tak uvidíme s čím pak vyrukují na nás. 
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
pomalu na citizens dochází síly,ale ještě stále je to mančaft plný želatinových bombardáků
Díky to mě potěšilo
Sice se nedaly ty bombony jíst, ale prdel to byla jak svině 
Díky to mě potěšilo
-
Hippopotamus
No ak neporazíš zajtra Razvu, tak by som ti ešte raz odporúčal prejsť divíziami od H po Bkopeckar wrote:Ve světle událostí posledních dní SP CUP nabývá náš čtvrtfinálový zápas ještě na větší atraktivitě a skalp pravděpodobného vítěze SP cupu by nás moc těšil. Domácí budou muset to nejlepší nasadit hned ráno ve finále SP cupu a tak uvidíme s čím pak vyrukují na nás.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
kopeckar
Tak už jen kvůli tomu jsem prostě musel.Hippopotamus wrote:No ak neporazíš zajtra Razvu, tak by som ti ešte raz odporúčal prejsť divíziami od H po Bkopeckar wrote:Ve světle událostí posledních dní SP CUP nabývá náš čtvrtfinálový zápas ještě na větší atraktivitě a skalp pravděpodobného vítěze SP cupu by nás moc těšil. Domácí budou muset to nejlepší nasadit hned ráno ve finále SP cupu a tak uvidíme s čím pak vyrukují na nás.
RiverPlate - ŇOUMÍCI. 0:1 (144:148)
Sice to není skalp letošního vítěze SP cupu, ale i tak nás každé vítězství nad některým z našich divizních soupeřů pro příští sezónu potěší.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
Hippopotamus
Na Gradyho stárnucí tím som narazil tretíkrát za posledných 12 dní a tretíkrát mi (našťastie) nestačil, takže sa teším na semifinálového súpera 
...new beginning...
-
palo
to se těš...Hippopotamus wrote:Na Gradyho stárnucí tím som narazil tretíkrát za posledných 12 dní a tretíkrát mi (našťastie) nestačil, takže sa teším na semifinálového súpera
(teda jestli se mi podaří prodrat přes Andrewa

-
Hippopotamus
Neboj, už na teba skúšam panenky Voodoo. Ak mi to s nimi nevyjde na tvoj zápas s Andrewom, tak v našom následnom spoločnom zápase už určite zaberúpalo wrote:to se těš...Hippopotamus wrote:Na Gradyho stárnucí tím som narazil tretíkrát za posledných 12 dní a tretíkrát mi (našťastie) nestačil, takže sa teším na semifinálového súpera![]()
(teda jestli se mi podaří prodrat přes Andrewa)
...new beginning...
-
palo
jsem si říkal co mě to dneska tak všude píchá...Hippopotamus wrote: Neboj, už na teba skúšam panenky Voodoo. Ak mi to s nimi nevyjde na tvoj zápas s Andrewom, tak v našom následnom spoločnom zápase už určite zaberú

-
Sokol Cejc
Já myslím že podařípalo wrote:to se těš...Hippopotamus wrote:Na Gradyho stárnucí tím som narazil tretíkrát za posledných 12 dní a tretíkrát mi (našťastie) nestačil, takže sa teším na semifinálového súpera![]()
(teda jestli se mi podaří prodrat přes Andrewa)
Andrew - Sokol Čejč
-
pupajdi13

-----------------------------------------------------------------------

Poslední hrací den lonské sezony byl mega černým dnem pro šerifského kolegu z Draculovi země.....po ranním prohraném finále Hernán cupu dostal "kopečkádu" i tady.
Na zápase se projevil právě ten ranní souboj ve finále Hernánu a odpočatí Kopečkovic vypálili rumunskou půdu a jako první si zajistili vstupenku mezi čtverku nejlepších.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opět souboj Hippo/Grady....a opět stejný výsledek , dál jde seveřan......Grady to bohužel tak trochu vzdal předem ,když koukám do sestavy,tak se do ní propracoval i "želatinák" s výkonem 56 ,kterej byl tenhle týden ve slevě v Lidlu při zakoupení trhacího pugétu a jednoho kindrvája.
Gratulace obhájci trofeje.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak tentokrát už padla kosa na kámen....Kubajdí chytl 2 rudé a s turnajem se loučí.
Naopak v dresu Mohykánů padl další hattrick,tentokrát se prosadil druhý do party (Davy Vleminckx) , bývalý Letenák Henrique Adolfo šetřil munici a tentokrát se prosadil pouze jednou.
Černý kůň turnaje se tak sune vesele dál a je tu velká šance,že by se další Mince stěhovala opět na Slováč.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Výustění čtvrtfinále přijde zítra dopoledne , v moravském derby zajíždí favorit ze Zlína na pudu Čejče , věřím,že namotivovaní domácí stržení publikem budou proti silnějšímu a zkušennejšímu soupeři dupat celých 90 minut.
A že je v Čejči už ted vyprodáno dokládá tato tajně pořízená fotka ze zákulisí při rozcvičce Stratovarius.....domací fandové neponechali nic náhodě a soupeře si přišli očíhnout.

-
Sokol Cejc
Srandičky srandičky....
Tuto informaci musíme rázně dementovat, na Čejči žádné ploty nemáme
Tuto informaci musíme rázně dementovat, na Čejči žádné ploty nemáme
Andrew - Sokol Čejč
-
palo
Sokol Čejč - Stratovarius 1:2 (137:141)
Bylo to tak tak,rozhodčí 25% a my koupíme redku...
Domácí si nás přes plot dobře očíhli a ještě čtvrt hodiny před koncem vedli 1:0,naštěstí se podařilo otočit.
Hned po zápase zasedalo představenstvo které rozhodlo,že v semifinále porazíme Hippa...
Bylo to tak tak,rozhodčí 25% a my koupíme redku...
Domácí si nás přes plot dobře očíhli a ještě čtvrt hodiny před koncem vedli 1:0,naštěstí se podařilo otočit.
Hned po zápase zasedalo představenstvo které rozhodlo,že v semifinále porazíme Hippa...

Tí museli pekne slopať počas zápasu...palo wrote: Hned po zápase zasedalo představenstvo které rozhodlo,že v semifinále porazíme Hippa...
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Team: The Last Mohycan