Milkov cup XXIII. - Finále - ruda masina víťazom!!!
Moderator: Czech Moderators
Re: Milkov cup IV. - Prihlášky - 30.5. po 14.00 hod.
Páni, počet účastníkov sa naplnil, som prekvapený ako sa to rýchlo naplnilo. Ostatným managerom, ktorí sa nestihli prihlásiť odkazujem, že sa polepším a v ďalšom ročníku (jubilejný V.ročník) vyskúšame zvýšiť počet účastníkov na 32.
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Kompletný zoznam účastníkov:
1) The Last Mohycan C.5 - 11
2) Cechie Dubec C.9 - 1
3) FC Trabant B.1 - 14
4) Macropus Ultras Mania FC F.231 - 9
5) Šutrteam B.3 - 6
6) Brujeria C.7 - 7
7) Libo Team D.20 - 7
CHEROKEE D.17 - 16
9) Fc Mantel C.2 - 6
10) Baníček E.79 - 11
11) Stratovarius E.51 - 16
12) Dynamo Oleksovice E.2 - 4
13) FC Letenská šlechta E.75 - 15
14) Kenjiho Queeni C.5 - 4
15) 1FC Mrakoplaš D.7 - 7
16) Team Herbalife F.211 - 1
1) The Last Mohycan C.5 - 11
2) Cechie Dubec C.9 - 1
3) FC Trabant B.1 - 14
4) Macropus Ultras Mania FC F.231 - 9
5) Šutrteam B.3 - 6
6) Brujeria C.7 - 7
7) Libo Team D.20 - 7

9) Fc Mantel C.2 - 6
10) Baníček E.79 - 11
11) Stratovarius E.51 - 16
12) Dynamo Oleksovice E.2 - 4
13) FC Letenská šlechta E.75 - 15
14) Kenjiho Queeni C.5 - 4
15) 1FC Mrakoplaš D.7 - 7
16) Team Herbalife F.211 - 1
Dnes o 22.00 hod prebehne los.
Sám som zvedavý ako dopadne, lebo posledné ročníky som dostal do skupiny silné teami a hral som veľké hovienko, takže by sa patrilo už konečne zabrať
Sám som zvedavý ako dopadne, lebo posledné ročníky som dostal do skupiny silné teami a hral som veľké hovienko, takže by sa patrilo už konečne zabrať

Milkove prognózy a tipy na postupujúcich budú známe zajtra v popoludňajších hodinách
-
- Member of the Soccer Project Association
no je pravda ze si moc nekopnes kdyz dostanes skupinu se mnou, Palem a Big ElemMilko wrote:Dnes o 22.00 hod prebehne los.
Sám som zvedavý ako dopadne, lebo posledné ročníky som dostal do skupiny silné teami a hral som veľké hovienko, takže by sa patrilo už konečne zabrať![]()
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
Já také a bohužel jsem to nestihl... Tak snad příštěMilko wrote:Páni...som prekvapený ako sa to rýchlo naplnilo...

m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
Škoda tosíček, rád by som bol, keby si bol medzi nami...tosa_CZ wrote:Já také a bohužel jsem to nestihl... Tak snad příštěMilko wrote:Páni...som prekvapený ako sa to rýchlo naplnilo...

Re: Milkov cup IV. - 22.00 hod. - Los
Prehľad skupín
Skupina 1
1 FC Trabant
2 Stratovarius
3 Libo Team
4 Baníček
Milkova prognóza:
V skupine č. 1 máme jasného outsidera - FC Trabant. Nie, že by som ho takto ponižoval
, ale brácho je v prestavbe, takže sa neočakávajú bodové hody. Libovi dedkovia ešte stále dokážu prekvapiť svojou kondíciou a očakávame, že by mali patriť k leaderom skupiny. Palov Stratovarius bude naďalej naberať skúsenosti a body môže získať zo vzájomných zápasov s FC Trabant (snáď
) Baníček má superhviezdu v bráne - Adrian Papura, ktorý pravdepodobne pochytá aj nemožné (veď za také prachy
). A to by malo stačiť na postup do ďalšej fázy.
Milkov tip na postupujúcich:
Libo Team a Baníček
Skupina 2
1 FC Letenská šlechta
2 The Last Mohycan
3 CHEROKEE
4 Dynamo Oleksovice
Milkova prognóza:
Pupajdiho šlechta bude opäť príjemný spoločníkom v skupine...
Je nám však jasné, že urobí všetko preto, aby sťažila favoritom postup
Mužstvo CHEROKEE už dlhšiu dobu podáva vyrovnané výkony v lige a bude ťažkým orieškom pre každého v skupine. A Dynamo Oleksovice
Ak vydajú zo seba všetko môže to znamenať postup do štvrťfinále. Ale samozrejme až z druhého miesta...
(je všetkým jasné, kto bude prvý
)
The Last Mohycan a Dynamo Oleksovice
Skupina 3
1 Team Herbalife
2 Brujeria
3 Fc Mantel
4 Macropus Ultras Mania FC
Milkova prognóza:
Zaujímavá skupina. Big El asi zrovna nadšený nebol, ale ako ho poznáme je to veľký bojovník
S Macropusom pravdepodobne budú viesť vyrovnané zápasy, ale bude to stačiť len na nepostupové miesta. Víťaz I. ročníka mantel je na ústupe z výslnia, ale i tak má v kádri ešte rozhodne potenciál. Boj o prvé miesto bude vyrovnaný. jonY.h a jeho Brujeria by však úlohu mierneho favorita mala splniť a vyhrať túto skupinu.
Brujeria a Fc Mantel
Skupina 4
1 1FC Mrakoplaš
2 Kenjiho Queeni
3 Cechie Dubec
4 Šutrteam
Milkova prognóza:
Kľludne môžme nazvať túto skupinu "skupinou smrti". Najvyrovnanejšia skupina zo všetkých. V poslednej skupine máme asi najväčšieho favorita na zisk pohára - mužstvo Šutrteam. Skvelý začiatok v lige mu isto zdvihlo sebavedomie a ak nič nepodcení, mal by skupinou prejsť bez komplikácii. Na druhej strane však ťažko hľadať mužstvo, ktoré bude Šutrteam nasledovať. Budú to vyrovnané zápasy, kde pravdepodobne rozhodne prístup managerov k turnaju. Kenjiho Queeni, 1FC Mrakoplaš i Cechie Dubec majú nadupané mančafty, takže bude to rozhodne napínavé až do konca
Šutrteam a Kenjiho Queeni
Skupina 1
1 FC Trabant
2 Stratovarius
3 Libo Team
4 Baníček
Milkova prognóza:
V skupine č. 1 máme jasného outsidera - FC Trabant. Nie, že by som ho takto ponižoval

Libo Team a Baníček
Skupina 2
1 FC Letenská šlechta
2 The Last Mohycan
3 CHEROKEE
4 Dynamo Oleksovice
Milkova prognóza:
Pupajdiho šlechta bude opäť príjemný spoločníkom v skupine...

The Last Mohycan a Dynamo Oleksovice

Skupina 3
1 Team Herbalife
2 Brujeria
3 Fc Mantel
4 Macropus Ultras Mania FC
Milkova prognóza:
Zaujímavá skupina. Big El asi zrovna nadšený nebol, ale ako ho poznáme je to veľký bojovník

Brujeria a Fc Mantel
Skupina 4
1 1FC Mrakoplaš
2 Kenjiho Queeni
3 Cechie Dubec
4 Šutrteam
Milkova prognóza:
Kľludne môžme nazvať túto skupinu "skupinou smrti". Najvyrovnanejšia skupina zo všetkých. V poslednej skupine máme asi najväčšieho favorita na zisk pohára - mužstvo Šutrteam. Skvelý začiatok v lige mu isto zdvihlo sebavedomie a ak nič nepodcení, mal by skupinou prejsť bez komplikácii. Na druhej strane však ťažko hľadať mužstvo, ktoré bude Šutrteam nasledovať. Budú to vyrovnané zápasy, kde pravdepodobne rozhodne prístup managerov k turnaju. Kenjiho Queeni, 1FC Mrakoplaš i Cechie Dubec majú nadupané mančafty, takže bude to rozhodne napínavé až do konca

Šutrteam a Kenjiho Queeni
-
Re: Milkov cup IV. - 22.00 hod. - Los
Těžka skupina, jen co je pravda. Ještě že je tam pan domáci, aby si mohl zahrát i můj C tým 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Re: Milkov cup IV. - Žreb a Milkove prognózy
U Mantelů se skupinou spokojenost. Zkusím vybojovat první místo, můžu si dovolit pouštět ligu, tak snad tahle výhoda pomůže. Brujeria má sice trochu lepší tým, ale snad to zvládnu. Tenhle turnaj bude pro mně prioritou, zkusíme se dostat co nejvýše.
-
Zajímavá skupina,samé pro nás atraktivní zápasy.Daja asi neporazím,on to na mne umí... 

Teda Miloši, stihl jsem to včera tak,tak-Tvůj turnaj už je hodně populární, když se tak rychle naplnil...
Žes mne označil za favorita turnaje bych až tak nesouhlasil, skupina je opravdu hodně těžká a pokud postoupím můžu hned narazit na Liba-který s těmi Svými staříky dovede ještě velké čísla(sám jsem to nedávno pocítil
), ale je tam víc týmů co to můžou vyhrát a v neposlední řadě Miloši Ty, jsi černý kůň turnaje

Žes mne označil za favorita turnaje bych až tak nesouhlasil, skupina je opravdu hodně těžká a pokud postoupím můžu hned narazit na Liba-který s těmi Svými staříky dovede ještě velké čísla(sám jsem to nedávno pocítil

Šutr
Šutrteam B3
Šutrteam B3
Teší ma, že tento turnaj bude okrem mňa aj pre niekoho iného prioritou. Vďaka Mantelíčekmantel wrote:U Mantelů se skupinou spokojenost. Zkusím vybojovat první místo, můžu si dovolit pouštět ligu, tak snad tahle výhoda pomůže. Brujeria má sice trochu lepší tým, ale snad to zvládnu. Tenhle turnaj bude pro mně prioritou, zkusíme se dostat co nejvýše.

Tak sa skús s ním dohodnúť...palo wrote:Zajímavá skupina,samé pro nás atraktivní zápasy.Daja asi neporazím,on to na mne umí...

-
Kam jsem se to dostal? To je teda skupina. Zbraně ale neskládáme.šutr wrote:Teda Miloši, stihl jsem to včera tak,tak-Tvůj turnaj už je hodně populární, když se tak rychle naplnil...![]()
Žes mne označil za favorita turnaje bych až tak nesouhlasil, skupina je opravdu hodně těžká a pokud postoupím můžu hned narazit na Liba-který s těmi Svými staříky dovede ještě velké čísla(sám jsem to nedávno pocítil), ale je tam víc týmů co to můžou vyhrát a v neposlední řadě Miloši Ty, jsi černý kůň turnaje
![]()

Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.