Tak, konecne jsem se dostal v klidku k notasu a muzu zhodnotit finalovy zapas, ktery jsem samozrejme peclive i behem prace sledoval hned par minut po 14. hodineHippopotamus wrote:Piate finále Mince v rade pre chlapcov zo Severu a tretíkrát neúspešné. Íčko ma rozflákal jak malého jardu a došiel si po titulK trofeji mu samozrejme gratulujem a nahlas závidím
![]()
Info pre organizátora: keď sa tu zase po mesiaci prihlási a spýta sa, ako to dopadlo, a náhodou následne bude chcieť víťazovi poslať pohárik, nech myslí na staré záväzky z poslednej mince

Mission Impossible 2 - 1 Noldor 141 - 134
Rozhodci: 100%
Agresivita: 100 - 85
Zraneni: 1 : 0 (hned 14. minuta, vykon 58 misto 72)
Vylouceni: 1:2 (75. - 69., 81.)
Jak je videt, v zapase se toho udalo hodne. Zacalo to mojim zranenym hracem a pokracovalo tremi vyloucenimi. Celkove jsem mel vyhodu jednoho muze 15 cistych minut. Kdyz jsem pred zapasem videl, ze rozhodci ma plny pocet, byla taktika vylozena jednoznacne - jit do zapasu na plno, a to se vyplatilo. Diky Hippovi za gratulaci. Tento turnajovy triumf povazuji za muj nejvetsi uspech na SP, i kdyz uz se Pupajdi o tento turnaj nestara, Mince je stale Mince. Po neuspesnem pokusu o postupu do Acka je toto prijemna komenzace. Navic, kdyz se mi podarilo v primem souboji pokorit momentalne nejlepsi tym SP a 5ti nasobneho sampiona. Pokud mi pamet neklame, tak kdyz jsem naposledy vyhraj Podvazek, tak Hippo kontroval tim, ze jsem ho neporazil primo, tak ted jsem mu to snad vynahradil. Samozrejme, ze s troskou stesticka, ale na to se historie ptat nebude

Nakonec se tedy vyplatilo postoupit ze skupiny (prave s Hippem) az z druheho mista