Mark zatím doléčuje zranění, a bohužel nenastoupí. Cenu za nejlepšího střelce tak už můžeš klidně předat té ženské.mrakoplas44 wrote:Tak to je dobře.
Ještě mě zajímá jestli nastoupí Mark a bude se snažit dotáhnout Venuši.

Moderator: Czech Moderators
Mark zatím doléčuje zranění, a bohužel nenastoupí. Cenu za nejlepšího střelce tak už můžeš klidně předat té ženské.mrakoplas44 wrote:Tak to je dobře.
Nevím jestli jí v Atanerově týmu ještě zastihnu.MikeF wrote:Mark zatím doléčuje zranění, a bohužel nenastoupí. Cenu za nejlepšího střelce tak už můžeš klidně předat té ženské.mrakoplas44 wrote:Tak to je dobře.
Díky.mrakoplas44 wrote:Gratuluji týmu FCB Mikef k postupu do finále.
Krásný sen,ale nereálnýMikeF wrote:Tak dnes jsem si prohlédl své možné finálové soupeře a nečeká nás nic snadného. Atanerův JPD i AFC Temosa Praha jsou kvalitní týmy, takže se mám na co těšit. Tajným snem je pak derby ve finále s týmem FC unREAL Ostrava, ale tehle sen zřejmě nebude mít dlouhého trvání.
Tak dále postoupila nejtěsnějším výsledkem, podle papírových předpokladů, pražská Temosa, a derby tak ve finále nebude.Iram82 wrote:Krásný sen,ale nereálnýMikeF wrote:Tak dnes jsem si prohlédl své možné finálové soupeře a nečeká nás nic snadného. Atanerův JPD i AFC Temosa Praha jsou kvalitní týmy, takže se mám na co těšit. Tajným snem je pak derby ve finále s týmem FC unREAL Ostrava, ale tehle sen zřejmě nebude mít dlouhého trvání...Zkusím přejít aspoň přes našeho největšího rivala Prahu,i když to bude moc moc těžké,ale náš dvanáctý hráč nám bude velikanskou podporou a vše budou mít pod kontrolou těžkooděnci doufejme už na hlavním nádraží..Náš tým bude hrát ofenzivní fotbal pro oko diváka s maximální agresivitou,takže tento fotbal nebude nudný ani pro ženské...
Tak to jsem rád, protože ten jeden když přišel nebyl docela OK.Ataner wrote:Dnes dorazily na JPD poháry..![]()
Zítra je nafotim a ukážu vám ty krasavce..![]()
Obávám se, že se žádného výrazného posunu na medailových pozicích střelců už nedočkáš.mrakoplas44 wrote:Tady stále nic nového.
V této části turnaje se už opravdu asi nic podstatného v tabulce střelců nestane.MikeF wrote:Obávám se, že se žádného výrazného posunu na medailových pozicích střelců už nedočkáš.mrakoplas44 wrote:Tady stále nic nového.