Ut 3 Máj 2011 (10:00 CET)
FC Chachari ?? - ?? RitrChocen
- a máme tu finále turnaja. Máme sa na čo tešiť

Prajem obom teamom veľa šťastia a nech vyhrá lepší

Moderator: Czech Moderators
Gratulace postupujícímu, rád bych řekl, že postoupil lepší, ale v tomto případě musím říct, že postoupil ten kdo měl víc štěstí...Milko wrote:2. semifinále za nami...
RitrChocen 2-2 4:3 pk. N.J. Bikers
- aj v druhom semifinálovom zápase sa zrodil nerozhodný výsledok. Mužstvo N.J Bikers po úspešnom štvrfinálovom zápase, kde prešli až zo značiek pokutových kopov do semifinále, tentokrát už nemalo šťastie...Lúči sa s turnajom. Každopádne ďakujeme managerovi tominenovi za účasť a jeho postrehy zo zápasov. Pevne veríme, že bude svojou aktivitou na fóre pokračovať, či už niekedy v tomto turnaji, prípadne na iných turnajoch. Ešte raz DÍK![]()
Gratulujeme mužstvu RitrChocen k postupu do vysnívaného FINÁLE
Děkuji za držení palečkůtosa_CZ wrote:Měl jsem veliké dilema, komu v tomto semifinále fandit.
V Chocni jsem přes dvacet let žil, leč manažera domácího týmu se nepodařilo "donutit" včlenit se mezi nás. Naopak hostující manažer si získal mé sympatie právě zdejším vystupováním a tak jsme nakonec drželi palce jemu. Bohužel se od Tominena odvrátilo při pokutových kopech štěstí a v tomto povedeném turnaji končí, k naší nemilosti... Leč rozehráno to má dobře i jinde a i do budoucna mu budeme přát štěstí v jiných projektech a věříme, že se stal navždy jedním z nás zapálenců
Welcome. Uvidíme, jak se předvedeš, zas možná narozdíl od většiny ostatních budeš stavět Áčko.tominen wrote:Já se hlásímPo úžasném předchozím ročníku si další nenechám ujít ... Ikdyž už nebude pro nováčky, snad neudělám velkou ostudu
Pokud zbyde místo, tak bych si klidně taky kopnul proti lepším týmům.Milko wrote: - ak má záujem niekto, kto ešte nehral tento turnaj, tak nech sa mi ozve, prihlášku pošlem
- ostatné informácie na strane č. 1[/b]
Ok, mám ťa už v kontaktoch, takže ťa rád privítam medzi nami...Juros wrote:
Pokud zbyde místo, tak bych si klidně taky kopnul proti lepším týmům.
Notorikov
Bude česť privítať víťaza I. ročníkamantel wrote:I já mám zájem.