No, že jsi nezvládl postoupit, to pro nás zajímavé není. Proto se roman ptá, co ANO.ps2512 wrote:Postoupit nemrakoplas44 wrote:A co jako?ps2512 wrote:Bylo to o fous, ale tentokrát jsem to zvládl

Moderator: Czech Moderators
No, že jsi nezvládl postoupit, to pro nás zajímavé není. Proto se roman ptá, co ANO.ps2512 wrote:Postoupit nemrakoplas44 wrote:A co jako?ps2512 wrote:Bylo to o fous, ale tentokrát jsem to zvládl
Já se zítra loučím s turnajem.pupajdi13 wrote:Dnes po 22 hodině předzápasová prognoza "mega špílu" - FC Hostage... ?? - ??... FC Letenská šlechta
Ty tu taky nejsi proto,abys turnaj vyhrál , ale dobře zorganizoval a pak rozdělil slušivé cenymrakoplas44 wrote:Já se zítra loučím s turnajem.pupajdi13 wrote:Dnes po 22 hodině předzápasová prognoza "mega špílu" - FC Hostage... ?? - ??... FC Letenská šlechta
Ale proč si nějakou cenu nenechat?pupajdi13 wrote:Ty tu taky nejsi proto,abys turnaj vyhrál , ale dobře zorganizoval a pak rozdělil slušivé cenymrakoplas44 wrote:Já se zítra loučím s turnajem.pupajdi13 wrote:Dnes po 22 hodině předzápasová prognoza "mega špílu" - FC Hostage... ?? - ??... FC Letenská šlechta![]()
To je náhodička, ja tiež!mrakoplas44 wrote:Já se zítra loučím s turnajem.
Vítej do klubu.PaToM wrote:To je náhodička, ja tiež!mrakoplas44 wrote:Já se zítra loučím s turnajem.
Sázím na úspěch Pupajdího betonárky. Nezapře, že je stejně jako Míša Bílek Sparťan, jen doufám, že Pupajdího nenapadne stavět do útoku Pekharta, jinak může rovnou pogratulovat Patomovi.pupajdi13 wrote: průměr inkasovaného golu na zápas : 0,42
pupajdi13 wrote:o co jde? ..... Čtvrtfinále turnaje - O Prokoplej buben 12 skupina A
kdy?......St 12 Zář 2012 (10:00 CET)
kde?......Goal Road Stadium
a hlavně kdo s kým?.....FC Hostage... ?? - ??... FC Letenská šlechta
Představení domácího týmu
FC Hostage - PaToM
funkce : moderátor fora
pozice v lize :1 v D.23
datum založení klubu : 20 Října 2008
Největší úspěch klubu : účast v divizi C-8 ....v 42 sezoně
dosavadní představení v letošním Bubnu : 7 zápasů - 7 - 0 - 0..... skore - 35 : 8
průměr vstřeleného golu na zápas :5
průměr inkasovaného golu na zápas : 1,14
Domácí tým bude nastupovat do zápasu bez zranění .
Nejlpší trojice hráčů "belasej šlachty"
LM - David Kovacevic (72)
LF - Danny Rogers (69)
CB - Dyego Pires de Almeida (69)
Představení hostujícího týmu
FC Letenská šlechta - pupajdi
funkce : šerif
pozice v lize : 1 v E.75
datum založení klubu : 15 Únor 2007
Největší uspěch klubu : účast v divizi A ......v sezoně 32
dosavadní představení v letošním Bubnu : 7 zápasů - 7 - 0 - 0 ..... skore - 15 : 3
průměr vstřeleného golu na zápas : 2,14
průměr inkasovaného golu na zápas : 0,42
Hostující tým bude nastupovat do zápasu bez zranění.
Nejlepší trojice hráčů "Letenskej šlachty"
RB - Raimundo Ferreira '=Monte=' Abonizio Souza (73)
CM - Jakub '=sexy symbol=' Bartoš (72)
CF - Henrique '=Ben=' Adolfo (72)
Pan píštalka - Bengech Sapaev43%
Bude to na hraně,ale mělo by se hrát naplno.
DíkyMccgrady wrote: KRÁSNÉ PŘEDSTAVENÍ ZÁPASU
Děkuju.....Buben je pro nás (po našem návratu) jednoznačná priorita číslo 1 mezi turnaji a tak do každého zápasu dávám maximum, 142 je posunutí naší hranice s nově poskládaným týmem.PaToM wrote:FC Hostage 1:2 FC Letenská šlechta
výkony: 137 - 142
Paráda! Naše CM Amir Zaman sa v 18. minúte rozhodol zabaliť to, napísal si dva dni maródky a odkráčal preč, vraj s natiahnutým stehnom. Gratulujem pupajdímu k zaslúženému postupu. Na výkon 142 aj tak nemáme a dlho ešte mať nebudeme...