Přáteláky
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
hledam pratelaky na ctvrtek a patel predem dekuji za pozvani 

takhle dopadnete kdyz SP budete hrat tak dlouho jako ja: http://www.youtube.com/watch?v=ay9ckmSnGt8
-
hledam nekoho z F, G, H na pratelaky v sobotu a nedeli. nejlepe asi F nebo G. kdo ma zajem, tak me bud pozvete nebo napiste zpravu a ja vas pozvu k sobe 

elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER
S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
IT'S LEGAL TO BE LOSER
S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
Poslal jsem ti pozvánku. Potřebuji rozcvičit A tým před nedělním KOčkem.elrik wrote:hledam nekoho z F, G, H na pratelaky v sobotu a nedeli. nejlepe asi F nebo G. kdo ma zajem, tak me bud pozvete nebo napiste zpravu a ja vas pozvu k sobe

A ještě bych prosil na sobotu na 18.hod zápas pro mé Bčko. Může se přihlásit kdokoliv. Ať nehraju pořád doma. Ale běda jestli mi dá šichtu.

Nikdy není tak, aby nemohlo být líp.
Ale bohužel, nikdy není ani tak, aby nemohlo být hůř. Mnohem hůř.
Ale bohužel, nikdy není ani tak, aby nemohlo být hůř. Mnohem hůř.
-
Frankie_doparoma: neni ti blby z 5.ho mista v D posilat nabidku na pratelak tymu 6.mu v H
jako uz sem naky takovy nabidky prijal, hned prvni co mi prisli, dostal sem 9:0 a plusovy body do hodnoceni, co sem dostal za vydreny vitezstvi v lize mi pak seberou takovy svaèiny jako ty, ale uz nejsem takova lamka, ktera automaticky prijme pratelak, ted se uz nejdriv kouknu kdo tu nabidku poslal, ale klidne to zkousej dal, urcite na nekoho, koho dokazes porazit narazis a prijme ti
hodne stesti v hyenarstvi ti preje zizou:Ð
uz sem si domluvil na zejtra pratelak s kamosem taky z H, sice ma trosku lepsi tym, ale nebude to nijak ostudnej vysledek:)
a jeden pratelak na den mi staci, nemusim stvat hrace vickrat denne, zvlast kdyz pak bude liga
ikdyz koukam, ze ta pozvanka byla az na 16. zari, no planujes slusne dopredu:Ð
jako uz sem naky takovy nabidky prijal, hned prvni co mi prisli, dostal sem 9:0 a plusovy body do hodnoceni, co sem dostal za vydreny vitezstvi v lize mi pak seberou takovy svaèiny jako ty, ale uz nejsem takova lamka, ktera automaticky prijme pratelak, ted se uz nejdriv kouknu kdo tu nabidku poslal, ale klidne to zkousej dal, urcite na nekoho, koho dokazes porazit narazis a prijme ti
uz sem si domluvil na zejtra pratelak s kamosem taky z H, sice ma trosku lepsi tym, ale nebude to nijak ostudnej vysledek:)
a jeden pratelak na den mi staci, nemusim stvat hrace vickrat denne, zvlast kdyz pak bude liga
-
rofl5zizou5 wrote:Frankie_doparoma: neni ti blby z 5.ho mista v D posilat nabidku na pratelak tymu 6.mu v H

neni mi to vubec blby, poslal sem ti pozvanku na pratelak protoze hraju kazdej den v 22:00 a chci hrat s ceskyma tymama a jelikoz ty chodis na forum tak sem ti poslal pozvanku. Hyenartsvi?! to si fakt delas kozy, ne?! Jo jasny ze kdybych hral jenom s Hackama ale me je to jedno, pratelaky me vubec nezajimaj, obcas si zahraju s ackarem... Na pratelaky stavim muj C tym, ktery se sklada z dorostencu, donedavna na tom byli stejne jako hraci v Hacku..
Dneska sem hral dva pratelaky, oba sem prohral, jeden 3:0 a druhy 6:1 a je mi to uplne fuk, od toho je to pratelak, ne?!
Kdyz sem zacinal na SP tak sem hral pratelaky furt, hral sem casto s Foxirem jakozto tehda nejlepsim ceskym managerem, dostaval sem pres parky ale bylo mi to jedno, chtel sem hrat (a klidne i prohravat)...
A co mm z vyhranyho pratelaku? nic az na body do koeficientu (samozrejmne ze se tu najde par manageru kteri hrajou pratelaky jen kvuli bodum do zebricku, taky tak ten zebricek vypada)
Ja bejt Hackar tak by mne i s*alo hrat jen pratelaky s hackarema, jo jasny muj C tym by te asi porazil, ale co?!
Hyenismus - s tim si me opravdu dostal, ja neposkvrnen big lamos cupy a ja jsem swine

Fakt si me vytocil

Dejme tomu ten dnesek, hral sem s betisem - je to cech, zname se pres icq, je prvni v Fku - prohral sem 6:1. Druhej pratelak s FC SGS, ten hraje decko, je to litevec ale pratelaky spolu hrajem uz dlouho, s nim sem prohral 3:0 - myslis ze kdybych byl swine ktera hraje pratelaky jen kvuli koeficientu ze bych si pak ten koeficient kazil s takovyma souperema?!

Ale neboj, bylo to naposled co sem ti poslal pozvanku na pratelak, uz ti ji nikdy neposlu

-
ok, to sem rad:)
ono ja zatim v pratelakach dostavam samy 9:0
a vsechno hodnoceni co sem tezce vydelal na H lize mi pak seberou takovy lidi z C,D,E,... ktery mi roznesou na kopytech, fanousci pak sou taky nespokojeny, nechci denne prohravat 3 pratelaky, ikdyz jde celkem o nic, ale pak klesaji vsechny veci, nevim jestli i nalada v tymu pri takovych debaklech neklesa, ale fanousky a naladu v tymu si chci udrzet dobrou a takovy prohry ji nesvedci, jestli se nepletu, takze asi tak
ale nejvic me stvou ty hraci co lezou do only H turnaju atak, a ze jich neni malo:Ð
pfuj tajxl:)
a pratelaky chci delat proti vyrovnanym tymum, fakt mi jako neprijde normalni domlouvat si zapas kde dostanu treba 7:0 kdyz postavis C-tym
ja az budu up, tak si taky budu domlouvat vyrovnany tymy, myslim ze jich je dost, nemusi to bejt zrovna Cech, to mi je celkem jedno, jasne ze Cech ma prednost, ale jen kdyz je cca vyrovnanej
konec myho nazoru:)
ono ja zatim v pratelakach dostavam samy 9:0
a vsechno hodnoceni co sem tezce vydelal na H lize mi pak seberou takovy lidi z C,D,E,... ktery mi roznesou na kopytech, fanousci pak sou taky nespokojeny, nechci denne prohravat 3 pratelaky, ikdyz jde celkem o nic, ale pak klesaji vsechny veci, nevim jestli i nalada v tymu pri takovych debaklech neklesa, ale fanousky a naladu v tymu si chci udrzet dobrou a takovy prohry ji nesvedci, jestli se nepletu, takze asi tak
ale nejvic me stvou ty hraci co lezou do only H turnaju atak, a ze jich neni malo:Ð
pfuj tajxl:)
a pratelaky chci delat proti vyrovnanym tymum, fakt mi jako neprijde normalni domlouvat si zapas kde dostanu treba 7:0 kdyz postavis C-tym
ja az budu up, tak si taky budu domlouvat vyrovnany tymy, myslim ze jich je dost, nemusi to bejt zrovna Cech, to mi je celkem jedno, jasne ze Cech ma prednost, ale jen kdyz je cca vyrovnanej
konec myho nazoru:)
-
-
no nevim, hraju to kratce, ale za poslednich 5 pratelaku(naky byly pratelskej pohar), tak sem 5 zapasu projel a nalada v tymu byla pred tim na 68%, ted je na 66%, tak nevim co s ni hejba, jestli spadla kvuli treninku, asi tezko co, to bude tech 5 proher v rade, jestli se nepletu, ale byly to pratelaky, tak nevim:)
a naladu fanousku sem mel 100%, jestli se nepletu a ted je 93%
myslim ze ty pratelaky s tim taky drobed hnou, myslim ze moje pamet ete neni dirava jako cednik a ze to kleslo prave diky tem porazkam 0:9, 1:7, 1:2, 0:7, 7:1
a naladu fanousku sem mel 100%, jestli se nepletu a ted je 93%
myslim ze ty pratelaky s tim taky drobed hnou, myslim ze moje pamet ete neni dirava jako cednik a ze to kleslo prave diky tem porazkam 0:9, 1:7, 1:2, 0:7, 7:1