NázevMilkov cup IV.
OrganizátorMilko
Počet týmů16
Startovné € 10.000,00
Forma turnajeskupiny, následně K.O. systém (Soukromý)
Výhoda domácího prostředíAno
1) The Last Mohycan C.5 - 11
2) Dynamo Oleksovice E.2 - 4

Moderator: Czech Moderators
můžu udělat copyright tvého příspěvku?Milko wrote:Pozvánky rozdané...
Ak som na niekoho zabudol, alebo má ešte záujem sa zúčastniť, tak nech ma kontaktuje![]()
To je peklo - Hujer mě opět předběhl...ps2512 wrote:Turnaj : přihlášené týmy
NázevMilkov cup IV.
OrganizátorMilko
Počet týmů16
Startovné € 10.000,00
Forma turnajeskupiny, následně K.O. systém (Soukromý)
Výhoda domácího prostředíAno
1) The Last Mohycan C.5 - 11
2) Dynamo Oleksovice E.2 - 4
celoživotní...Milko wrote:Nóóóóó, celkom rýchlo sa to plní...Len neviem, akú traumu to u Pala zanechá, že sa prihlásil až ako tretí....za pskom
si chce naklonit pořadatele před losem...Milko wrote:A šibal jonY.h si ma chce vyskúšať už pred turnajom...prijal mi pozvánku cez pool. Lišiak jeden![]()
Myslel som si to...tak mu teda vyhoviem a šupnem mu do skupiny Stratovariuspalo wrote:si chce naklonit pořadatele před losem...Milko wrote:A šibal jonY.h si ma chce vyskúšať už pred turnajom...prijal mi pozvánku cez pool. Lišiak jeden![]()
Jakmile mě porazí (jednou) tak to bude v pohoděpalo wrote:celoživotní...Milko wrote:Nóóóóó, celkom rýchlo sa to plní...Len neviem, akú traumu to u Pala zanechá, že sa prihlásil až ako tretí....za pskom
Chystáme se pochopitelně turnaj vyhrát tak musíme porazit každého...Milko wrote:Myslel som si to...tak mu teda vyhoviem a šupnem mu do skupiny Stratovariuspalo wrote:si chce naklonit pořadatele před losem...Milko wrote:A šibal jonY.h si ma chce vyskúšať už pred turnajom...prijal mi pozvánku cez pool. Lišiak jeden![]()
Cíle musíš mít vždycky vysoké (i když nereálné...)mantel wrote:Tak s přijetím pozvánky jsem zároveň zkontroloval, jestli se mi opravdu podařilo tento turnaj někdy v minulosti vyhrát. A pan pořadatel má 100%, opravdu mám pohárek z tohoto turnaje. Nicméně tehdy byl tým na cestě vzhůru a dnes jde opačným směrem, tak holt budeme plánovat skromnější cíle než zisk pohárku za vítězství.
Já už jsem starší ročník, nás učili čekat skromně vzadupalo wrote:Cíle musíš mít vždycky vysoké (i když nereálné...)mantel wrote:Tak s přijetím pozvánky jsem zároveň zkontroloval, jestli se mi opravdu podařilo tento turnaj někdy v minulosti vyhrát. A pan pořadatel má 100%, opravdu mám pohárek z tohoto turnaje. Nicméně tehdy byl tým na cestě vzhůru a dnes jde opačným směrem, tak holt budeme plánovat skromnější cíle než zisk pohárku za vítězství.
Já jsem starší a cíle mám vyšší a mnohem nereálnější...mantel wrote:Já už jsem starší ročník, nás učili čekat skromně vzadupalo wrote:Cíle musíš mít vždycky vysoké (i když nereálné...)mantel wrote:Tak s přijetím pozvánky jsem zároveň zkontroloval, jestli se mi opravdu podařilo tento turnaj někdy v minulosti vyhrát. A pan pořadatel má 100%, opravdu mám pohárek z tohoto turnaje. Nicméně tehdy byl tým na cestě vzhůru a dnes jde opačným směrem, tak holt budeme plánovat skromnější cíle než zisk pohárku za vítězství.