Já vím, ale nemám vůbec čas a tak jsem chtěl aby to vydrželo do zítra.tomkycz wrote:obrázek: co FC Hostage ? Jinak, moc si tu nápovědu nevylepšil...

A zatím drží, protože FC Hostage to taky není.

Moderator: Czech Moderators
Já vím, ale nemám vůbec čas a tak jsem chtěl aby to vydrželo do zítra.tomkycz wrote:obrázek: co FC Hostage ? Jinak, moc si tu nápovědu nevylepšil...
No právě, nedovolí... Žes doma udolal PéeSka se mi vůbec nezamlouvá a vypadá to bohužel na nepostup ze skupiny, což mi zrovna v Bubnu dělá nedobřeimpossible wrote:Peesko si to rozdá s Tošou o první místo. Když Toša prohraje a já naložím soupeři pěknou porci gólu, ještě bych se mohl radovat z postupu. A jelikož se v neděli hraje VL, kde bude Tošík hostit Crua, těžko říct, jestli si proti PSkovi dovolí postavit Áčko
Jo jo, nějak jsem tomu popustil uzdu a zkouším, co to udělá. Ale nevěstím nic dobrého... A to je smutný...impossible wrote:Nějak jsi si to špatně vyblokoval ne? Koukám, že hraješ i proti Mantelovi. Měl by sis na to dávat větší pozor
Můžeš být ale smutný jen sám na sebe.tosa_CZ wrote:Jo jo, nějak jsem tomu popustil uzdu a zkouším, co to udělá. Ale nevěstím nic dobrého... A to je smutný...impossible wrote:Nějak jsi si to špatně vyblokoval ne? Koukám, že hraješ i proti Mantelovi. Měl by sis na to dávat větší pozor
Zatím ne, nejspíše až po víkendu, ale musím se na ten smutek náležitě připravitimpossible wrote:Můžeš být ale smutný jen sám na sebe.
Hmmm hned při první učasti v turnaji a už chce postoupit.pupajdi13 wrote:FC Sparat..... 0 - 3...... FC Letenská šlechta
Válíme,válíme....nečekaně....držíme druhej postupovej flek a poslední kolo rozhodne,,,,hrajeme přímý souboj o postup a stačí i remíza...ale pujdeme hrát na 3 points
![]()
To jsou ti drzí nováčcimrakoplas44 wrote:Hmmm hned při první učasti v turnaji a už chce postoupit.pupajdi13 wrote:FC Sparat..... 0 - 3...... FC Letenská šlechta
Válíme,válíme....nečekaně....držíme druhej postupovej flek a poslední kolo rozhodne,,,,hrajeme přímý souboj o postup a stačí i remíza...ale pujdeme hrát na 3 points
![]()
jak říká íčko...já jsem vítězný typmrakoplas44 wrote: Hmmm hned při první učasti v turnaji a už chce postoupit.
Preeesne. ALe musel jsem te toho hodne naucit, jinak ti bylo vsechno jedno a klidne ses spokojil s druhym mistempupajdi13 wrote:jak říká íčko...já jsem vítězný typmrakoplas44 wrote: Hmmm hned při první učasti v turnaji a už chce postoupit.![]()
To jsem na vás zvědavej.impossible wrote:Preeesne. ALe musel jsem te toho hodne naucit, jinak ti bylo vsechno jedno a klidne ses spokojil s druhym mistempupajdi13 wrote:jak říká íčko...já jsem vítězný typmrakoplas44 wrote: Hmmm hned při první učasti v turnaji a už chce postoupit.![]()
Tak sup ze skupiny, ja s PSkem vysoupnem Tosika a potkame se ve finale.