Mazzy wrote:ACS Pardubice - No Boost = 1:0 (138:136)
Do kelu je to tu. Výkony nic moc, ale vyrovnané utkání zaslouženě vyhrál Oliwa. Posílám velkou gratulaci a doufám, že Mantela také pokoříš.
Moc díky za parádní zápas a pro mě vydařený ročník. Do čtvrtfinále jsem se ještě tuším nikdy nedostal.
Já doufám, že to zvládnu lépe než ty. Každopádně radost, že jsem se vyhnul Hippovi.
So 30 Aug 2014 (14:00 CET) Noldor ?? - ?? Real Pilsen rozhodca : 47 % Tip 1
Št 28 Aug 2014 (10:00 CET) ACS Pardubice ?? - ?? Fc Mantel rozhodca : 32 % Tip X
Noldor 2-1 Real Pilsen 148:142
Mohlo to byť aj tesnejšie keby Hippo nezlikvidoval obranu hostí.
ACS Pardubice 1-1 Fc Mantel 142:146 4:2 pen.
Oliwka veľmi dobre pripravil svojích borcov na ťažký zápas,vieme že celé 3 dni trénovali len penalty a ....oplatilo sa.
Mantel odišiel naprázdno.
Dajo wrote:
Jak zlikvidoval?
Ten prvý sám odkríval z ihriska a ten druhý sa tiež nechal len tak vystriedať. Banda simulantov proti mne nastúpila, sa zľakli skutočných chlapov
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Dajo wrote:
Jak zlikvidoval?
Ten prvý sám odkríval z ihriska a ten druhý sa tiež nechal len tak vystriedať. Banda simulantov proti mne nastúpila, sa zľakli skutočných chlapov
Kdepak, hráli jste jak prasata... Nechtěl jsem tu svoji prohru obhajovat, ale alespoň to každý uvidí Poslední dobou mám na tebe nějaký pech, vždy vyražen v semifinále. Počkej jinde, ty BLUDE
Tak som chcel vyhovieť Oliwkovi v jeho prianí (viď. áčkový topic, str. 348) a nechať ho vyhrať, až som zahral stupidných 145, ale jemu aj to priveľa, takže sa druhýkrát teším z víťazstva v Laugaríciovskom Trabante, či jak sa to tu volá
Hippopotamus wrote:Tak som chcel vyhovieť Oliwkovi v jeho prianí (viď. áčkový topic, str. 348) a nechať ho vyhrať, až som zahral stupidných 145, ale jemu aj to priveľa, takže sa druhýkrát teším z víťazstva v Laugaríciovskom Trabante, či jak sa to tu volá
Hippopotamus wrote:Tak som chcel vyhovieť Oliwkovi v jeho prianí (viď. áčkový topic, str. 348) a nechať ho vyhrať, až som zahral stupidných 145, ale jemu aj to priveľa, takže sa druhýkrát teším z víťazstva v Laugaríciovskom Trabante, či jak sa to tu volá
Historická tabuľka doplnená o čerstvého víťaza Hippa ( už 2x majster ) ,ešte raz gratulácia a po prvý krát pribudlo aj nové meno a to finalistu ACS Pardubice a jeho bossa Oliwku , tiež gratulácia .
Všetkým ostatným veľké dík za účasť, teším sa na ďaľší ročník.