Stopku mi hneď v prvom kole vyraďovačky vystavil ACS Pardubice, ktorý postúpil až po úspešnom penaltovom rozstrele. Vzhľadom na výkony (148 - 138) si však súper postup určite zaslúžil - smolu si vlastne vyčerpal už v prvom polčase, kedy za stavu 0:0 nepremenil penaltu. K postupu gratulujeme a želáme veľa šťastia v ďalšom priebehu turnaja
Team: FC Rovinka
History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
Gratulace Cruemu. Nepopírám, že jsem si na Crueho dost věřil a doufal v postup. opak je pravdou a Crue zaslouženě postupuje dál.
A my se loučíme již v osmifinále.
Valyrian steel 2 - 1 po pen. AC Draha Prague (142-140)
Gratulace patří domácím, příliš brzy jsme dostali červenou, měl jsem to risknout s vyšší agresí.. rozhodlo se na penalty, ve kterých domácí zaslouženě zvítězili...
uff, se štěstím se podařilo urvat velmi cennou trofej. Zisku mince si velmi cením a mám z z toho velkou radost. Dráha nyní sbírá poháry jak na běžícím páse, tak jsem rád, že jsme jeho nadvládu nad SP trochu přerušili. Díky za gratulaci i radostný zážitek Nyní se nám bude od SP hezky pauzírovat...