Stratovarius Cup
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Stratovarius Cup XIX - i nejlepší mladý hráč je z Noldor
Tak tebe si teda na kácení stromu nepozvu 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
ps2512 wrote:Tak tebe si teda na kácení stromu nepozvu

Strom jsem zkácel dobře,akorát jak jsem ho zpracovával tak mi z 15 m spadla na květák ta větev co tam zůstala blbě viset a nebyla vidět...

-
Ok, takže když přijedeš kácet, tak jedině strom bez větví.....píšu sipalo wrote:ps2512 wrote:Tak tebe si teda na kácení stromu nepozvu![]()
Strom jsem zkácel dobře,akorát jak jsem ho zpracovával tak mi z 15 m spadla na květák ta větev co tam zůstala blbě viset a nebyla vidět...

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
Jo pokácí ti strom a mezi tím tam přistane telegrafní sloup od souseda..ps2512 wrote: Ok, takže když přijedeš kácet, tak jedině strom bez větví.....píšu si

JPD - B.3
-
Péesko mi psal že to bude první fotka co hodí do komentu zápasu až vyhraje...že prý už je vezou..to je kamarád..palo wrote:Tak ještě pro velký úspěch - Kterak jsem se proslavil až do novin...![]()
http://zlinsky.denik.cz/nehody/pri-kace ... 40117.html

JPD - B.3
-
Nemel hlouposti 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
Ataner wrote:Péesko mi psal že to bude první fotka co hodí do komentu zápasu až vyhraje...že prý už je vezou..to je kamarád..palo wrote:Tak ještě pro velký úspěch - Kterak jsem se proslavil až do novin...![]()
http://zlinsky.denik.cz/nehody/pri-kace ... 40117.html

No ale vzhledem k tomu že mě nebyl schopný porazit ani když byl v Áčku tak su klidný...

-
Také proto to píše vždy jen tajně aby jsi se mu nesmál..palo wrote: No ale vzhledem k tomu že mě nebyl schopný porazit ani když byl v Áčku tak su klidný...

JPD - B.3
-
Pánové, asi Vás budu muset ztrestatAtaner wrote:Také proto to píše vždy jen tajně aby jsi se mu nesmál..palo wrote: No ale vzhledem k tomu že mě nebyl schopný porazit ani když byl v Áčku tak su klidný...

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

tak na to se ráda podívámps2512 wrote:Pánové, asi Vás budu muset ztrestatAtaner wrote:Také proto to píše vždy jen tajně aby jsi se mu nesmál..palo wrote: No ale vzhledem k tomu že mě nebyl schopný porazit ani když byl v Áčku tak su klidný...![]()

-
Radši ho moc nedráždi..ať nás nepoplive..Raduuza wrote:tak na to se ráda podívámps2512 wrote: Pánové, asi Vás budu muset ztrestat![]()
![]()

JPD - B.3
-
To by se ti líbilo jo? 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
------------------------------------------------------------Na fízlárně
---------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------info:
V brzké době se vrátí fízlárna,která dozná drobnou změnu.V posledním díle Ada vybral Koudelku29,manažera éčkové Lokomotivy Střelice,takže se to ubírá čím dál víc mimo fórové manažery.Chtěl jsem ještě tohoto manažera pozvat s tím,že se změní závěrečná otázka na "Které manažery bys v budoucnu Na fízlárně rád viděl ?",a do dalšího dílu bych už o pozvaném rozhodoval sám.Bohužel jsem dnes zjistil,že Ada mě poslal zpracovanou fízlárnu v SZ v minulé sezóně a ta je nenávratně pryč.Já jsem si ji nezálohoval a fízlárna v topicu je bez jména manažera (toho jsem si tenkrát uložil aspoň do kontaktů) a bez otázky.Adovi se tímto omlouvám,ale rozhodl jsem se nakonec Koudelku29 nepozvat - až bude třeba časem aktivní na fóru,pozvu ho milerád později.
Takže v nejbližší době zase obešlu manažery s výzvou k případnému položení dotazu pro dalšího abonenta - vybraného z fóra.Bude dál tradiční dotazník,doplněný o další položené otázky.Jen ta závěrečná bude ve formě jak jsem tu už napsal: "Které manažery bys v budoucnu Na fízlárně rád viděl ?" Bez položení otázky.Já pak vyberu někoho dalšího,budu se řídit částečně těmi tipy z fízláren uplynulých a částečně aktuálními událostmi za SP.Někteří manažeři budou třeba pozváni i podruhé,jen dotazník bude osekán o věci,které už zodpověděli v předchozím díle.
Prozatím mi sem klidně můžete uvádět tipy,koho byste rádi vyslechli a já brzo někoho vyberu a rozjedem to.
---------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------info:
V brzké době se vrátí fízlárna,která dozná drobnou změnu.V posledním díle Ada vybral Koudelku29,manažera éčkové Lokomotivy Střelice,takže se to ubírá čím dál víc mimo fórové manažery.Chtěl jsem ještě tohoto manažera pozvat s tím,že se změní závěrečná otázka na "Které manažery bys v budoucnu Na fízlárně rád viděl ?",a do dalšího dílu bych už o pozvaném rozhodoval sám.Bohužel jsem dnes zjistil,že Ada mě poslal zpracovanou fízlárnu v SZ v minulé sezóně a ta je nenávratně pryč.Já jsem si ji nezálohoval a fízlárna v topicu je bez jména manažera (toho jsem si tenkrát uložil aspoň do kontaktů) a bez otázky.Adovi se tímto omlouvám,ale rozhodl jsem se nakonec Koudelku29 nepozvat - až bude třeba časem aktivní na fóru,pozvu ho milerád později.
Takže v nejbližší době zase obešlu manažery s výzvou k případnému položení dotazu pro dalšího abonenta - vybraného z fóra.Bude dál tradiční dotazník,doplněný o další položené otázky.Jen ta závěrečná bude ve formě jak jsem tu už napsal: "Které manažery bys v budoucnu Na fízlárně rád viděl ?" Bez položení otázky.Já pak vyberu někoho dalšího,budu se řídit částečně těmi tipy z fízláren uplynulých a částečně aktuálními událostmi za SP.Někteří manažeři budou třeba pozváni i podruhé,jen dotazník bude osekán o věci,které už zodpověděli v předchozím díle.
Prozatím mi sem klidně můžete uvádět tipy,koho byste rádi vyslechli a já brzo někoho vyberu a rozjedem to.

-
Neviem, či som proste debilný, ale tejto vete nerozumiempalo wrote: a fízlárna v topicu je bez jména manažera (toho jsem si tenkrát uložil aspoň do kontaktů) a bez otázky..

...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
Neboj já taky né..Adu máme Koudelka nepřišel kdo je pan neznámý tedy taky nevim..Hippopotamus wrote:Neviem, či som proste debilný, ale tejto vete nerozumiempalo wrote: a fízlárna v topicu je bez jména manažera (toho jsem si tenkrát uložil aspoň do kontaktů) a bez otázky..

JPD - B.3