Každý kdo hraje tento ročník bude pozván automaticky a když někdo odřekne pak teprve bude druhé kolo pozvánek.MilanSLOVAKIA wrote:Takze hodnotenie zapasu manazera : 1. Krat co pisem na forum budem mat hodnotie na moj tym negativne. Vykon co podal moj tym tak to je pekna hanba. Doteraz neviem ci chceli hrat futbal alebo sa len tak poprechadzat po ihrisku. No nehorazne nieco.tosa_CZ wrote:Paráda, jsme ve čtvrtfinále!
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 2:0 FC DAC
(128:112)
Minuta 5. tyč, 14. 1:0, 21. 2:0, 51. redka soupeře, 76. další tyč = pohodové utkání, které jsme s přehledem zvládli a velice se těšíme na pondělní čtvrtfinále, do kterého se budeme snažit dát vše!A este k tomu si dovolili dostat cerevnu kartu, tak to je sila. Medzitym sa mi aj jeden hrac zranil na 7 dni. V zapase sa striedala smola s hranim, co ja neviem kde moji hraci videli. Samozrejme super zasluzene vyhral a postupuje dalej. Gratulujem !!! Hraci sa mozu tesit na tresty. Nieco pekne si uz pre nich vymyslim
![]()
A ozaj ak sa treba znovu prihlasovat do tohto turnaja tak sa uz hlasim vopredPaci sa mi tento turnaj s usporiadanim som spokojny
Ahoj v bubnu 3.