Sranda cup

Moderator: Czech Moderators

koster
Member of the Soccer Project Association

Re: Sranda cup 07 - hrají se skupiny.

Post by koster »

Big El wrote:Elnino Prague - Devils Team 2:0 (128:98)

Tak se vstupem do turnaje panuje velká spokojenost. Na hřiště vyběhla poněkud kombinovaná a lehce demoralizovaná sestava a kdyby mirek postavil to nejlepší, co měl, byl by to nejspíš tuhý boj. Takhle si připisujeme cenné dvougólové vítězství a přinejmenším do pátečního souboje berušek se Zaxem jsme na prvním místě :P
:mrgreen: :mrgreen: tohle asi patří jinam.
Wellweak
Big El

Post by Big El »

koster wrote:
Big El wrote:Elnino Prague - Devils Team 2:0 (128:98)

Tak se vstupem do turnaje panuje velká spokojenost. Na hřiště vyběhla poněkud kombinovaná a lehce demoralizovaná sestava a kdyby mirek postavil to nejlepší, co měl, byl by to nejspíš tuhý boj. Takhle si připisujeme cenné dvougólové vítězství a přinejmenším do pátečního souboje berušek se Zaxem jsme na prvním místě :P
:mrgreen: :mrgreen: tohle asi patří jinam.
Pravda, pravda :mrgreen: patří to do Oleksovického Cupu :mrgreen:

Nu, aspoň jsme se pobavili :P
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Proluxis
Team President

Post by Proluxis »

FK Hostomice 6 - 1(110:75) Njumici
Dnes náš Bé tým vyhrál suveréně 6:1.Velký tlak jsme si vytvořili hned od začátku a poprvé jse nám to vyplatilo v 8 minutě ,když se trefil Michal kopic.Hned o 2 minuty jsme se trefili znova ,ale tentokrát Tomáš Rzeseto.Pak se 3 trefil Martin Musil a jednou Elfot Pales.V turnaji jsme si udrželi neporazitelnost a tak nám patří první příčka. V posledním kole skupin nás čeká tým jsménem Dáblova grupa tento tým a já máme zajištěný postup.Jelikož máme stejné skóre tak jestli mně porazí tak nám bube patřit 2 příčka.
FK Hostomice 13 B
Dáblova grupa 10 B
Meloon team -Bruins (G60)
..Meloon Cup..
koster

Post by koster »

Skupiny se blíží do finále. V první není ještě nic rozhodnuté. Ve druhé si Baníček bezpečně došel pro první místo a pokud nevypustí poslední zápas mohl by pomoct k postupu i zypovi. Ve třetí skupině si Jarda pohlídá první místo a z duhého půjde dál Kotlářka. V poslední čtvrté skupině jdou dál Hostomice a dablova grupa a v posledním zápase si to rozdají o první místo. Hostomicím stačí k jeho udržení remíza.
Wellweak
Hadis

Post by Hadis »

Jo, jo, jo, jo, podařilo se !!!!
I přes prodej/nákup GK jsme dokázali získat 3 body u dosud prvního týmu a dostali jsme se na první místo tabulky, který už nepustíme !
Poslední zápas hrajeme v neděli, tým bude v plné síle, takže očekávám 3 body.
Pan pořadatel také nazaváhal, ale jeho tým zajíždí k mému dnešnímu soupeři.

V každém případě to bude zajímavé.

FC Demoni 2 - 4 AC Had Bozak ( 108 : 126 )
AC Had Bozak

koster

Post by koster »

Wellweak : 1892 slavia 1:0 (115:105)

Hadis si dnešním vítězstvím na 99% zajistil první místo. Gratulujeme. Já budu v neděli bojovat o postup na hřišti FC Demoni. K jistotě stačí bod a tomu bude přizpůsobena sestava.
Wellweak
Azor

Post by Azor »

Baníček - 1.FC Potato 2:1 V:130-125

Tak jsme do toho šli naplno kvůli zypovi, ale ten si to posral sám, když tak výkon 100 :lol: No co, jeho chyba, my udělali pro jeho postup vše :twisted: . Ve čtvrtřfinále nás čeká tým SPC Kotlářka (9 v E.25) Tak snad postoupíme 8)
koster

Post by koster »

Los čtvrtfinále:
Čt 17.6. 18:00 FC Žďár nad Sázavou : 1.FC Potato
Jarda se soustředí na turnaje, ale ve čtvrtek má hned tři vyřazováky a u nás hraje o nejmenší peníze. Uvidíme jak k tomu přistoupí. Šance na postup 55:45

St 16.6. 22:00 Baníček : SPC Kotlářka
Tady myslím nebude co řešit. Obhájce trofeje půjde v pohodě dál. Šance na postup 90:10

St 16.6. 14:00 AC Had Bozak : FK Hostomice
Hadis je favorit, ale Hostomice by ho mohly potrápit. Šance na postup 65:35

St 16.6. 14:00 dablova grupa : Wellweak
V přátelácích spolu hrajem většinou s horšíma sestavama, teď ale půjdem oba naplno, tak snad se mě podaří projít dál. Šance na postup 50:50
Wellweak
Hadis

Re: Sranda cup 07 - čtvrtfinále.

Post by Hadis »

Slunce svítí, v hledišti 4826 skandujících diváků a domácí si bezpečně kráčejí pro postup ddo dalšího kola :)
AC Had Bozak 2 - 1 FK Hostomice ( 134 : 122 )

Oba týmy dohrávali v deseti a já se ptám, proč jsem vyhrál pouze o gól :lol:

Who´s next ?
AC Had Bozak

koster

Post by koster »

dablova grupa : Wellweak 0:0 p.3:4 (118:125)

Tak i pan pořadatel se podívá dál. Už druhý penalty dneska a třetí v řadě 8)
Wellweak
koster

Post by koster »

Los semifinále:

Čt 24.6. 10:00 FC Žďár nad Sázavou : Wellweak
No uvidíme. Šance na postup 50:50.

Pá 25.6. 14:00 AC Had Bozak : Baníček
Nebojím se říct předčasné finále. Hrajem bez výhody, ale Hadis myslím tolik neřeší ligu, tak mu 5% přidáme :mrgreen:. Šance na postup 55:45
Edit. a nebo ne, Azor by pak se mnou nehrál přáteláky :mrgreen: . Šance na postup 50:50.
Wellweak
Hadis

Post by Hadis »

koster wrote: Pá 25.6. 14:00 AC Had Bozak : Baníček
Nebojím se říct předčasné finále. Hrajem bez výhody, ale Hadis myslím tolik neřeší ligu, tak mu 5% přidáme :mrgreen:. Šance na postup 55:45
Edit. a nebo ne, Azor by pak se mnou nehrál přáteláky :mrgreen: . Šance na postup 50:50.
Termín zápasu jsme si nechali nalosovat de mého požadavku, takže si jdu pro postup do finále.
Azorova liga je důležitější.
Já příští týden v pátek budu mít 3. místo jisté :)
AC Had Bozak

Jaromir Malanta
Team President

Post by Jaromir Malanta »

koster wrote:Los čtvrtfinále:
Čt 17.6. 18:00 FC Žďár nad Sázavou : 1.FC Potato
Jarda se soustředí na turnaje, ale ve čtvrtek má hned tři vyřazováky a u nás hraje o nejmenší peníze. Uvidíme jak k tomu přistoupí. Šance na postup 55:45

St 16.6. 22:00 Baníček : SPC Kotlářka
Tady myslím nebude co řešit. Obhájce trofeje půjde v pohodě dál. Šance na postup 90:10

St 16.6. 14:00 AC Had Bozak : FK Hostomice
Hadis je favorit, ale Hostomice by ho mohly potrápit. Šance na postup 65:35

St 16.6. 14:00 dablova grupa : Wellweak
V přátelácích spolu hrajem většinou s horšíma sestavama, teď ale půjdem oba naplno, tak snad se mě podaří projít dál. Šance na postup 50:50
Včerejší zápasový program byl velmi náročný, o to více mne potěšil výsledkový servis: tři utkání = tři vítězství, náš tým se stává velmi silným, z čehož mám upřímnou radost.:-)
FC ŽĎÁR NAD SÁZAVOU, E.68

Pokud máte zájem o některého z mých hráčů napište mi do SP pošty, určitě se dohodneme...
koster

Re: Sranda cup 07 - semifinále.

Post by koster »

FC Žďár nad Sázavou : Wellweak 3:1 (123:106)

Tak jsem to Jardovi hodně usnadnil vlastní blbostí :( . Jediný co sem stihl nastavit byla formace v jaké jsem chtěl hrát s tím, že to za chvilku doladím, pak jsem na chvilku odběhl, jenže z té chvilky byla skoro hodina a pak už bylo vše ztraceno :cry:
I tak gratuluju k postupu a hodně štěstí ve finále.

Zítra se odehraje druhé semifinále a bude tak znám termín finále a tím pádem i termín zahájení dalšího ročníku. Tak kdo by si chtěl kopnout ať se hlásí tentokrát pro divize B-F (Takže když sem to trochu otevřel tak bych rád uvítal hlavně kolegy - ps2512, Big El, Ataner pokud budou mít zájem, ale i další)
Wellweak
Big El

Re: Sranda cup 07 - semifinále.

Post by Big El »

koster wrote:FC Žďár nad Sázavou : Wellweak 3:1 (123:106)

Tak jsem to Jardovi hodně usnadnil vlastní blbostí :( . Jediný co sem stihl nastavit byla formace v jaké jsem chtěl hrát s tím, že to za chvilku doladím, pak jsem na chvilku odběhl, jenže z té chvilky byla skoro hodina a pak už bylo vše ztraceno :cry:
I tak gratuluju k postupu a hodně štěstí ve finále.

Zítra se odehraje druhé semifinále a bude tak znám termín finále a tím pádem i termín zahájení dalšího ročníku. Tak kdo by si chtěl kopnout ať se hlásí tentokrát pro divize B-F (Takže když sem to trochu otevřel tak bych rád uvítal hlavně kolegy - ps2512, Big El, Ataner pokud budou mít zájem, ale i další)
Určitě ano. Rádi si od Vás necháme vysvětlit, jak se to vlastně hraje... :mrgreen:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”