Kopeček nováček ..no tak to už je vrchol..Raduuza wrote:stoprokopeckar wrote:Když jsem tento turnaj nekopal, tak jsem taky nováček?

Moderator: Czech Moderators
Kopeček nováček ..no tak to už je vrchol..Raduuza wrote:stoprokopeckar wrote:Když jsem tento turnaj nekopal, tak jsem taky nováček?
asi tak trochu jako ty??Ataner wrote:Kopeček nováček ..no tak to už je vrchol..Raduuza wrote:stoprokopeckar wrote:Když jsem tento turnaj nekopal, tak jsem taky nováček?
Asi tak trochu jiný kádr..Raduuza wrote: asi tak trochu jako ty??
no ale ty máš třeba proti mně taky velkou výhodu, což není ani trošku spravedlivéAtaner wrote:Asi tak trochu jiný kádr..Raduuza wrote: asi tak trochu jako ty??
Radu stop,stop,stop toho spamu..nech taky prostor ostatním účastníkům..Raduuza wrote:no ale ty máš třeba proti mně taky velkou výhodu, což není ani trošku spravedlivéAtaner wrote:Asi tak trochu jiný kádr..Raduuza wrote: asi tak trochu jako ty??
to říkáš ty, kterej spamuješ na všech topicách?? hihi takže jistě chápeš, že pusu nezavřuAtaner wrote:Radu stop,stop,stop toho spamu..nech taky prostor ostatním účastníkům..Raduuza wrote:no ale ty máš třeba proti mně taky velkou výhodu, což není ani trošku spravedlivé
Můžu ti poslat pozvánku ale do druhé skupiny. Co ty na to?kopeckar wrote:Když jsem tento turnaj nekopal, tak jsem taky nováček?
Co vypukne?Ataner wrote:Tak ono až to vypukne..asi těch smajlíků tolik nebude..
to jako že budeš buletAtaner wrote:Tak ono až to vypukne..asi těch smajlíků tolik nebude..
Ne vymlouvat..Raduuza wrote:to jako že budeš buletAtaner wrote:Tak ono až to vypukne..asi těch smajlíků tolik nebude..![]()
![]()
![]()
To bude dobrá dvojice do skupiny.Raduuza wrote:to jako že budeš buletAtaner wrote:Tak ono až to vypukne..asi těch smajlíků tolik nebude..![]()
![]()
![]()
zbytečný.. čísla hovoří za všeAtaner wrote:Ne vymlouvat..Raduuza wrote:to jako že budeš buletAtaner wrote:Tak ono až to vypukne..asi těch smajlíků tolik nebude..![]()
![]()
![]()
mrakoplas44 wrote:To bude dobrá dvojice do skupiny.Raduuza wrote:to jako že budeš buletAtaner wrote:Tak ono až to vypukne..asi těch smajlíků tolik nebude..![]()
![]()
![]()