kopeckar wrote:
Olala, tak jsme to pane zvládli i proti domácí výhodě 2:2 (141:142) a penalty 5:6.
ojojojojojojojoj - to mě Pavel vykostí po návratu z dovolené
Každopádně gratulace pane kolego, dobře jste to zahrál - klobouček.
Díky, díky. Zato teď mě Hák zahákoval. dostal jsem na součet 151 dvě ČK a máme volno pro pokračování Kelišky, jestli ji hned spustí. Gratulace našemu přemožiteli.
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152
kopeckar wrote:
Olala, tak jsme to pane zvládli i proti domácí výhodě 2:2 (141:142) a penalty 5:6.
ojojojojojojojoj - to mě Pavel vykostí po návratu z dovolené
Každopádně gratulace pane kolego, dobře jste to zahrál - klobouček.
Díky, díky. Zato teď mě Hák zahákoval. dostal jsem na součet 151 dvě ČK a máme volno pro pokračování Kelišky, jestli ji hned spustí. Gratulace našemu přemožiteli.
Naše tušení, že pupajdího předpověď našeho jasného postupu nemusí být úplně jednoznačná se bohužel vyplnilo. Pecháček nás provázel domácím zápasem s největším konkurentem v boji o postup. Vše začalo zraněním našeho centrbeka po necelé půlhodině zápasu. Přesto tým podal se soupeřem vyrovnaný výkon. Random si však remízu nepřál:
Elnino Prague - Primisimo FC 0:1 (130:130)
Nu, bude to pro nás nyní velmi těžké. Přesto uděláme v pro nás veleprestižní Minci pro postup vše.
2. zápas za námi a ještě 4 porážky před námi
AC Had Bozak 0 - 3 Kubánec Team
Výkony : krásných 93 : 117
Jak jsem avizoval, přestupová politika je ve větší míře, než jsme očekávali, tudíž si tady pouze potrénujem a vyděláme nějaký ty prachy na vstupným + tým náladu
Mikel8 wrote: Tak vás zítra zveme do našeho chrámu na veliké utkání
FC Chellsea vs. Letenská šlechta
Zápas se odehraje ve večerních hodinách a to v 18:00, doufáme že se přijde te podívat. A ty šéfe vem manželku
jestli mi jí dneska ty holomci ( neunesou-neznásilněj-nebo něco podobnýho ) - tak jede taky - to víš 30-tka je jen jednou a jelikož tuší,že na soccru už by byla prakticky neprodejná - tak si to chce řádně ještě užít
Mikel8 wrote: Tak vás zítra zveme do našeho chrámu na veliké utkání
FC Chellsea vs. Letenská šlechta
Zápas se odehraje ve večerních hodinách a to v 18:00, doufáme že se přijde te podívat. A ty šéfe vem manželku
jestli mi jí dneska ty holomci ( neunesou-neznásilněj-nebo něco podobnýho ) - tak jede taky - to víš 30-tka je jen jednou a jelikož tuší,že na soccru už by byla prakticky neprodejná - tak si to chce řádně ještě užít
no prave koukam co tady delas nemel by jsi delat neco jinyho a s nekym jinym