Ale v pondelok si asi ešte doprajeme "dovolenku".
Moderator: Czech Moderators
Raduuza wrote:myslím,že pánové mohou být spokojeni, že mě tam mají![]()
1 ACS Pardubice
2 Macropus Ultras Mania
3 FK Raduzza
4 Kenjiho Queeni
A ne petržel?palo wrote:JAK TO VIDÍ ŠAMPIÓN ?
Okem odborníka hodnotí jednotlivé týmy turnaje vítěz minulého ročníku Hippotamus:-----
skupina 7
FK Bolka FOREVER
Asi najvyrovnajšia skupina a v nej okrem iných Mouven, ktorého Bolka má nakročené do céčka. Hráči s výkonmi okolo 68 však len ťažko ukopú postup zo skupiny, mali by ísť radšej kopať zemáky.
mě to šumák není, ale asi Vás chlapci příliš nepotrápímBártek wrote:to mi je vcelku šumak kdo postoupíSexton wrote:No ja bych to videl stejne,ze postoupim ja a DpmasovBártek wrote:
No ty jsi odborník jak klaus ve fotbale
Jen co dorazím z práce, musí mne něco hned vytočitmantel wrote:No a pak že to nepůjde![]()
Šutrteam 0 - 1 Fc Mantel
Výkony tady psát nebudu, ty už ke chlubení příliš nejsou. Ale nic to nemění na faktu, že skalp Áčkaře se vždy cení.
A to já je tu napíšu...mantel wrote:
Výkony tady psát nebudu, ty už ke chlubení příliš nejsou. Ale nic to nemění na faktu, že skalp Áčkaře se vždy cení.
Fuj, až ma trhlo, keď som videl, že Mantel v pondelok po lige vonku zahral výkon 144 so svojimi mladíkmi, našťastie nás chcel len Palo vystrašiť a bezpochyby úmyselne prehodil výkony v zápasochpalo wrote:A to já je tu napíšu...mantel wrote:
Výkony tady psát nebudu, ty už ke chlubení příliš nejsou. Ale nic to nemění na faktu, že skalp Áčkaře se vždy cení.![]()
sobota23.11.2013 14:00 - Kangaroo Arena (39000) , rozhodčí 24%
Bohemians Jenikov - The Last Mohycan 1:2
výkony 136:139,agr.100:100,ČK 1:0
pondělí 25.11.2013 14:00 - Stadiumde Tropau (62000) , rozhodčí 43%
Šutrteam - Fc Mantel 0:1
výkony 140:144,agr.100:100,bez ČK
Lepšie by som svoj vtedajší stav neopísalmantel wrote:Úplně to vidím, Hippo smrtelně bledý a uvažuje, jak mohl ten šulin z Ostravy za 3 sezony postavit něco tak kvalitního a kde na to vůbec vzal prachy. Nicméně mu rychle došlo, že je to kravina a šel se raději přesvědčit
Nasúkal si mi 3 kúsky a v 70.min bol stav ešte nerozhodný - tomu hovoríš dovolenka?PaToM wrote: Ale v pondelok si asi ešte doprajeme "dovolenku".
Tak to som zase ja nemohol tušiť, že do 70. minúty si tvoji hráči dajú dovolenku.Hippopotamus wrote:Nasúkal si mi 3 kúsky a v 70.min bol stav ešte nerozhodný - tomu hovoríš dovolenka?![]()