Stratovarius Cup

Moderator: Czech Moderators

mantel
Member of the Soccer Project Association

Re: Stratovarius Cup XXIII. - vánoční nadílka od bluda...

Post by mantel »

palo wrote:Tak dneska blud naděloval v Trenčíně,Dajo se ale docela držel - 1:2 (142:148).

Na další nadílku se může těšit vítěz sexy kotě/mantel.
I druhé semifinále bude hodně zajímavé - oliwapol/oslicek.
Už se na nadílku všichni těšíme a je jedno, kdo ji fasne. :D Nicméně protože jsem měl možnost se "Bludovi" párkrát starat o tým v řádu několika dní, tak vím, jak je těžké i takto skvělý tým připravit na úplně všechny zápasy. Hlavně proto, že jsou všichni na tyto zápasy natěšení a udělají vše pro výhru. No i pokud pro ni všechno neudělají a postaví nějaké juniory, tak je to vlastně jedno, protože Bluďaci musí být 100% připraveni. Takže poklona Hippovi, že tuto hru opravdu ovládá mistrně. Ale občas by i on mohl nějakou tu chybu udělat a vůbec bych se nezlobil, kdyby to bylo v nějakém zápase se mnou. :D Jinak všem přeji krásné svátky a přidám i přání, aby jsme se tu i příští svátky scházeli alespoň na foru v podobném počtu.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Tak zápas s Dajom mi vyšiel, síce po tej ohlásenej výmene trénera som mal isté (nie malé) obavy :wink: Uvidíme, čo to semifinále, ľahkého súpera si z tej dvojice asi ťažko môžem vybrať...

Tiež prajem pekné vianoce :)
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
palo

Post by palo »

Taky doufám,že už nás tu bude co nejmíň ubývat a snad se nás v létě zase pár i na víkend sleze v Pavlovicích,nebo třeba někde jinde.
Všem krásné svátky !!!
Image
sexy kote

Post by sexy kote »

Dnes trošku štěstíčka 8) Rozhodčí takovej divnej přesto se 5 ledna pokusím ukončit období tyranie :twisted:
palo

Post by palo »

1.semifinále:
ACS Pardubice - Totemo Baka 2:1 (146:144)

2.semifinále:
Po 5 Led 2015 (22:00 CET) berusky ?? - ?? Noldor
Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

palo wrote: 2.semifinále:
Berušky mám v najbližších 5 dňoch 3x na programe, Stratovarius je z toho druhý zápas, tož uvidíme, čo nám napovie zajtrajšia "generálka" vo finále Mazzyho 200tisícového turnaja a čo sa bude dať potom robiť :wink:
...new beginning...

Mazzy

Post by Mazzy »

Hippopotamus wrote:
palo wrote: 2.semifinále:
Berušky mám v najbližších 5 dňoch 3x na programe, Stratovarius je z toho druhý zápas, tož uvidíme, čo nám napovie zajtrajšia "generálka" vo finále Mazzyho 200tisícového turnaja a čo sa bude dať potom robiť :wink:
Já nepochybuji, že dnes večer vyhraješ a staneš se dalším gentlemanem s velmi pěknou odměnou.. :mrgreen:
Kotě jakožto finalista a můj nejčastější kat v uplynulé sezóně, si také přijde na své. :mrgreen:

Omlouvám se za spam Palo. :wink:
No Boost

Image
palo

Post by palo »

Mazzy wrote:
Omlouvám se za spam Palo. :wink:
Jaký spam? Každý příspěvek je vítán... :wink:
Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Mazzy wrote: Já nepochybuji, že dnes večer vyhraješ a staneš se dalším gentlemanem s velmi pěknou odměnou.. :mrgreen:
Dnes u teba je to bez VDP, ale zase rozhodca 93% dokáže všelijaké zázraky :lol: Zajtra v Stratovariovi je rozhodca 53%, čo je pre mňa lepšie, naopak berušky majú na svojej strane domácu výhodu. No a hlavne - najväčšia legenda tímu Noldor - vikingský pravý útočník Lars Winberg, strelec 2101 gólov v 1129 zápasoch, držiteľ troch zlatých kopačiek pre najlepšieho strelca áčka v rade a kapitán tímu počas všetkých víťazných sezón v áčku, odohrá dnes proti beruškám svoj posledný duel kariéry na najvyššej úrovni a zajtra tak už nebude k dispozícii!
...new beginning...

sexy kote

Post by sexy kote »

Hippopotamus wrote:
Mazzy wrote: Já nepochybuji, že dnes večer vyhraješ a staneš se dalším gentlemanem s velmi pěknou odměnou.. :mrgreen:
Dnes u teba je to bez VDP, ale zase rozhodca 93% dokáže všelijaké zázraky :lol: Zajtra v Stratovariovi je rozhodca 53%, čo je pre mňa lepšie, naopak berušky majú na svojej strane domácu výhodu. No a hlavne - najväčšia legenda tímu Noldor - vikingský pravý útočník Lars Winberg, strelec 2101 gólov v 1129 zápasoch, držiteľ troch zlatých kopačiek pre najlepšieho strelca áčka v rade a kapitán tímu počas všetkých víťazných sezón v áčku, odohrá dnes proti beruškám svoj posledný duel kariéry na najvyššej úrovni a zajtra tak už nebude k dispozícii!
Poslední prémie dostal :mrgreen:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Premiu nedostal znizil som mu plat o 500...

Inak rozhodca sa podla ocakavania zachoval ako debil, takze generalka na Bluda mi nevysla...
...new beginning...

sexy kote

Post by sexy kote »

Mazzy děkujem :D Chrochtík si zvesela chrochtá :twisted:
Ahoj,
z důvodu Vašeho dobrého výsledku na mnou pořádaném turnaji 'League of Extraordinary Gentlemen III',
obdržíte odměnu € 2.880.000,00

S pozdravem,
Mazzy_ (No Boost)
Berušky: Noldor 1:1 148/147 (4:2 penalty) redky 1:1 (80-79 min)
Stínem zápasu bylo zranění Áčkového CF, které mělo začít hrát 75, žel bude mít pauzu i první 3 kola ligy :evil:
Azor

Post by Azor »

Tak uvidíme zda Berušky zdolají Hippovi chlapíky i zítra, i s výhodou VDP, což je celkem důležitý faktor, který může být hlavní "hvězdou" zápasu. A i Hippo nemusí být plně skleslý z dnešní prohry, má tam i pozitivum, že i přes finálovou prohru má spokojenost fanoušků na 100% :mrgreen: A taky by mě zajímalo, kdyby si sexy kotě musela vybrat jen jednu výhru nad Hippem, jestli by to byla ta dnešní či by dala přednost vyřadit Hippa jako bluda.
A na závěr tu mám otázku pro Mazzyho: jak dlouho trvalo, než se ten tvůj K.O. turnaj s vlezným 200 000 eur zaplnil? :wink:
sexy kote

Post by sexy kote »

Azor wrote:Tak uvidíme zda Berušky zdolají Hippovi chlapíky i zítra, i s výhodou VDP, což je celkem důležitý faktor, který může být hlavní "hvězdou" zápasu. A i Hippo nemusí být plně skleslý z dnešní prohry, má tam i pozitivum, že i přes finálovou prohru má spokojenost fanoušků na 100% :mrgreen: A taky by mě zajímalo, kdyby si sexy kotě musela vybrat jen jednu výhru nad Hippem, jestli by to byla ta dnešní či by dala přednost vyřadit Hippa jako bluda.
A na závěr tu mám otázku pro Mazzyho: jak dlouho trvalo, než se ten tvůj K.O. turnaj s vlezným 200 000 eur zaplnil? :wink:
Azorku, ani 10 výher ve finále různých turnajů se nevyrovná jedné výhře v ligovém zápase v Áčku. Toť k tvému výběru :mrgreen:
Mazzy

Post by Mazzy »

sexy kote wrote:Mazzy děkujem :D Chrochtík si zvesela chrochtá :twisted:
Ahoj,
z důvodu Vašeho dobrého výsledku na mnou pořádaném turnaji 'League of Extraordinary Gentlemen III',
obdržíte odměnu € 2.880.000,00

S pozdravem,
Mazzy_ (No Boost)
Berušky: Noldor 1:1 148/147 (4:2 penalty) redky 1:1 (80-79 min)
Stínem zápasu bylo zranění Áčkového CF, které mělo začít hrát 75, žel bude mít pauzu i první 3 kola ligy :evil:
1. Překvapení to každopádně a musím se chytit za frňák, za to co jsem odpoledne psal. Vypadalo to jako jasná záležitost pro Hippa, ale opak byl pravdou. Krásné a vyrovnané finále jsme mohli sledovat. Jen škoda toho rozhodčího. Jinak mohli padnout ještě o chloupek lepší výkony. :mrgreen:
Gratulace Kotěti a doufám, že s odměnou náležitě naložíš. :mrgreen:

2. Vzdáváme holt takové legendě, jako je Lars 'Viking' Winberg. Tolik trofejí jsem ještě neviděl. Zranění se mu celkem vyhýbala jak jsem koukal.

3. Turnaj se zaplnil celkem rychle. Tuším, že to trvalo max. týden. Plus, mínus den.
No Boost

Image
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”