Byl jsem dva dny v práci a už nehraju..Hadis wrote:Nic, byl jsi jednoduše vyřazen z možnosti mě zabránit v 6 účasti po sobě ve fináleAtaner wrote:Tak co je sakra s turnajem..??))
seš tady furt nalezlej a když máš, tak nejseš

Moderator: Czech Moderators
Byl jsem dva dny v práci a už nehraju..Hadis wrote:Nic, byl jsi jednoduše vyřazen z možnosti mě zabránit v 6 účasti po sobě ve fináleAtaner wrote:Tak co je sakra s turnajem..??))
No asi bych to napsal trochu jinak ale Hadis to vystihl celkem dobřeHadis wrote:Nic, byl jsi jednoduše vyřazen z možnosti mě zabránit v 6 účasti po sobě ve fináleAtaner wrote:Tak co je sakra s turnajem..??))
Ale pozvánku si musel dostat. Poslal sem je znovu všem jako na ten první.koster wrote:Omlouvám se všem, dosud přihlášeným manažerům, ale nechci jen čekat chci hrát a proto sem turnaj zrušil a poslal nové pozvánky a turnaj je opět klasicky pro 16 týmů. Děkuji za pochopení.
No nevím jestli se mám moc radovat. Myslím, že by bylo lepší i pro mě, kdybys byl na ligu pořád v plné síle.Hadis wrote:....Budu se snažit prokopat do vyřazováku, ale přece jen, už to Kostíku začalo
-zpocený,ale šťastnýps2512 wrote:Netris, Joushua a koster....to vypadá na postup![]()
No a pak dáme na zadek Palovi a jsme v semifinále![]()
![]()
V tom jsem se vzbudil
Hm, o víkendu jsem byl na chajdě mimo dosah netu, takže to bude tentokrát beze mě, škodakoster wrote: Zrušil sem ten původní pro 32 protože se to plnilo moc pomalu a dal to jen pro 16:koster wrote:Omlouvám se všem, dosud přihlášeným manažerům, ale nechci jen čekat chci hrát a proto sem turnaj zrušil a poslal nové pozvánky a turnaj je opět klasicky pro 16 týmů. Děkuji za pochopení.
Ale mě jo Hadísku, chtěl jsem si dát s tebou odvetu, no nic tak snad někdy příštěHadis wrote:Všichni, kdo to nestihli, tak bych Vám chtěl říct, že nám to vůbec nevadí
moc pěkná trofej,takovou bysme taky chtělikoster wrote:Cena pro mantela. Odletí zřejmě až ve středu, dřív se na poštu nedostanu.
Ještě dnes i lehký rozbor skupin. Včera sem se k tomu nějak nedokopal.