Milkov cup XXIII. - Finále - ruda masina víťazom!!!

Moderator: Czech Moderators

Milko
Member of the Soccer Project Association

Re: Milkov cup III. - FC Chachari vo finále...

Post by Milko »

FINÁLE

Ut 3 Máj 2011 (10:00 CET)

FC Chachari ?? - ?? RitrChocen

- a máme tu finále turnaja. Máme sa na čo tešiť :!: Favorita vidíme v domácom teame, ktorý by mal domácu vyhodu pretaviť do zisku pohárka. Nebude to mať však rozhodne ľahké. RitrChocen rozhodne nechce svoju kožu lacno predať, keď sa už dostal do finále.
Prajem obom teamom veľa šťastia a nech vyhrá lepší :!: :!: :!:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
tominen
Assistant Manager

Re: Milkov cup III. - FC Chachari vo finále...

Post by tominen »

Milko wrote:2. semifinále za nami...

RitrChocen 2-2 4:3 pk. N.J. Bikers

- aj v druhom semifinálovom zápase sa zrodil nerozhodný výsledok. Mužstvo N.J Bikers po úspešnom štvrfinálovom zápase, kde prešli až zo značiek pokutových kopov do semifinále, tentokrát už nemalo šťastie...Lúči sa s turnajom. Každopádne ďakujeme managerovi tominenovi za účasť a jeho postrehy zo zápasov. Pevne veríme, že bude svojou aktivitou na fóre pokračovať, či už niekedy v tomto turnaji, prípadne na iných turnajoch. Ešte raz DÍK :!:
Gratulujeme mužstvu RitrChocen k postupu do vysnívaného FINÁLE :wink:
Gratulace postupujícímu, rád bych řekl, že postoupil lepší, ale v tomto případě musím říct, že postoupil ten kdo měl víc štěstí...

Výkony:
RitrChocen - 114 (od 70. minuty hráli v deseti)
NJ Bikers - 118

Nicméně utkání to bylo krásné a naši hráči podali úžasný výkon, za který jim patří velký dík.
V CrueCupu máme v pondělí odvetu, pro změnu budu domácí já, tak uvidíme jak to dopadne :wink:
Last edited by tominen on Tue May 17, 2011 8:08 pm, edited 1 time in total.
Fire Storm Cup - Tournament Series
manažer: Tominen / tým: N.J. Bikers
S38/H706 - 3. místo; S39/H706 - 1.místo; S40/G236 - 3.místo; S41/G236 - 1.místo; S42/F79 - ???
tosa_CZ

Re: Milkov cup III. - FINÁLE: FC Chachari-RitrChocen

Post by tosa_CZ »

Měl jsem veliké dilema, komu v tomto semifinále fandit.

V Chocni jsem přes dvacet let žil, leč manažera domácího týmu se nepodařilo "donutit" včlenit se mezi nás. Naopak hostující manažer si získal mé sympatie právě zdejším vystupováním a tak jsme nakonec drželi palce jemu. Bohužel se od Tominena odvrátilo při pokutových kopech štěstí a v tomto povedeném turnaji končí, k naší nemilosti... Leč rozehráno to má dobře i jinde a i do budoucna mu budeme přát štěstí v jiných projektech a věříme, že se stal navždy jedním z nás zapálenců :D
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
tominen
Assistant Manager

Post by tominen »

tosa_CZ wrote:Měl jsem veliké dilema, komu v tomto semifinále fandit.

V Chocni jsem přes dvacet let žil, leč manažera domácího týmu se nepodařilo "donutit" včlenit se mezi nás. Naopak hostující manažer si získal mé sympatie právě zdejším vystupováním a tak jsme nakonec drželi palce jemu. Bohužel se od Tominena odvrátilo při pokutových kopech štěstí a v tomto povedeném turnaji končí, k naší nemilosti... Leč rozehráno to má dobře i jinde a i do budoucna mu budeme přát štěstí v jiných projektech a věříme, že se stal navždy jedním z nás zapálenců :D
Děkuji za držení palečků :wink: Nevyšlo to a zůstali jsme těsně před finálem, ale adrenalinek jsem si v tomto turnaji užil a o to přeci taky jde. A je třeba získávat zkušenosti i tak, že tým prohraje, poučit se z prohry a jít dál se vztyčenou hlavou.

Jinak děkuji všem zde, za milé přijetí, musím se přiznat, že SoccerProject pro mě není zase tak úplná novinka již v roce 2007 jsem si chvíli hrál na manžera, jenomže jsem procházel takovým divočejšim obdobím a na Soccer nezbýval čas, takže jsem to vzdal. Bylo mi, ale tak nějak smutno a kluci se, kterými jsem začínal jsou tady pořád, tak jsem se vrátil a vzal to od podlahy. Spoustu nových věcí ohledně SP jsem objevil i díky tomuhle fóru a myslím si, že už jsem připraven být dobrým manažerem a občasným pisatelem na českém fóru :D
S38/H706 - 3. místo; S39/H706 - 1.místo; S40/G236 - 3.místo; S41/G236 - 1.místo; S42/F79 - ???
Milko

Post by Milko »

FINÁLE

FC Chachari 0 - 0 3: 4 pk. RitrChocen

- aj finálový match priniesol nerozhodný výsledok :!: Stretli sa dva vyrovnané mančafty a aj taký bol výsledok. Pevnejšie nervy v rozstrele mali hosťujúci hráči, ktorý nakoniec zvíťazili.

Touto cestou im gratulujem k celkovému prvenstvu v turnaji nováčikov :!: :!: :!:
Jeho meno sa ocitne na titulnej strane, kde sú uvedení víťazi predošlých ročníkov.

Ďakujem všetkým managerom, ktorí sa zúčastnili III. ročníka tohto turnaja a verím, že sa ešte niekedy spolu stretneme.
tosa_CZ

Re: Milkov cup III. - Víťaz - RitrChocen

Post by tosa_CZ »

Pěkné finále, tak to má být! Koukám, že vítězní hosté do toho šli po hlavě, zvolili celkem riskantní agresivitu a vyšlo jim to bez redky. Naopak domácí manažer nedokázal ukoučovat svého řezníka Šimla (98%), který byl odejit ze hřiště v 69. minutě :)
Milko

Re: Milkov cup IV. - Prihlášky začiatkom sezóny

Post by Milko »

Milkov cup IV.

Základné info

- prihlášky budú odosielané začiatkom ligovej sezóny 41!
- ak má záujem niekto, kto ešte nehral tento turnaj, tak nech sa mi ozve, prihlášku pošlem
- ostatné informácie na strane č. 1
tominen
Assistant Manager

Post by tominen »

Já se hlásím :!: Po úžasném předchozím ročníku si další nenechám ujít ... Ikdyž už nebude pro nováčky, snad neudělám velkou ostudu :(
Big El

Post by Big El »

tominen wrote:Já se hlásím :!: Po úžasném předchozím ročníku si další nenechám ujít ... Ikdyž už nebude pro nováčky, snad neudělám velkou ostudu :(
Welcome. Uvidíme, jak se předvedeš, zas možná narozdíl od většiny ostatních budeš stavět Áčko.

Milko? Mě v kontakt listu máš? Nevím jistě, zda jsem hrál... Každopádně se hlásím :wink:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

Též si rád kopnu!
Milko

Post by Milko »

OK chlapi, Vás všetkých už dávno mám v kontaktoch, takže bez obáv... :wink: Teším sa :!:
Apropo tominen, tentokrát už budeš mať tú česť si kopnúť aj proti špičkovým managerom - uvidíme, kto všetko príjme pozvanie, ale doteraz to malo celkom slušné obsadenie... a ja nerád chodím pod látku :wink:
Juros
Team Manager

Post by Juros »

Milko wrote: - ak má záujem niekto, kto ešte nehral tento turnaj, tak nech sa mi ozve, prihlášku pošlem
- ostatné informácie na strane č. 1[/b]
Pokud zbyde místo, tak bych si klidně taky kopnul proti lepším týmům. ;)

Notorikov
Image

Image

39. sezona - 1. v H.1780 -> 40. sezona - 1. v G.594 -> 41. sezona 10. v F.198 -> 42. sezona 2 v F.198 -> 43. sezona ?. v E.66
mantel

Post by mantel »

I já mám zájem.
Milko

Post by Milko »

Juros wrote:
Pokud zbyde místo, tak bych si klidně taky kopnul proti lepším týmům. ;)

Notorikov
Ok, mám ťa už v kontaktoch, takže ťa rád privítam medzi nami... :wink:
Milko

Post by Milko »

mantel wrote:I já mám zájem.
Bude česť privítať víťaza I. ročníka :!: Mantelíček, tak si chystaj miesto...
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”