jinac uz prihlasen me to pusti

Moderator: Czech Moderators
No, právě když je to V.I.P. host tak je jen jeden. A vždy před turnajem losuji, mezi všemi áčkaři, kteří ještě nebyli V.I.P. hosty. A teď to vyšlo na Michala. A ještě je tu šance, že Michal bude čekat nnež se mu uvlolní místo a nestihne tojancarik wrote:V.I.P host bezva ale klido muzes pozvat vsechny Ackare takle to ma ten jeden zatim vzdy v kapse![]()
![]()
jinac uz prihlasen me to pusti
ps2512 wrote:Jen jsem zvědav, kdy přijde i moje šance
Nepřijde. Protože v příští sezóně Tě určitě jako na potvoru Azor nevylosujeps2512 wrote:Jen jsem zvědav, kdy přijde i moje šance
Přece Céčkaře bere ne?Big El wrote:Nepřijde. Protože v příští sezóně Tě určitě jako na potvoru Azor nevylosujeps2512 wrote:Jen jsem zvědav, kdy přijde i moje šance![]()
![]()
Velmi prestižní skupinka.....to bude mít Léblík radost, že mě zase uvidíAzor wrote:Bože! Co my jsme komu udělali že nás tak trestáš![]()
My jsme ve skupině 4:
1 TJM RK-Černová (1 v F.85)
2 FC MAROWITCH (6 v C.6)
3 Dynamo Oleksovice (3 v B.2)
4 Baníček (2 v E.79)
No, máme těžkou skupińu, ale pokusíme se postoupit. Zítra tu hodím os všech skupin
Azore, to dáš! Oleksovice rozmetáš, a s Černovou by sis v boji o druhé místo za léblíkem měl poraditps2512 wrote:Velmi prestižní skupinka.....to bude mít Léblík radost, že mě zase uvidíAzor wrote:Bože! Co my jsme komu udělali že nás tak trestáš![]()
My jsme ve skupině 4:
1 TJM RK-Černová (1 v F.85)
2 FC MAROWITCH (6 v C.6)
3 Dynamo Oleksovice (3 v B.2)
4 Baníček (2 v E.79)
No, máme těžkou skupińu, ale pokusíme se postoupit. Zítra tu hodím os všech skupin![]()
Těšíme se na krásné souboje pane pořadatel
pozor pane na násBig El wrote:Azore, to dáš! Oleksovice rozmetáš, a s Černovou by sis v boji o druhé místo za léblíkem měl poradit
A to nemluvím o tom, že na nás v prvním vzájemném zápase čeká rozhodčí 91%léblík wrote:Tady je zase někdo velkohubý a moc si věří
Ale už nezmíníš ,že předešlých deset zápasů byli rozhodčído 50% že ne?ps2512 wrote:A to nemluvím o tom, že na nás v prvním vzájemném zápase čeká rozhodčí 91%léblík wrote:Tady je zase někdo velkohubý a moc si věří![]()
A pak kdo podplácí