Ty uplácaš každého, tak je to jednops2512 wrote: ne? A jak to že jsem tu já

Moderator: Czech Moderators
Ty uplácaš každého, tak je to jednops2512 wrote: ne? A jak to že jsem tu já
ty brďo....Milko wrote:My sme pozvánku nedostali, asi sme si niečim pupajdíka rozhnevali...
Zabudol si na jedného priemerného A-čkarapupajdi13 wrote:ty brďo....Milko wrote:My sme pozvánku nedostali, asi sme si niečim pupajdíka rozhnevali.......to není možné, vždycky si to projíždím,jestli mám všude fajfky...tak to mě mrzí a omlouvám se
, bohužel už to ted nemám jak napravit.
,škoda že jsi nenapsal mi zprávu hned,jak jsi viděl na foru,že je posláno.....promin ještě jednou.
Áčkar...háčkar...to je nepodstatné, ak je to kamarát.Dajo wrote: Zabudol si na jedného priemerného A-čkara..............je tam toho......
já té větě nerozumím DajoDajo wrote: Zabudol si na jedného priemerného A-čkara..............je tam toho......
Ja si myslím, že Dajo len podpichuje bráchu.pupajdi13 wrote:já té větě nerozumím DajoDajo wrote: Zabudol si na jedného priemerného A-čkara..............je tam toho......
přesně...PaToM wrote:Ja si myslím, že Dajo len podpichuje bráchu.pupajdi13 wrote:já té větě nerozumím DajoDajo wrote: Zabudol si na jedného priemerného A-čkara..............je tam toho......
Tak ako hovorí Patom a Palo,myslel som na to,že si zabudol na Milka,ktorého aj tak nikto nepoznápupajdi13 wrote:já té větě nerozumím DajoDajo wrote: Zabudol si na jedného priemerného A-čkara..............je tam toho......
Ano ,ano.A naopak týmy jako Laugaricio,Stratovarius nebo Oleksovice úroveň turnaje dramaticky pozvednou...Dajo wrote:Tak ako hovorí Patom a Palo,myslel som na to,že si zabudol na Milka,ktorého aj tak nikto nepoznápupajdi13 wrote:já té větě nerozumím DajoDajo wrote: Zabudol si na jedného priemerného A-čkara..............je tam toho......
a hlavne sa ho ani nikto nebojí, no proste celkom nevýrazný Milko .
A hlavne to,že keď si zabudol Milka pozvať , tak kvalita Mince tým určite nebude menšia.
No Palo......musím jen souhlasit, že Dajopalo wrote: Ano ,ano.A naopak týmy jako Laugaricio,Stratovarius nebo Oleksovice úroveň turnaje dramaticky pozvednou...
Stávajú sa aj horšie veci, takže v pohode kamarádepupajdi13 wrote:ty brďo....Milko wrote:My sme pozvánku nedostali, asi sme si niečim pupajdíka rozhnevali.......to není možné, vždycky si to projíždím,jestli mám všude fajfky...tak to mě mrzí a omlouvám se
, bohužel už to ted nemám jak napravit.
,škoda že jsi nenapsal mi zprávu hned,jak jsi viděl na foru,že je posláno.....promin ještě jednou.
Že si dnes dopíjal tú Georgeho borovičkupalo wrote: Ano ,ano.A naopak týmy jako Laugaricio,Stratovarius nebo Oleksovice úroveň turnaje dramaticky pozvednou...
Z toho si pupčo nič nerob, čudujem sa vôbec, že to od takého managera vôbec čítaš...pupajdi13 wrote:já té větě nerozumím DajoDajo wrote: Zabudol si na jedného priemerného A-čkara..............je tam toho......