výkony: 136 - 143
agresivita: 95 - 95 (rozhodca 72)
červené karty: 1 (79min, hráč s agr 28%) - 1 (80min, hráč s agr 19%)
Tak som to zvládol. Avšak proti Valcířom a navyše vonku sú šance na úspech minimálne, ale niečo sa pokúsim spraviť! Alebo aspoň nespraviť - napríklad ostudu
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Pani Hipo ty letos teda valis. Jak ve SPELU, tak tady v Bubnu. Dost me mrzelo, ze si ukoncil me ucinkovani v letosnim Bubnu uz v osmifinale. Ale kdyz sleduju tve vykony, tak muzu byt rad, ze jsem prohral jen o gol.
Pepe je sice ve vyhode, ale drzim palce tobe. Chce to zase noveho sampiona.
Mazzy wrote:Pani Hipo ty letos teda valis. Jak ve SPELU, tak tady v Bubnu. Dost me mrzelo, ze si ukoncil me ucinkovani v letosnim Bubnu uz v osmifinale. Ale kdyz sleduju tve vykony, tak muzu byt rad, ze jsem prohral jen o gol.
Tým Valcíři Chomutov C.F.
Poslední přihlášení Ne 22 Čnc 2012 (16:16 CET)
Ten nás napíná.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Mazzy wrote:Pani Hipo ty letos teda valis. Jak ve SPELU, tak tady v Bubnu. Dost me mrzelo, ze si ukoncil me ucinkovani v letosnim Bubnu uz v osmifinale. Ale kdyz sleduju tve vykony, tak muzu byt rad, ze jsem prohral jen o gol.
Díky za pochvalu! Len škoda, že po sezóne tím rozpredávam, takže v SPELu už moc toho neuhrám, v podstate čakám len na finále Bubnu.
mrakoplas44 wrote:
Tým Valcíři Chomutov C.F.
Poslední přihlášení Ne 22 Čnc 2012 (16:16 CET)
Ten nás napíná.
Čo tak ho diskvalifikovať? ...to je len nevinný názor nestranného pozorovača
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)