Moderator: Czech Moderators
ty kjávo oni ještě furt hrajoupalo wrote:Valyrian steel - berusky/ruda masina
Díky za gratulaci,bylo to trochu nezasloužené ale tomkycz si to dnes vynahradil v Poháru...Milko wrote:
V prvom rade gratulka Palo k víťazstvu v lige nad tomkyczom (pekný zápasik), a potom vypadnutie v tvojom turnajiNajprv šok pre mňa...Ale potom som si uvedomil, že s istotou si vedel, že porazím prďolu z Trenčína a následne ťa opantala obava z výprasku odo mňa v semifinále, tak si to radšej zahral tak ako zahral... Áno, tak to bolo...
A že ja na niečom šlapem....prd makový, to Palopalo wrote:Díky za gratulaci,bylo to trochu nezasloužené ale tomkycz si to dnes vynahradil v Poháru...Milko wrote:
V prvom rade gratulka Palo k víťazstvu v lige nad tomkyczom (pekný zápasik), a potom vypadnutie v tvojom turnajiNajprv šok pre mňa...Ale potom som si uvedomil, že s istotou si vedel, že porazím prďolu z Trenčína a následne ťa opantala obava z výprasku odo mňa v semifinále, tak si to radšej zahral tak ako zahral... Áno, tak to bolo...
Byl to velký krok k tomu,za čím se poslední 4 sezóny pachtím.Ale zařekl jsem se že dokud to nebude hotové neřeknu a nenapíšu o tom nikde ani slovo takže nic...
Jinak ta teorie o mém vypadnutí má své trhliny,hlavně teda to,že Tebe i Daja porážím kdykoliv s prstem v nose...
Díky ešte raztomkycz wrote:Gratuluji i tady na fóruprohra mrzí, ale prioritu měl pohár .
mantel wrote:Gratulace i ode mně, když už jsem nevyhrál já, tak Milko je rozumná alternativa.
tolika peněz pro náš chudý klub?palo wrote:
29.ročník spustím v průběhu další ligové sezóny,tentokrát bude soukromý se startovným 50000,-
to v klidu ušetříš na smlouvách za ty hráče co Ti zdrhli...ps2512 wrote:tolika peněz pro náš chudý klub?palo wrote:
29.ročník spustím v průběhu další ligové sezóny,tentokrát bude soukromý se startovným 50000,-